Onderweg? Vandaag.be gaat mobiel!

13u35Manneken Pis in de ban van Tomorrowland

Manneken Pis in de ban van Tomorrowland
vandaag / 13u35 Manneken Pis kreeg donderdagmiddag met een Tomorrowland-outfit zijn 923ste kostuum aangetrokken. Het Manneken is maar één dag te bewonderen in zijn magische uitrusting, die erna verhuist naar het Broodhuis, op de Brusselse Grote Markt. De…


12u46Duran Duran eist 23.000 euro van fanclub

Duran Duran eist 23.000 euro van fanclubvandaag / 12u46 Het zit er bovenarms op tussen popgroep Duran Duran en Worldwide Fan Clubs, het bedrijf dat de fanclub van de band beheert. Omdat enkele betalingen niet gebeurd zouden zijn, eist Duran Duran bijna 30.000 euro voor de rechter.18 juliTot 40 graden heet op Tomorrowland

Tot 40 graden heet op Tomorrowland18 juli /19u23 Onder een loden zon is het eerste weekend van het tot in de puntjes gedecoreerde festival Tomorrowland intussen een halve dag aan de gang. Volgens de politie loopt de temperatuur op het terrein op tot wel 40 graden.


18 juliTomorrowland: politie houdt controles in Antwerpen-Centraal

Tomorrowland: politie houdt controles in Antwerpen-Centraal18 juli /13u51 De spoorwegpolitie van België en Nederland heeft vrijdag controles gehouden in Antwerpen-Centraal. De rugzakken van honderden passagiers werden nagekeken.


18 juliApen getrakteerd op avondje cinema

Apen getrakteerd op avondje cinema
18 juli /06u56 Cinemabezoekers in de VS schrokken zich een euh ... aap. Twee mensapen waren namelijk uitgenodigd door hun verzorgers op de vertoning van ‘Dawn of the Planet of the Apes’.


17 juliBabypanda’s stelen de harten met hun gerollebol

Babypanda’s stelen de harten met hun gerollebol17 juli /15u49 Niets zo lief als een pluizig bolletje panda, zo dachten enkele internetfanatiekelingen er althans over.


17 juliTomorrowland houdt hagelkanonnen in gereedheid

Tomorrowland houdt hagelkanonnen in gereedheid17 juli /14u43 Het voorspelde warme weer met kans op zwaar onweer wordt ook tijdens Tomorrowland constant in de gaten gehouden, onder meer door een weerman ter plaatse. Op basis van verwachtingen worden maatregelen genomen en krijgt het publiek informatie…


17 juliJurk gemaakt van Loom-elastiekjes brengt 170.000 dollar op

Jurk gemaakt van Loom-elastiekjes brengt 170.000 dollar op17 juli /11u32 Een jurk gemaakt van Loom-elastiekjes is voor 170.000 dollar verkocht op de veilingwebsite eBay. Het hebbeding, dat eigenlijk maar 50 dollar moest opbrengen om winst te maken, werd op 3,5 week gevlochten.


17 juliEddy Wally is weer thuis

Eddy Wally is weer thuis17 juli /10u50 Eddy Wally (82) heeft het ziekenhuis verlaten en is weer thuis, op zijn kamer in het Zelzaatse woonzorgcentrum Bloemenbos.


16 juli“Scheetjes laten is voordelig voor je gezondheid”

<B></B>“Scheetjes laten is voordelig voor je gezondheid”16 juli /08u01 Een wel erg opmerkelijk onderzoek van de universiteit van Exeter toont aan dat scheetjes laten, voordelig voor je gezondheid kan zijn. Vooral wanneer je de geur nadien flink opsnuift.


