Onderweg? Vandaag.be gaat mobiel!

Nog geen belastingbrief aangekregen? Richt u tot tax-on-web

3 reactiesNog geen belastingbrief aangekregen? Richt u tot tax-on-web
23 mei 2012

De deadline voor de aangifte van uw personenbelastingen kruipt weer stilletjes dichterbij. Toch vragen heel wat mensen zich dezer dagen af waarom ze hun papieren belastingbrief nog altijd niet in hun brievenbus hebben gekregen.

“Eind vorige week zijn de laatste belastingbrieven de deur uitgegaan bij Financiën. Wie tot gisteren de typische bruine enveloppe nog niet in zijn brievenbus vond, zal er dus geen meer krijgen”, zegt Francis Adyns, woordvoerder van Financiën.

"Wie vorig jaar zijn aangifte op tax-on-web invulde, moest daar expliciet aanduiden dat hij het jaar nadien toch nog een papieren belastingbrief wenste te ontvangen”, aldus Adyns.

Vorig jaar maakten zo’n 3 miljoen belastingplichtigen gebruik van tax-on-web. Van die 3 miljoen gaven vorig jaar 850.000 belastingbetalers op de website van tax-on-web expliciet aan om toch nog een papieren brief te ontvangen.

Voor de papieren aangifte is de uiterste datum dit jaar vastgelegd op 28 juni. Voor de elektronische aangifte is dat 17 juli 2012.

KoSn
Archieffoto PhotoNewsTags:aangiftebelastingenfinanciëntax-on-web

promo 


‘Geen varkensvlees in kerstperiode’

2 reacties‘Geen varkensvlees in kerstperiode’
vandaag / 08u19 De Belgische varkenshouders die aangesloten zijn bij het Algemeen Boerensyndicaat (ABS) aanvaarden de lage prijs die ze voor het vlees krijgen niet langer. Uit protest willen ze vanaf 8 december tot het eind van het jaar geen vlees meer leveren.


Introductiekoers Alibaba op 68 dollar

Introductiekoers Alibaba op 68 dollarvandaag / 00u52 De Chinese e-commercegigant Alibaba heeft de introductiekoers van het aandeel vastgesteld op 68 dollar per aandeel. Dat heeft Dow Jones donderdagavond gemeld op basis van een bron die anoniem wil blijven. Bij die koers haalt Alibaba met zijn…


Autoverkoop neemt al jaar aan een stuk toe

Autoverkoop neemt al jaar aan een stuk toe17 september / 09u26 De verkoop van nieuwe wagens in Europa is tijdens de maanden juli en augustus verder gestegen. De autoverkoop zit nu al twaalf maanden in stijgende lijn, een record.


Enorme rookpluim na brand in Antwerpse haven

Enorme rookpluim na brand in Antwerpse haven16 september / 20u58 In de Antwerpse haven heeft een brand in een tankcontainer dinsdagavond voor een zwarte rookpluim gezorgd die tot in Wijnegem te zien was. Er vielen geen gewonden.


Wathelet probeerde topman van Fluxys te worden

Wathelet probeerde topman van Fluxys te worden
16 september / 06u42 De voormalige staatssecretaris voor Energie, Melchior Wathelet (cdH), heeft zich officieus kandidaat gesteld om gedelegeerd bestuurder te worden van Fluxys. Dat hebben hooggeplaatste bronnen bij de gasnetbeheerder en in de politieke wereld…


Staking Lufthansa voorlopig afgewend

Staking Lufthansa voorlopig afgewend16 september / 05u45 De piloten van de Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa hebben hun staking voor dinsdag afgeblazen. De staking is voorlopig van de baan na een nieuw voorstel van de directie.


