Onderweg? Vandaag.be gaat mobiel!

14u04Laundry Day maakt zich klaar voor de revolutie

Laundry Day maakt zich klaar voor de revolutie
vandaag / 14u04 Op het Nieuw Zuid in Antwerpen wordt alles in gereedheid gebracht voor een muzikale revolutie. Zaterdag vindt er namelijk de zeventiende editie van Laundry Day plaats. Het Antwerpse dancefestival, dat de laatste vier jaar volledig…


13u38Daarom ziet een boos gezicht er zo beangstigend uit

Daarom ziet een boos gezicht er zo beangstigend uitvandaag / 13u38 Wie al eens een woedend iemand in de ogen heeft gekeken, weet het als geen ander: wanneer we boos kijken sperren onze neusgaten open, trekken onze wenkbrauwen naar beneden en spannen onze lippen op. Geen toeval, menen onderzoekers van de…10u05Lesley-Ann Poppe lanceert eigen lingerielijn

Lesley-Ann Poppe lanceert eigen lingerielijnvandaag / 10u05 Lesley-Ann Poppe heeft er een nieuw project bij: nadat ze boeken begon te schrijven en een eigen make-uplijn lanceerde, zet ze nu ook haar eerste stappen in de lingeriemarkt.


10u14Staf Coppens trouwt dit najaar

Staf Coppens trouwt dit najaarvandaag / 10u14 Staf Coppens zal dit najaar zijn ja-woord geven aan zijn vriendin Monique. De twee zijn al ruim vijf jaar verloofd.


09u54Mulder de kat blijft hardnekkig deuren openen

Mulder de kat blijft hardnekkig deuren openen
vandaag / 09u54 Ontmoet Mulder, niet je alledaagse kat. Heb het maar in huis, zo’n dier dat deuren opent alsof het niets is. De eigenaar denkt met een bak water voor de deur de oplossing gevonden te hebben...


09u11Balotelli dumpt zijn Fanny opnieuw

Balotelli dumpt zijn Fanny opnieuwvandaag / 09u11 Het sprookje tussen Mario Balotelli en de Belgische Fanny Neguesha lijkt opnieuw ten einde. De voetballer zou zijn Fanny namelijk opnieuw gedumpt hebben.


09u00‘Zeg niet single, maar alleenwoner’

‘Zeg niet single, maar alleenwoner’vandaag / 09u00 Single zijn is geen schande, maar de naam single is volgens de journaliste Nathalie Le Blanc wel denigrerend. In haar boek ‘Solo’ pleit ze er dan ook voor om het woord single te vervangen door alleenwoner.


05u00FBI en Apple onderzoeken schandaal met naaktfoto’s van tientallen sterren

1 reactieFBI en Apple onderzoeken schandaal met naaktfoto’s van tientallen sterren
vandaag / 05u00 De Amerikaanse FBI en computergigant Apple onderzoeken sinds maandag hoe het kan dat tientallen naaktfoto’s van vrouwelijke sterren zijn uitgelekt. Volgens verschillende Amerikaanse media zouden cybercriminelen de gegevens van iCloud…


1 septemberVideo: Dimitri Vegas & Like Mike kondigen nieuwe eindejaarsconcerten aan

Video: Dimitri Vegas & Like Mike kondigen nieuwe eindejaarsconcerten aan 1 september /12u41 Fans van Dimitri Vegas & Like Mike kunnen eind december opnieuw losgaan op de beats van de Tomorrowland-dj’s. De broers kondigden namelijk twee nieuwe eindejaarsconcerten aan.


1 septemberOpnames tweede Kampioenenfilm gepland voor zomer 2015

Opnames tweede Kampioenenfilm gepland voor zomer 2015 1 september /07u40 Nadat vorige week bekend was geraakt dat er plannen zijn voor een tweede FC De Kampioenen-film, lijkt niets het project nog in de weg te staan. “De VRT heeft groen licht gegeven en alle acteurs hebben toegezegd. Volgende zomer willen we…


1 septemberMan vraagt scheiding omdat zijn vrouw “onbevredigbare” zin in seks heeft

1 reactieMan vraagt scheiding omdat zijn vrouw “onbevredigbare” zin in seks heeft
1 september /05u00 Een Indiase man heeft voor een rechtbank de scheiding van zijn vrouw bedongen omdat zij volgens hem “bovenmatige en niet te stillen” zin in seks heeft, zo heeft het dagblad Deccan Chronicle maandag bericht.