16 juliBeluister hier alvast enkele sets van Tomorrowland

Beluister hier alvast enkele sets van Tomorrowland
16 juli /08u13 Wie dit of volgend weekend afzakt naar Boom om er drie dagen op de beats van de grootste internationaal gerenommeerde dj’s te shaken, kan zijn dansroutines nu al inoefenen. De meeste dj’s hebben er namelijk al enkele grote festivals…


15 juliZoon Arnold Schwarzenegger schittert als topmodel

Zoon Arnold Schwarzenegger schittert als topmodel15 juli /14u33 Patrick, de zoon van Arnold Schwarzenegger, is stiekem een eigen internationale carrière gestart. De 20-jarige man heeft zonet een groot contract bij het modehuis Tom Ford binnengehaald.


15 juli‘Tomorrowland in 2015 in São Paulo’

‘Tomorrowland in 2015 in São Paulo’15 juli /13u38 De geruchten over een Braziliaanse editie van Tomorrowland worden steeds hardnekkiger. Er zou nu ook al een locatie bekend zijn, met name de miljoenenstad São Paulo. Dat meldt de Braziliaanse radiozender Jovem Pan .15 juliAstrid Bryan: “Ja ik ben opnieuw verliefd”

Astrid Bryan: “Ja ik ben opnieuw verliefd”15 juli /08u28 Een jaar nadat Astrid Bryan aankondigde te gaan scheiden van ‘Den John’, heeft de Vlaamse ster een nieuwe liefde in haar leven mogen verwelkomen. En het is meteen een oude bekende.Jonas Geirnaert verlaat zijn ‘Ideale wereld’

15 juliJonas Geirnaert verlaat zijn ‘Ideale wereld’

Israëli’s zeggen massaal af voor Tomorrowland

15 juliIsraëli’s zeggen massaal af voor Tomorrowland


15 juliVRM verklaart klacht over jodengrappen Alex Agnew ongegrond

VRM verklaart klacht over jodengrappen Alex Agnew ongegrond15 juli /05u00 De Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) heeft de klacht tegen de jodengrappen van stand-upcomedian Agnew ongegrond verklaard. Agnew maakte de grappen tijdens zijn zaalshow “Interesting Times”, die op 22 mei door VIER in het programma…


14 juliCafé in Minnesota pronkt met Grote Markt als muurschildering

Café in Minnesota pronkt met Grote Markt als muurschildering14 juli /15u12 In Rochester, Minnesota (VS) prijkt de Antwerpse Grote Markt aan de muur van een eetcafé. Artiest Andy Vercnocke maakte het schilderij als ode aan zijn Belgische roots.


13 juliVideo: Ongeziene school ansjovis omgeeft kust

3 reactiesVideo: Ongeziene school ansjovis omgeeft kust13 juli /13u20 Wie dezer dagen een duikje wil wagen in de zee van San Diego, zal raar opkijken. Langs de kustlijn hangt een grote olievlek. Alleen is de olie, bij nadere inspectie, een school van miljoenen ansjovisjes.


13 juliDavid Guetta neemt toevlucht tot countrymuziek

David Guetta neemt toevlucht tot countrymuziek13 juli /12u33 Vorig jaar zorgde Avicii voor een zomerhit om u tegen te zeggen met zijn Wake Me Up. Meteen ook een afscheuring van zijn gekende dj-geluid. Anno 2014 volgt een andere grote dj in zijn voetsporen door country te verwerken in zijn nieuwste single.


Inbrekers slaan toe in appartement Jacky Lafon

12 juliInbrekers slaan toe in appartement Jacky Lafon

Hanne Decoutere zet eerste babyfoto online

12 juliHanne Decoutere zet eerste babyfoto online


11 juliSchattig bejaard koppel entertaint duizenden mensen

2 reactiesSchattig bejaard koppel entertaint duizenden mensen11 juli /13u29 Samen tellen ze 173 jaar, maar het koppel in dit filmpje zit nog steeds vol passie.


