7 juliKreta zoekt krokodil in stuwmeer (video)

1 reactieKreta zoekt krokodil in stuwmeer (video)
7 juli /19u13 Op het vakantie-eiland Kreta wordt ijverig naar een krokodil gezocht, die in een stuwmeer ten zuiden van de badplaats Rethymnon zou leven. De Griekse nieuwszender Skai zond maandag nieuwe videobeelden uit waarop het reptiel duidelijk te zien is.


7 juliWordt dit een nieuwe trend: het snelhuwelijk? (video)

Wordt dit een nieuwe trend: het snelhuwelijk? (video) 7 juli /16u44 De Rotterdamse Feiya wist niet wat haar overkwam toen ze 'ja' zei toen haar vriend haar ten huwelijk vroeg. Binnen de kortste keren sleurde hij haar mee naar een een winkel om een bruidsjurk te passen en niet veel later waren ze al getrouwd.6 juliWitte haal valt zwemmer aan (video)

Witte haal valt zwemmer aan (video) 6 juli /20u50 Een witte haai heeft een zwemmer aangevallen langs Manhattan Beach. Vreemd genoeg werd alles ook nog eens vastgelegd op video.


6 juliWitte haai valt zwemmer aan (video)

Witte haai valt zwemmer aan (video) 6 juli /20u50 Een witte haai heeft een zwemmer aangevallen langs Manhattan Beach. Vreemd genoeg werd alles ook nog eens vastgelegd op video.


6 juliChinees zonder armen rijdt 160.000 kilometer zonder rijbewijs

Chinees zonder armen rijdt 160.000 kilometer zonder rijbewijs
6 juli /11u24 Een Chinees zonder armen heeft meer dan 160.000 kilometer ongevalvrij gereden zonder rijbewijs. Zijn auto werd tegengehouden toen hij aan een politiecontrole op de snelweg tussen Chongqing en Shanghai wilde ontsnappen.


5 juliDronken vrouw weigert te blazen en zuigt

1 reactieDronken vrouw weigert te blazen en zuigt 5 juli /14u11 Een dronken vrouw heeft in Mechelen geweigerd om te blazen. In plaats daarvan zoog ze een tiental maal in het toestel, waardoor het voor de politie onmogelijk was om een geldig resultaat te verkrijgen.


5 juliHond gaat aan de haal met vuurwerk (video)

Hond gaat aan de haal met vuurwerk (video) 5 juli /08u55 Afgelopen nacht werd er in de Verenigde Staten naar aanleiding van 'Independance Day' ongetwijfeld heel wat vuurwerk afgestoken. Dat u daar best niet aan begint wanneer er huisdieren in de buurt zijn, bewijst deze video.


4 juliOpgepakt voor 'diefstal' eigen fiets

3 reactiesOpgepakt voor 'diefstal' eigen fiets
4 juli /11u23 Twee minderjarige Afghaanse vluchtelingen hebben vorige week urenlang doorgebracht op het politiekantoor van Willebroek omdat ze werden verdacht van diefstal van hun eigen fiets. De advocaat van de twee overweegt klacht in te dienen tegen de politie.


3 juliBelgian Gryffins gaan naar WK zwerkbal in Canada

Belgian Gryffins gaan naar WK zwerkbal in Canada 3 juli /12u10 Trainen doen ze zittend op pvc-buizen, maar op het WK in Canada gebruikt ons nationale zwerkbalteam echte wedstrijdbezems. In tegenstelling tot in de Harry Potterfilms blijven ze met hun voeten aan de grond, maar het gaat er bij momenten wel…


1 juliFeyenoord krijgt eigen begraafplaats

Feyenoord krijgt eigen begraafplaats 1 juli /14u56 Supporters van Feyenoord kunnen bij elkaar eeuwige rust vinden. Deze zomer krijgen ze hun eigen vak op de Rotterdamse Zuiderbegraafplaats. Dat heeft de gemeente Rotterdam dinsdag bekendgemaakt.