28 augustusBuffel katapulteert olifantje de lucht in

1 reactieBuffel katapulteert olifantje de lucht in28 augustus /21u08 Dit jonge olifantje zal de volgende keer twee keer nadenken voor het nog eens buffelstier aanvalt.


28 augustusOnschuldige Disneyfilm overgoten met ‘Fifty Shades of Grey’

Onschuldige Disneyfilm overgoten met ‘Fifty Shades of Grey’28 augustus /20u30 YouTube-gebruiker Tranceart Violeta heeft de trailer van de immens populaire Disneyfilm ‘Frozen’ besmeurd met een dosis ‘Fifty Shades of Grey’. Of hoe kinderlijke onschuld plots plaats moet maken voor pikante conversaties. De video…28 augustusDoen na Gert Verhulst ook deze drie heren eindelijk mee aan ‘De Slimste Mens’?

Doen na Gert Verhulst ook deze drie heren eindelijk mee aan ‘De Slimste Mens’?28 augustus /06u49 De makers van het spelprogramma De Slimste Mens ter Wereld rusten niet op hun lauweren nu ze Studio 100-baas Gert Verhulst eindelijk zover hebben gekregen om mee te doen. Zo blijft eurocommissaris Karel De Gucht halsstarrig weigeren.Cultserie ‘Full House’ keert terug

27 augustusCultserie ‘Full House’ keert terug

Pokkén kruist vechtgame Tekken met Pokémon (video)

27 augustusPokkén kruist vechtgame Tekken met Pokémon (video)


27 augustusGert Verhulst na jaren weigeren toch in ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Gert Verhulst na jaren weigeren toch in ‘De Slimste Mens ter Wereld’27 augustus /06u34 Erik Van Looy heeft een heel grote vis binnengehaald voor het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’: Studio 100-baas Gert Verhulst (46) heeft na jarenlang hardnekkig weigeren toegezegd.


27 augustusPlannen voor tweede Kampioenen-film liggen op tafel

Plannen voor tweede Kampioenen-film liggen op tafel27 augustus /06u27 Na veel speculatie komt een tweede Kampioenen-film nu toch dichterbij. “Er liggen inderdaad plannen op tafel”, zegt producent Erik Wirix.


26 augustusJeroen Meus: “Bijna verongelukt in Siberië”

Jeroen Meus: “Bijna verongelukt in Siberië”26 augustus /09u59 “Het scheelde niet veel of ik was verongelukt in Siberië”, aldus Jeroen Meus in Story, na zijn reis naar Siberië voor het Eén-programma ‘Goed Volk’. Culinair beleefde hij er boeiende tijden, maar toen het busje waarin hij zat ging…


26 augustusLesley-Ann Poppe betrapte haar man eerder al eens bij prostituee

4 reactiesLesley-Ann Poppe betrapte haar man eerder al eens bij prostituee26 augustus /09u06 Eerder raakte al bekend dat Lesley-Ann Poppe dan toch gaat scheiden van haar man Benjamin. Story blijkt ook te weten waarom: Poppe betrapte haar man eerder al op een prostitueebezoek.


Hackers dwingen Sony-baas tot noodlanding na bommelding

25 augustusHackers dwingen Sony-baas tot noodlanding na bommelding

Chris Brown beschoten op feestje

25 augustusChris Brown beschoten op feestje


22 augustusDeze boom kan toch niet anders dan recht op het huis vallen?

Deze boom kan toch niet anders dan recht op het huis vallen?22 augustus /18u00 Wat doe je als een huizenhoge boom dik in de weg staat, maar er nauwelijks ruimte is om hem zonder brokken neer te halen? De meesten onder ons zouden eens goed vloeken en berusten,... maar zo zit de man in dit filmpje niet in de elkaar.