11 juliTomorrowland weert mensen met een stadionverbod

1 reactieTomorrowland weert mensen met een stadionverbod11 juli /15u41 Wie een stadionverbod heeft en dus geen voetbalwedstrijden mag bijwonen, mag ook niet naar Tomorrowland.


11 juliEigenaar van Lamborghini stelt te veel vertrouwen in hoteljongen (video)

Eigenaar van Lamborghini stelt te veel vertrouwen in hoteljongen (video)11 juli /12u59 Een hotelgast van het vijfsterrenhotel ‘Le Meridien’ zal zich nog vaak beklagen dat hij zijn sleutels aan de hoteljongen gaf. Beelden van de onstuimige parkeerbeurt gaan vlotjes rond op het net.


11 juliBeyoncé geeft in het geheim miljoenen aan daklozen

3 reactiesBeyoncé geeft in het geheim miljoenen aan daklozen11 juli /11u39 Supersterren worden wel vaker afgekraakt omdat ze ondanks hun rijkdom maar weinig geld geven aan goede doelen. Dat werd wellicht ook over Beyoncé gezegd, onterecht zo blijkt.


10 juliSeth MacFarlane schittert in opvolger van ‘Ted’

Seth MacFarlane schittert in opvolger van ‘Ted’10 juli /19u57 De Amerikaanse komiek en regisseur Seth MacFarlane neemt de hoofdrol op zich in zijn nieuwe prent ‘A Million Ways To Die In The West’. De film is een satire op het clichébeeld dat wordt opgehangen over het Wilde Westen. MacFarlane neemt…


24 juli 2014
14°C 26°C

promo
Poll:

Ik heb sinds de Malaysia-ramp...


Lees ook:
Familie verloor twee keer familie in Malaysia-rampRidley Scott verfilmt het verhaal van Mozes

10 juliRidley Scott verfilmt het verhaal van Mozes

Game of Thrones grootste favoriet voor Emmy Awards

10 juliGame of Thrones grootste favoriet voor Emmy Awards10 juliStuntpiloot tast de grenzen af in Grand Theft Auto V (video)

1 reactieStuntpiloot tast de grenzen af in Grand Theft Auto V (video)
10 juli /13u11 Wie al eens in een virtuele cockpit kroop in Grand Theft Auto V, weet hoe moeilijk het is om niet stante pede ergens tegenaan te knallen. YouTuber vSubFire heeft zich de vliegkunst meester gemaakt.


10 juliAntwerpse dj mag Tomorrowland openen na wedstrijd op Stubru

Antwerpse dj mag Tomorrowland openen na wedstrijd op Stubru
10 juli /12u11 De Antwerpse dj/producer Ravenous! draait op 17 juli de allereerste platen van Tomorrowland 2014. Hij won woensdagavond de Tomorrowland dj-contest tijdens de finale op Studio Brussel en bemachtigde zo de gegeerde spot.


Koreaanse make-upproducent: ‘Wil je blank zijn?’

9 juliKoreaanse make-upproducent: ‘Wil je blank zijn?’

Blik op de Ruimte: Titan ouder dan Saturnus

9 juliBlik op de Ruimte: Titan ouder dan Saturnus


9 juliOp deze plek slaat de bliksem 280 keer per uur in

Op deze plek slaat de bliksem 280 keer per uur in
9 juli /15u47 Een plek waar de bliksem jaarlijks zo’n 1,2 miljoen keer inslaat, het lijkt geen aangename plek om te verblijven. En toch trekken jaarlijks honderden toeristen naar het noordwesten van Venezuela om het natuurfenomeen, beter bekend als de…


9 juliDuits festival nipt ontsnapt aan superstorm

Duits festival nipt ontsnapt aan superstorm
9 juli /14u06 Het Duitse festival Love Family Park in het Duitse Mainz is afgelopen weekend aan een vreselijk drama ontsnapt. In de late namiddag begon het hevig te stormen op het terrein, waarop de bezoekers paniekerig op zoek gingen naar een schuilplaats.