1 juli'Zuster Godelieve' gaat uit de bol op TW Classic (video)

'Zuster Godelieve' gaat uit de bol op TW Classic (video)
1 juli /10u56 Tienduizenden mensen genoten afgelopen weekend van onder meer The Rolling Stones, Triggerfinger en Arno op het festival TW Classic. Niet alleen Mick Jagger was energiek, ook een zekere zuster Godelieve kon er wat van.


1 juli‘Free The Nipple’ wint aan populariteit

‘Free The Nipple’ wint aan populariteit 1 juli /10u22 Binnen de landsgrenzen mogen Belgische vrouwen op verscheidene plaatsen (zie kader) topless zonnen of rondlopen, maar in de Verenigde Staten geldt er – met uitzondering van New York – een absoluut verbod op het tonen van vrouwelijke tepels.


30 juniVerkeersagressor rijdt eigen motor in de prak (video)

Verkeersagressor rijdt eigen motor in de prak
 (video)30 juni /12u43 Een motorrijder uit Sao Paulo zal zijn laatste ritje nog lang herinneren. De man raakte gefrustreerd door een zilverkleurige wagen voor hem en besloot hem dan maar voorbij te steken. Maar niet zonder de auto eerst een flinke schop aan de…15u45Hilarisch: Vader en dochter gaan helemaal los in de auto (video)

Hilarisch: Vader en dochter gaan helemaal los in de auto (video)vandaag / 15u45 Uit een filmpje dat op het internet circuleert, blijkt dat zelfs driejarigen de tekst van 'Let It Go' uit de Disney-film Frozen helemaal vanbuiten kennen. De Amerikaanse Blakely (3) brengt samen met haar vader Billy een hilarische eigen…Zo ziet vuurwerk eruit vanuit de lucht (video)

27 juniZo ziet vuurwerk eruit vanuit de lucht (video)

Hilarisch: deze bruidegom danst zich een weg naar eeuwige faam
 (video)

27 juniHilarisch: deze bruidegom danst zich een weg naar eeuwige faam (video)


27 juniGehandicapte hond Pig verovert het internet (video)

Gehandicapte hond Pig verovert het internet (video)27 juni /13u05 Een varkentje op hoge poten: zo ziet de gehandicapte hond 'Pig' eruit. Haar ruggengraat is zo'n 18 centimeter te kort en ze heeft geen nek.


27 juniVierjarig meisje lost gewapende overval op

Vierjarig meisje lost gewapende overval op
27 juni /10u31 Het vierjarige meisje Abby Dean heeft een gewapende overval op haar ouderlijke huis opgelost.


27 juni"Bevochten we tijdens WOI de nazi's niet?"

Bevochten we tijdens WOI de nazi's niet?27 juni /08u37 Bijna één op vijf Britten denkt dat hun land tijdens de Eerste Wereldoorlog ten strijde tegen de nazi's is getrokken, zo citeert de commerciële zender Sky vrijdag uit een opiniepeiling voor The Times WWI Centenary Facsimile.


27 juniVideo: is dit het oudste testament ter wereld?

Video: is dit het oudste testament ter wereld?
27 juni /08u35 Wie dacht dat een testament opstellen iets van de laatste generaties is, heeft het danig mis. Archeologen hebben in de buurt van het Turkse dorpje Kültepe waarschijnlijk het oudste testament ooit gevonden.


Nieuwe trend om schoolresultaten online te posten is geen goed idee

27 juni"Nieuwe trend om schoolresultaten online te posten is geen goed idee"

Teken contract 
vóór
 seks op 
vakantie

27 juni"Teken contract vóór seks op vakantie"


26 juniVroege top 10: Boerende dinosaurus meest gegeerde speelgoed voor Sinterklaas

Vroege top 10: Boerende dinosaurus meest gegeerde speelgoed voor Sinterklaas
26 juni /11u58 U bent wellicht nog volop bezig met het uitpakken van de strandstoelen, het opzetten van de parasol of het opblazen van het zwembadje. Maar in de speelgoedsector zijn ze zich nu al aan het klaarmaken voor de Sint- en Kerstperiode. De Britse…


