Lijk van een alien (?) gevonden in Rusland (video)

16 reactiesLijk van een alien (?)  gevonden in Rusland (video)
18 april 2011

In Siberië is vorige maand een niet geïdentificeerd vliegend voorwerp neergestort en vlabij de site, die hermetisch werd afgesloten door ordediensten, is blijkbaar een lijk(je) gevonden. Dat blijkt uit een videofragment op YouTube dat daar door ufo-believers is gepost.

De ufo zou nabij Irkoetsk zijn neergestort en honderden dorpsbewoners zouden getuigen geweest zijn van die crash. Ze zagen een groot paars en blauw licht uitstralend object met een luide dreun neerstorten in een bebost gebied. Dat gebied werd enkele uren na de crash, aldus de inzenders van de video, door veiligheidsagenten en militair personeel afgesloten.

Het neerstorten van de ufo kreeg ruime belangstelling in Rusland en is zelfs gemeld door het Russische persagentschap Inter-fax. Maar in het Westen werd het bizarre gebeuren al dan niet bewust genegeerd.

Onderstaand filmpje zou ondanks de veiligheidsmaatregelen zijn weg naar het internet gevonden hebben. "Of het wezentje in het filmpje de crash heeft overleefd maar stierf door de onderzoeken van de Russische overheid is niet duidelijk", aldus de inzenders met veel gevoel voor drama.

In de reacties op het filmpje wordt er ondermeer op gewezen dat er enkele dagen geleden een gelijkaardig filmpje de ronde deed, dat het hoofd van het wezentje te klein is om echt veel intelligentie te huisvesten, dat er geen spoor van bloed is bij de wonde van het afgerukte been...Tags:ailienLijkRuslandUFO

promo 

Kreta zoekt krokodil in stuwmeer (video)

1 reactieKreta zoekt krokodil in stuwmeer (video)
7 juli / 19u13 Op het vakantie-eiland Kreta wordt ijverig naar een krokodil gezocht, die in een stuwmeer ten zuiden van de badplaats Rethymnon zou leven. De Griekse nieuwszender Skai zond maandag nieuwe videobeelden uit waarop het reptiel duidelijk te zien is.


Wordt dit een nieuwe trend: het snelhuwelijk? (video)

Wordt dit een nieuwe trend: het snelhuwelijk? (video) 7 juli / 16u44 De Rotterdamse Feiya wist niet wat haar overkwam toen ze 'ja' zei toen haar vriend haar ten huwelijk vroeg. Binnen de kortste keren sleurde hij haar mee naar een een winkel om een bruidsjurk te passen en niet veel later waren ze al getrouwd.


Witte haal valt zwemmer aan (video)

Witte haal valt zwemmer aan (video) 6 juli / 20u50 Een witte haai heeft een zwemmer aangevallen langs Manhattan Beach. Vreemd genoeg werd alles ook nog eens vastgelegd op video.


Witte haai valt zwemmer aan (video)

Witte haai valt zwemmer aan (video) 6 juli / 20u50 Een witte haai heeft een zwemmer aangevallen langs Manhattan Beach. Vreemd genoeg werd alles ook nog eens vastgelegd op video.


Chinees zonder armen rijdt 160.000 kilometer zonder rijbewijs

Chinees zonder armen rijdt 160.000 kilometer zonder rijbewijs
6 juli / 11u24 Een Chinees zonder armen heeft meer dan 160.000 kilometer ongevalvrij gereden zonder rijbewijs. Zijn auto werd tegengehouden toen hij aan een politiecontrole op de snelweg tussen Chongqing en Shanghai wilde ontsnappen.


Dronken vrouw weigert te blazen en zuigt

1 reactieDronken vrouw weigert te blazen en zuigt 5 juli / 14u11 Een dronken vrouw heeft in Mechelen geweigerd om te blazen. In plaats daarvan zoog ze een tiental maal in het toestel, waardoor het voor de politie onmogelijk was om een geldig resultaat te verkrijgen.