22 augustusMysteries ontrafeld: Dit mag u verwachten in het nieuwe seizoen van Familie

Mysteries ontrafeld: Dit mag u verwachten in het nieuwe seizoen van Familie22 augustus /13u22 De laatste aflevering van Familie trok ruim 850.000 kijklustigen. Na een zomerbreak van twee maanden krijgen al die kijkers op maandag 25 augustus de eerste antwoorden op de vele vragen waarmee ze bleven zitten na de seizoensfinale.


22 augustusVideo: angstaanjagende rat valt bezoeker New Yorkse metro aan

22 augustus /13u07 De metrolijnen van New York kampen al decennia lang met een ware rattenplaag. Alle verdelgingspogingen ten spijt leven de diertjes nog steeds onder de straten van New York als ware het hun eigen terrein.


22 augustusVideo: Huwelijksgetuige brengt hilarische remake van Frozens ‘Let it Go’

Video: Huwelijksgetuige brengt hilarische remake van Frozens ‘Let it Go’22 augustus /12u55 Joey Boyes vond het een eer toen zijn beste vriend hem als getuige vroeg op zijn huwelijk, maar voor zijn speech wou hij niet langer afgezaagd en oud klinken. De man bedacht daarop een remake van de hit ‘Let it Go’ uit de Disney-film…


22 augustusNieuw: film je eigen verloving met de ringcamera

Nieuw: film je eigen verloving met de ringcamera22 augustus /12u37 Ben je klaar om je vriendin de grote vraag te stellen, en wil je dat alles liefst op de gevoelige plaat vastleggen? Dan kan je nu beroep doen om de ringcamera.


2 september 2014
14°C 22°C

promo
Poll:

Mijn favoriete maand is...
Lees ook:
De indian summer komt eraanDJ’s verdienen meer dan Jay-Z en Rihanna

22 augustusDJ’s verdienen meer dan Jay-Z en Rihanna

7 reactiesJan Becaus: ‘Ik doe niet mee aan die Ice Buckets’

22 augustusJan Becaus: ‘Ik doe niet mee aan die Ice Buckets’22 augustusEuropa wil verplicht etiket op flesjes Westvleteren

2 reactiesEuropa wil verplicht etiket op flesjes Westvleteren
22 augustus /08u33 Het flesje van Westvleteren 12 wordt gekenmerkt door de afwezigheid van een etiket. Al zou daar in 2015 verandering in moeten komen door een nieuwe Europese wet.


22 augustusTe kleine mosselen al weken verkocht als jumbo’s

3 reactiesTe kleine mosselen al weken verkocht als jumbo’s
22 augustus /08u12 Wie mosselen in huis heeft gehaald, heeft het misschien al gemerkt: de jumbo-mosselen lijken dit jaar wel erg klein, dat komt omdat de veel kleinere variant verkeerdelijk werd verkocht als jumbo’s.


Eden Hazard siert cover Britse versie FIFA 15

21 augustusEden Hazard siert cover Britse versie FIFA 15

5 reactiesDit is de enige ijsemmervideo die u gezien moet hebben

21 augustusDit is de enige ijsemmervideo die u gezien moet hebben


21 augustusTips: Zo overleef je een langdurige stroomonderbreking

6 reactiesTips: Zo overleef je een langdurige stroomonderbreking
21 augustus /11u36 Niets zo vervelend als een stroompanne, zeker als ze dagelijks gedurende enkele uren zou voorkomen omdat er nu eenmaal te weinig stroom voorhanden is. Het lijkt een noodscenario, maar volgens enkele doemdenkers is het toch dat scenario dat…


21 augustusStudenten bouwen ‘onsteelbare’ fiets

3 reactiesStudenten bouwen ‘onsteelbare’ fiets
21 augustus /10u39 Drie Chileense studenten van de Universidad Adolfo Ibáñez hebben een fietskader ontworpen dat ervoor zou zorgen dat tweewielers bijna niet meer gestolen kunnen worden. Bij de ‘Yerkafiets’ worden de onderste buis van het kader en de…