26 juniOpmerkelijk: "Niemand wil nog kok worden, ondanks tv-hype"

Opmerkelijk: Niemand wil nog kok worden, ondanks tv-hype
26 juni /09u30 Je kan de tv-koks niet meer op één hand tellen, maar in de restaurants kreunen ze stilaan onder een enorm personeelstekort. Er is zelfs zo'n gebrek aan werkvolk, dat RVA het beroep uitriep tot knelpuntberoep.


25 juniBejaarde loopt jaar rond met tumor als een voetbal in zijn broek

Bejaarde loopt jaar rond met tumor als een voetbal in zijn broek25 juni /15u09 De 83-jarige Brit Bob Day had een tumor van 4 kilo en een doorsnede van 30 centimeter alvorens hij door zijn kinderen kon overtuigd worden om zich te laten onderzoeken.


25 juni"Regendruppel op de zon is zo groot als Ierland"

Regendruppel op de zon is zo groot als Ierland25 juni /13u00 Regen op de zon? Inderdaad, geen water uiteraard maar plasma. Dit elektrisch geladen gas condenseert - net zoals vochtige lucht op aarde - bij afkoeling (maar dat is op de zon een zeer relatief begrip) en vormt 'druppels' die met grote kracht…


25 juniSchattig kindje ontdekt wat hij met wenkbrauwen kan (video)

Schattig kindje ontdekt wat hij met wenkbrauwen kan (video)25 juni /10u23 De twintig maand oude Leon gaat de wereld rond, en dat door een trucje met zijn wenkbrauwen.


28 juni 2016
°C °C

promo
Poll:

De stakingen tegen het regeringsbeleid zijn...Lees ook:
Havenbaas Eddy Bruyninckx vreest imagoschade


Meest gelezen:

Inbreker vergeet zich uit te loggen op Facebook in huis van slachtoffer

24 juniInbreker vergeet zich uit te loggen op Facebook in huis van slachtoffer

Pakistan in de ban van 'vosman' (video)

24 juniPakistan in de ban van 'vosman' (video)24 juniOpmerkelijke carrièreswitch: zwoel topmodel wordt non

2 reactiesOpmerkelijke carrièreswitch: zwoel topmodel wordt non
24 juni /08u57 Olalla Oliveros kon zich op haar 36ste een topmodel noemen. De Spaanse stond onder meer model voor Kellogg's-reclame en was op meerdere reclameborden in geheel Spanje te zien. Maar daar komt nu verandering in. De vrouw ruilt haar luxeleventje…


23 juniVader en zoon stelen de show met dancebattle (video)

Vader en zoon stelen de show met dancebattle (video)
23 juni /18u55 Met je vader staan dansen op een feestje is vaak nogal ongemakkelijk. In elkaars oorschelpen liedjesteksten schallen is dan ook eerder iets dat je met je beste vrienden doet.


Dochtertje vraagt en krijgt vakantie voor hardwerkende papa

23 juniDochtertje vraagt en krijgt vakantie voor hardwerkende papa

9 reactiesZonnebaden kan verslavend zijn

23 juniZonnebaden "kan verslavend zijn"


23 juniIs dit het meest catchy Spaanse nummer ooit? (video)

Is dit het meest catchy Spaanse nummer ooit? (video)
23 juni /15u09 De zomer is afgelopen weekend officieel van start gegaan. Daar hoort natuurlijk een nieuwe zomerhit bij. Anders Nilsen deed alvast een verdienstelijke poging.


23 juniBrompotten doen hun werk beter

Brompotten doen hun werk beter
23 juni /06u46 Chefs overal ter lande, opgelet: volgende keer u een werknemer moet aannemen, kiest u best voor de meest chagrijnige brompot. Uit een Amerikaans onderzoek blijkt namelijk dat brompotten beter zouden werken.