Hond gaat aan de haal met vuurwerk (video)

Hond gaat aan de haal met vuurwerk (video) 5 juli / 08u55 Afgelopen nacht werd er in de Verenigde Staten naar aanleiding van 'Independance Day' ongetwijfeld heel wat vuurwerk afgestoken. Dat u daar best niet aan begint wanneer er huisdieren in de buurt zijn, bewijst deze video.


Opgepakt voor 'diefstal' eigen fiets

3 reactiesOpgepakt voor 'diefstal' eigen fiets
4 juli / 11u23 Twee minderjarige Afghaanse vluchtelingen hebben vorige week urenlang doorgebracht op het politiekantoor van Willebroek omdat ze werden verdacht van diefstal van hun eigen fiets. De advocaat van de twee overweegt klacht in te dienen tegen de politie.


Belgian Gryffins gaan naar WK zwerkbal in Canada

Belgian Gryffins gaan naar WK zwerkbal in Canada 3 juli / 12u10 Trainen doen ze zittend op pvc-buizen, maar op het WK in Canada gebruikt ons nationale zwerkbalteam echte wedstrijdbezems. In tegenstelling tot in de Harry Potterfilms blijven ze met hun voeten aan de grond, maar het gaat er bij momenten wel…


Feyenoord krijgt eigen begraafplaats

Feyenoord krijgt eigen begraafplaats 1 juli / 14u56 Supporters van Feyenoord kunnen bij elkaar eeuwige rust vinden. Deze zomer krijgen ze hun eigen vak op de Rotterdamse Zuiderbegraafplaats. Dat heeft de gemeente Rotterdam dinsdag bekendgemaakt.
'Zuster Godelieve' gaat uit de bol op TW Classic (video)

'Zuster Godelieve' gaat uit de bol op TW Classic (video) 1 juli / 10u56 Tienduizenden mensen genoten afgelopen weekend van onder meer The Rolling Stones, Triggerfinger en Arno op het festival TW Classic. Niet alleen Mick Jagger was energiek, ook een zekere zuster Godelieve kon er wat van.‘Free The Nipple’ wint aan populariteit

‘Free The Nipple’ wint aan populariteit

Verkeersagressor rijdt eigen motor in de prak
 (video)

Verkeersagressor rijdt eigen motor in de prak (video)


Australische journaliste bekogeld met water door drugsverdachte (video)

Australische journaliste bekogeld met water door drugsverdachte (video)
30 juni / 12u34 De Australische journaliste Alex Bernhardt is met water bekogeld tijdens een interview.


Dit doet je voorgoed anders denken over vrouwen (video)

Dit doet je voorgoed anders denken over vrouwen (video)30 juni / 12u06 Je hoort het overal: het is weer een vrouw. Ook in Amerika krijgen heel wat meisjes te maken met dergelijke discriminatie. Genoeg redenen voor enkele jonge vrouwen om een sterke videoboodschap op te nemen.


Hilarisch: Vader en dochter gaan helemaal los in de auto (video)

Hilarisch: Vader en dochter gaan helemaal los in de auto (video)29 juni / 15u45 Uit een filmpje dat op het internet circuleert, blijkt dat zelfs driejarigen de tekst van 'Let It Go' uit de Disney-film Frozen helemaal vanbuiten kennen. De Amerikaanse Blakely (3) brengt samen met haar vader Billy een hilarische eigen…


Zo ziet vuurwerk eruit vanuit de lucht (video)

Zo ziet vuurwerk eruit vanuit de lucht (video)27 juni / 15u29 Met nieuwjaar of op een zomerse braderieavond, vuurwerk is prachtig om naar te kijken. Maar hebt u zich ooit al eens afgevraagd hoe het er vanuit de lucht uitziet? Jos Stiglingh gebruikte een drone om dat kleurenspektakel te filmen. Het…


Hilarisch: deze bruidegom danst zich een weg naar eeuwige faam
 (video)

Hilarisch: deze bruidegom danst zich een weg naar eeuwige faam (video)

Gehandicapte hond Pig verovert het internet (video)

Gehandicapte hond Pig verovert het internet (video)


Vierjarig meisje lost gewapende overval op

Vierjarig meisje lost gewapende overval op
27 juni / 10u31 Het vierjarige meisje Abby Dean heeft een gewapende overval op haar ouderlijke huis opgelost.