Alibaba wil 25,03 miljard ophalen bij beursgang

Alibaba wil 25,03 miljard ophalen bij beursgang16 september / 04u48 De Chinese e-commercegigant Alibaba wil uiteindelijk 25,03 miljard dollar (19,34 miljard euro) ophalen bij de beursintroductie deze week. Het zou daarmee gaan om de grootste beursintroductie uit de geschiedenis. Dat meldt de onderneming…


OESO somber over eurozone

1 reactieOESO somber over eurozone
15 september / 13u19 De Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) heeft haar groeivooruitzichten voor de industrielanden verlaagd. Vooral over de eurozone is de Oeso bezorgd.


Air France schrapt helft van vluchten

Air France schrapt helft van vluchten15 september / 09u38 Piloten van luchtvaarmaatschappij Air France zijn begonnen met een staking die mogelijk een week kan duren. Maandagmorgen zijn de helft van alle vluchten geschrapt. Op Brussels Airport veroorzaken de acties geen hinder.


Renault roept 15.000 Clio’s terug in België

Renault roept 15.000 Clio’s terug in België12 september / 16u21 De Belgische tak van autoconstructeur Renault roept een 15.000-tal wagens van het model Clio terug voor controle. Dat heef Karl Schuybroek, woordvoerder van Renault België, vrijdag bevestigd aan Belga.
Havenbedrijf werkt aan carpooling met andere bedrijven

Havenbedrijf werkt aan carpooling met andere bedrijven12 september / 11u21 Het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen (GHA) is een voortrekker op het vlak van milieuvriendelijker woon-werkverkeer. Zo werkt de haven momenteel aan carpooling met andere bedrijven.‘Gezinnen zullen minder sparen’

‘Gezinnen zullen minder sparen’

Voedselprijzen omlaag door Russische boycot

Voedselprijzen omlaag door Russische boycot


Reuzetransporten door Kempen en Antwerpen voor nieuw tankopslagpark in Waaslandhaven

Reuzetransporten door Kempen en Antwerpen voor nieuw tankopslagpark in Waaslandhaven11 september / 06u00 De komende nacht passeert door de Kempen en de noordrand van Antwerpen opnieuw een konvooi met pasklare opslagtanks voor de nieuwe concessie van ADPO nabij Liefkenshoek. ADPO bouwt daar, grotendeels, voor zijn klant Solventis, een gloednieuw…


Nynas stopt activiteiten in België

Nynas stopt activiteiten in België10 september / 07u30 Het Scandinavische Nynas sluit zijn Belgische verkoopdienst voor bitumen. Zowat vijftig bedienden verliezen daardoor hun job. De bonden vrezen ook voor gevolgen bij bitumenproducent ATPC.


Concentra neemt kranten Nederlands-Limburg over

Concentra neemt kranten Nederlands-Limburg over 9 september / 17u53 Concentra, de voormalige uitgever van Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen en huidig partner in Mediahuis, neemt de kranten Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad over. Daarover is zopas een akkoord ondertekend met het Britse…


“Fellaini-reclame discrimineert zwaarlijvigen”

5 reacties“Fellaini-reclame discrimineert zwaarlijvigen” 9 september / 07u14 Fitnessketen Basic-Fit moet mogelijk zijn reclamespot met Rode Duivel Marouane Fellaini van het scherm halen. Het filmpje, waarin een politieagente op de luchthaven ‘dikke’ vakantiegangers tegenhoudt en doorstuurt naar het sportcentrum,…


Eerste overleg bij Delhaize levert niets op

Eerste overleg bij Delhaize levert niets op

1 reactieBol.com opent deuren voor Belgische winkeliers

Bol.com opent deuren voor Belgische winkeliers


Hema gaat reizen verkopen: ‘Eenmalige actie’

Hema gaat reizen verkopen: ‘Eenmalige actie’ 5 september / 14u52 De Nederlandse winkelketen Hema ontkent dat het goedkope reizen wilt aanbieden aan Nederlandse en Belgische klanten. Hema lanceert wel een eenmalige actie met goedkope trips naar kerstmarkten, zegt woordvoerster Laetitia Gruwel.


