Onderweg? Vandaag.be gaat mobiel!

22 augustusDeze boom kan toch niet anders dan recht op het huis vallen?

Deze boom kan toch niet anders dan recht op het huis vallen?
22 augustus /18u00 Wat doe je als een huizenhoge boom dik in de weg staat, maar er nauwelijks ruimte is om hem zonder brokken neer te halen? De meesten onder ons zouden eens goed vloeken en berusten,... maar zo zit de man in dit filmpje niet in de elkaar.


22 augustusMysteries ontrafeld: Dit mag u verwachten in het nieuwe seizoen van Familie

Mysteries ontrafeld: Dit mag u verwachten in het nieuwe seizoen van Familie22 augustus /13u22 De laatste aflevering van Familie trok ruim 850.000 kijklustigen. Na een zomerbreak van twee maanden krijgen al die kijkers op maandag 25 augustus de eerste antwoorden op de vele vragen waarmee ze bleven zitten na de seizoensfinale.22 augustusNieuw: film je eigen verloving met de ringcamera

Nieuw: film je eigen verloving met de ringcamera22 augustus /12u37 Ben je klaar om je vriendin de grote vraag te stellen, en wil je dat alles liefst op de gevoelige plaat vastleggen? Dan kan je nu beroep doen om de ringcamera.


22 augustusDJ’s verdienen meer dan Jay-Z en Rihanna

DJ’s verdienen meer dan Jay-Z en Rihanna22 augustus /09u49 Wie dacht dat Beyoncé de grootverdiener was in muziekland heeft het mis. Het zijn vooral de DJ’s die extreem veel geld cashen, zo blijkt uit een lijst die het magazine Forbes vrijgaf.


22 augustusJan Becaus: ‘Ik doe niet mee aan die Ice Buckets’

10 reactiesJan Becaus: ‘Ik doe niet mee aan die Ice Buckets’
22 augustus /08u51 Jan Becaus is niet van plan zijn pak nat te laten worden door een Ice Bucket, ondanks het feit dat hij genomineerd werd door zijn partijgenoot Annick De Ridder.


22 augustusEuropa wil verplicht etiket op flesjes Westvleteren

2 reactiesEuropa wil verplicht etiket op flesjes Westvleteren22 augustus /08u33 Het flesje van Westvleteren 12 wordt gekenmerkt door de afwezigheid van een etiket. Al zou daar in 2015 verandering in moeten komen door een nieuwe Europese wet.


22 augustusTe kleine mosselen al weken verkocht als jumbo’s

3 reactiesTe kleine mosselen al weken verkocht als jumbo’s22 augustus /08u12 Wie mosselen in huis heeft gehaald, heeft het misschien al gemerkt: de jumbo-mosselen lijken dit jaar wel erg klein, dat komt omdat de veel kleinere variant verkeerdelijk werd verkocht als jumbo’s.


21 augustusTips: Zo overleef je een langdurige stroomonderbreking

6 reactiesTips: Zo overleef je een langdurige stroomonderbreking21 augustus /11u36 Niets zo vervelend als een stroompanne, zeker als ze dagelijks gedurende enkele uren zou voorkomen omdat er nu eenmaal te weinig stroom voorhanden is. Het lijkt een noodscenario, maar volgens enkele doemdenkers is het toch dat scenario dat…


21 augustusStudenten bouwen ‘onsteelbare’ fiets

3 reactiesStudenten bouwen ‘onsteelbare’ fiets21 augustus /10u39 Drie Chileense studenten van de Universidad Adolfo Ibáñez hebben een fietskader ontworpen dat ervoor zou zorgen dat tweewielers bijna niet meer gestolen kunnen worden. Bij de ‘Yerkafiets’ worden de onderste buis van het kader en de…


21 augustusNederland wil Philippe Geubels voltijds bij hen

Nederland wil Philippe Geubels voltijds bij hen21 augustus /08u05 Als het aan onze noorderburen lag, gaat Philippe Geubels (33) voltijds in Nederland aan de slag.