"Bevochten we tijdens WOI de nazi's niet?"

Bevochten we tijdens WOI de nazi's niet?27 juni / 08u37 Bijna één op vijf Britten denkt dat hun land tijdens de Eerste Wereldoorlog ten strijde tegen de nazi's is getrokken, zo citeert de commerciële zender Sky vrijdag uit een opiniepeiling voor The Times WWI Centenary Facsimile.


Video: is dit het oudste testament ter wereld?

Video: is dit het oudste testament ter wereld?
27 juni / 08u35 Wie dacht dat een testament opstellen iets van de laatste generaties is, heeft het danig mis. Archeologen hebben in de buurt van het Turkse dorpje Kültepe waarschijnlijk het oudste testament ooit gevonden.


"Nieuwe trend om schoolresultaten online te posten is geen goed idee"

Nieuwe trend om schoolresultaten online te posten is geen goed idee
27 juni / 08u28 Je ziet het steeds vaker op je tijdlijn verschijnen: de berichtjes over het goede rapport van zoon- of dochterlief. Meestal zijn het ouders die fier zijn op de prestaties van hun kinderen, al zijn het even vaak de jongeren zelf die willen…


"Teken contract vóór seks op vakantie"

Teken contract 
vóór
 seks op 
vakantie27 juni / 07u17 Het strand of de disco, blote lijven, alcohol: vakantie heeft alle factoren in zich voor vluchtige seks. Maar soms zijn de gevolgen van die losse contacten groot. Daarom raadt KHLim-seksuoloog Gerard Gielen aan, om een sekscontract op te…1 juli 2016
14°C 19°C
Poll:

De stakingen tegen het regeringsbeleid zijn...Lees ook:
Havenbaas Eddy Bruyninckx vreest imagoschade


schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meest gelezen:

Vroege top 10: Boerende dinosaurus meest gegeerde speelgoed voor Sinterklaas

Vroege top 10: Boerende dinosaurus meest gegeerde speelgoed voor Sinterklaas

Opmerkelijk: Niemand wil nog kok worden, ondanks tv-hype

Opmerkelijk: "Niemand wil nog kok worden, ondanks tv-hype"Bejaarde loopt jaar rond met tumor als een voetbal in zijn broek

Bejaarde loopt jaar rond met tumor als een voetbal in zijn broek
25 juni / 15u09 De 83-jarige Brit Bob Day had een tumor van 4 kilo en een doorsnede van 30 centimeter alvorens hij door zijn kinderen kon overtuigd worden om zich te laten onderzoeken.


"Regendruppel op de zon is zo groot als Ierland"

Regendruppel op de zon is zo groot als Ierland
25 juni / 13u00 Regen op de zon? Inderdaad, geen water uiteraard maar plasma. Dit elektrisch geladen gas condenseert - net zoals vochtige lucht op aarde - bij afkoeling (maar dat is op de zon een zeer relatief begrip) en vormt 'druppels' die met grote kracht…


Schattig kindje ontdekt wat hij met wenkbrauwen kan (video)

Schattig kindje ontdekt wat hij met wenkbrauwen kan (video)

Inbreker vergeet zich uit te loggen op Facebook in huis van slachtoffer

Inbreker vergeet zich uit te loggen op Facebook in huis van slachtoffer


Pakistan in de ban van 'vosman' (video)

Pakistan in de ban van 'vosman' (video)
24 juni / 13u03 Al 45 jaar behoort 'vosman' Mumtaz Begum tot dé attractie van de Pakistaanse zoo in Karachi. Ook al weten mensen dat het een optische illusie is, blijft het volk toestromen.


Opmerkelijke carrièreswitch: zwoel topmodel wordt non

2 reactiesOpmerkelijke carrièreswitch: zwoel topmodel wordt non
24 juni / 08u57 Olalla Oliveros kon zich op haar 36ste een topmodel noemen. De Spaanse stond onder meer model voor Kellogg's-reclame en was op meerdere reclameborden in geheel Spanje te zien. Maar daar komt nu verandering in. De vrouw ruilt haar luxeleventje…