Recordaantal klachten over leningen

1 reactieRecordaantal klachten over leningen 5 september / 05u00 De economische inspectie heeft nog nooit zoveel klachten ontvangen over kredietleningen als het afgelopen jaar. Die kreeg in 2013 469 klachten, een derde meer dan in 2011. Dat bericht De Tijd vrijdag.


Jan Fabre in Galerij der Prominenten

1 reactieJan Fabre in Galerij der Prominenten 4 september / 12u01 Kunstenaar Jan Fabre zal op 10 september vereeuwigd worden in de Galerij der Prominenten van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.


Zeeland Seaports onderzoekt samenwerking met Vlaamse havens

1 reactieZeeland Seaports onderzoekt samenwerking met Vlaamse havens 3 september / 10u49 Zeeland Seaports, de exploitant van de Nederlandse havens van Terneuzen en Vlissingen, verkent de mogelijkheden van samenwerking met andere havens. Alle opties worden daarbij bekeken, waaronder een fusie. In het onderzoek is onder andere de…


Arabieren ontketenen nieuwe prijzenslag op Zaventem

Arabieren ontketenen nieuwe prijzenslag op Zaventem 3 september / 08u19 Vanaf vrijdag vliegt Emirates vanuit Brussels Airport naar Dubai en van daaruit verder naar Azië. Dat ontketende de voorbije weken een heuse prijzenslag op reizen naar Azië vanuit Zaventem. Bovendien hoeven Belgen niet langer naar…19 september 2014
13°C 25°C
Poll:

Eiwitten uit insecten zijn voor mij aanvaardbaar als vleesvervanger.


Lees ook:
Damhert biedt vanaf oktober wormburgers aan in de supermarkt


schrijf je in voor de nieuwsbrief


Katoen Natie genomineerd voor ‘Onderneming van het Jaar’

Katoen Natie genomineerd voor ‘Onderneming van het Jaar’

Wat verandert er op 1 september?

Wat verandert er op 1 september?Vermiste matroos gevonden in de Kallosluis

Vermiste matroos gevonden in de Kallosluis
27 augustus / 15u32 Voor de ingang van de Kallosluis is woensdagmiddag een lichaam gevonden. Meer dan waarschijnlijk gaat het om de matroos die vorige vrijdag in de sluis vanop een Fins autoschip in de sluis terecht kwam.


Brussels Airlines vliegt weer naar ebola-landen: paniek bij cabinepersoneel

1 reactieBrussels Airlines vliegt weer naar ebola-landen: paniek bij cabinepersoneel
26 augustus / 16u31 Brussels Airlines vliegt vanaf woensdag opnieuw naar de getroffen ebolalanden in Afrika. De luchtvaartmaatschappij gaat geen bestemmingen meer combineren om zo de maximumcapaciteit te benutten. Het vliegend personeel eist dat zijn veiligheid…


Antwerpse economie raakt dit jaar niet meer uit crisis

Antwerpse economie raakt dit jaar niet meer uit crisis

2 reacties‘Kinderopvang onvermijdelijk duurder’

‘Kinderopvang onvermijdelijk duurder’


BASF wil 10 miljard euro investeren in Azië

BASF wil 10 miljard euro investeren in Azië
24 augustus / 10u28 BASF, het grootste chemieconcern van de wereld, wil de komende jaren 10 miljard euro investeren in Azië. Daarbij zullen zowel onderzoek als productiecapaciteit uitgebouwd worden, zegt de Azië-manager van BASF, Martin Brudermüller, in het…


Europese Commissie wil Ford-arbeiders 570.000 euro geven

1 reactieEuropese Commissie wil Ford-arbeiders 570.000 euro geven
22 augustus / 17u21 De Europese Commissie heeft voorgesteld om ons land 570.945 euro toe te kennen om 479 ontslagen werknemers bij Ford Genk aan een nieuwe baan te helpen. Het gaat om geld uit het Europees fonds voor aanpassing aan de globalisering (EFG) en…