21 augustus‘Tien om tegen de sterren op te zien’ doet Nieuwpoort bulderlachen

‘Tien om tegen de sterren op te zien’ doet Nieuwpoort bulderlachen
21 augustus /08u06 VTM tekende woensdag voor een nieuwe dosis nostalgie met een knipoog, tijdens de opnames van de tweede aflevering van Tien om tegen de sterren op te zien op het strand van Nieuwpoort.


20 augustusSimon Mignolet ondergaat Ice Bucket Challenge met de glimlach (video)

Simon Mignolet ondergaat Ice Bucket Challenge met de glimlach (video)20 augustus /16u26 Brustemnaar Simon Mignolet heeft zich laten nomineren voor de Ice Bucket Challenge. Wetende wat komen gaat, blijft de Liverpool-goalie er zijn stoïcijnse zelf bij.


20 augustusMakers Flappy Bird komen met verticale versie ‘Swing Copters’ (video)

Makers Flappy Bird komen met verticale versie ‘Swing Copters’ (video)20 augustus /15u52 De game waar smartphonespelers een haat-liefderelatie mee opbouwden krijgt een officieuze opvolger. Bedenker Dong Nguyen gaat ‘Swing Copters’ uitbrengen, een verticale variant op ‘Flappy Bird’.20 augustusDeze hond heeft een even grote hekel aan de alarmklok als u (video)

Deze hond heeft een even grote hekel aan de alarmklok als u (video)20 augustus /13u42 Iedereen heeft het ochtendalarm van de wekkerradio wel eens verwenst, en deze hond is daar geen uitzondering op.1 reactieDit brengt VIER voor u dit najaar

20 augustusDit brengt VIER voor u dit najaar

Is deze motorrijder een acrobaat, een gelukzak of een faker?

20 augustusIs deze motorrijder een acrobaat, een gelukzak of een faker?


20 augustusSven Pichal wordt nieuwe Radio 2-inspecteur

Sven Pichal wordt nieuwe Radio 2-inspecteur20 augustus /10u36 Nadat Sven Pichal eerder Radio 1 verliet om voor het Eén-programma Volt te gaan werken, maakt de man nu een korte terugkeer naar de radiowereld.


20 augustusBV’s stemmen DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike naar wereldtop

1 reactieBV’s stemmen DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike naar wereldtop20 augustus /10u12 Het Willebroekse dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike dingt al enkele jaren mee naar de titel van beste dj’s ter wereld. Vorig jaar eindigden de residentdj’s van Tomorrowland nog op een 6de plaats, maar daar wil een resem BV’s…


20 augustusSporten doet je sneller aan lief raken

Sporten doet je sneller aan lief raken20 augustus /09u47 Wie regelmatig gaat sporten, vindt sneller een lief, zo blijkt uit een enquête van de datingwebsite ‘Elite Dating’.


20 augustusSteven Defour verzoent zich met ouders

Steven Defour verzoent zich met ouders20 augustus /08u38 Steven Defour leefde lange tijd op oorlogsvoet met zijn ouders, nadat zij in enkele media hun bezorgdheid over hun zoon hadden uitgedrukt, maar de tijd heelt blijkbaar alle wonden.


Natalia dringend op zoek naar nieuwe manager

20 augustusNatalia dringend op zoek naar nieuwe manager

Japanse 111-jarige is nu oudste man ter wereld

20 augustusJapanse 111-jarige is nu oudste man ter wereld


19 augustusBrits gezin schoenlepelt afgedankte sofa in veel te kleine auto (video)

1 reactieBrits gezin schoenlepelt afgedankte sofa in veel te kleine auto (video)19 augustus /16u34 Een Brits gezin trok in een buurt van Sheffield even alle aandacht toen het een afgedankte auto in een veel te kleine wagen wilden proppen. De buurman filmde het grappige tafereel en geloofde niet in een succesvolle afloop.


19 augustusLukaku nomineert Rode Duivels na Ice Bucket Challenge (video)

Lukaku nomineert Rode Duivels na Ice Bucket Challenge (video)19 augustus /14u09 Rode Duivel Romelu Lukaku doet zijn duit in het zakje voor ALS-patiënten en kiepert een ijsemmer over zich uit.


19 augustusKreupele eend kan weer lopen dankzij 3D-geprinte poot

19 augustus /12u16 In Taiwan heeft een veeartsenteam het leven van een eend weer zin gegeven met een kunstmatige poot. De technologie van 3D prints toont zich nog maar eens bijzonder nuttig.


19 augustus‘Ice Bucket’-uitdaging van Ben Affleck levert koddig familiefilmpje op

‘Ice Bucket’-uitdaging van Ben Affleck levert koddig familiefilmpje op19 augustus /11u40 Nu ook onze eigenste Jean-Marie Pfaff is bezweken voor de ‘Ice Bucket Challenge’ om aandacht te vragen voor de neurologische ziekte ALS, lijkt het wel of de halve wereld al een koude emmer over zich heen heeft gekregen. De volgende in…


19 augustusGing koning Filip de uitdaging aan?

Ging koning Filip de uitdaging aan?19 augustus /09u11 Koning Filip werd gisteren door Sven Ornelis genomineerd voor de ‘Ice Bucket Challenge’. De Twitter-account van het Paleis liet vanmiddag uitschijnen dat de koning de uitdaging heeft aanvaard.


23 augustus 2014
10°C 17°C

promo
Poll:

Als ze mij nomineren voor de 'ijsemmer uitdaging' (Ice Bucket Challenge)...Lees ook:
Britney Spears gaat Ice Bucket Challenge niet uit de weg (video)Die Antwoord maakt memorabele stage dive op Pukkelpop (video)

18 augustusDie Antwoord maakt memorabele stage dive op Pukkelpop (video)

Big Ben blinkt binnenkort opnieuw

18 augustusBig Ben blinkt binnenkort opnieuw18 augustusSven Ornelis geflitst door eigen ‘vallende ster’

Sven Ornelis geflitst door eigen ‘vallende ster’
18 augustus /03u00 Radiopresentator Sven Ornelis (41) heeft op Q-Music al honderden ‘vallende sterren’ of flitscontroles gemeld, maar dit weekend had hij zelf prijs. Via Twitter meldde hij dat hij een ‘flitsende afsluiter’ maakte van een bomvol…


17 augustusVriend van initiatiefnemer ‘Ice Bucket Challenge’ sterft na viering succes

Vriend van initiatiefnemer ‘Ice Bucket Challenge’ sterft na viering succes
17 augustus /19u05 De vriend van een ALS-patiënt die aan de basis lag voor de immens populaire ‘Ice Bucket Challenge’ is verongelukt enkele uren nadat hij een cheque van 100.000 dollar had ontvangen voor ALS-onderzoek. Corey Griffin dook van een gebouw in…


Japanse man wou wel 1.000 kinderen verwekken

16 augustusJapanse man wou wel 1.000 kinderen verwekken

Papieren schietschijf van Elvis Presley geveild voor 27.500 dollar

16 augustusPapieren schietschijf van Elvis Presley geveild voor 27.500 dollar


15 augustusSociale media drijven spot met ‘Downton Abbey’ na fotoblunder

Sociale media drijven spot met ‘Downton Abbey’ na fotoblunder
15 augustus /16u07 “De grootste foto-fail van de eeuw”. Zo wordt de pijnlijke fout in een nieuwe promofoto voor de Britse reeks ‘Downton Abbey’ genoemd.


15 augustusThomas Vermaelen verrast Editors-zanger op Pukkelpop

Thomas Vermaelen verrast Editors-zanger op Pukkelpop
15 augustus /13u23 Tom Smith, de frontman van Editors, heeft op Pukkelpop een truitje gekregen van Rode Duivel Thomas Vermaelen. Een aangename verrassing voor de Arsenal-fan.