Onderweg? Vandaag.be gaat mobiel!

18u50TV Limburg viert 20-jarig bestaan met marathonuitzending (video)

TV Limburg viert 20-jarig bestaan met marathonuitzending (video)
vandaag / 18u50 De regionale tv-omroep TV Limburg bestaat precies 20 jaar. De zender viert die verjaardag vrijdag met een marathonuitzending van 20 uur live-tv.


12u34"Maximum 3 uur per dag muziek op Tomorrowland"

Maximum 3 uur per dag muziek op Tomorrowlandvandaag / 12u34 Uiterlijk 8 mei doet de kort gedingrechter een uitspraak in de zaak van de buurtbewoners rond De Schorre in Boom tegen Tomorrowland. De buurtbewoners eisen dat er slechts drie uur per dag muziek wordt gespeeld.10u27Piet Huysentruyt: "Als ik op tv kom, staat de telefoon roodgloeiend"

Piet Huysentruyt: Als ik op tv kom, staat de telefoon roodgloeiendvandaag / 10u27 Heet van de naald: Piet Huysentruyt komt na de zomer terug met 'Smakelijk!' op VIER . Dat maakte de chef bekend tijdens een blitzbezoek aan ons land.


07u31Olivia Wilde verwelkomt zoontje Otis

Olivia Wilde verwelkomt zoontje Otisvandaag / 07u31 De Amerikaanse actrice Olivia Wilde is voor het eerst moeder geworden. Zij beviel van een zoon.


07u26Chris Hemsworth plant geen gezinsuitbreiding meer

Chris Hemsworth plant geen gezinsuitbreiding meer
vandaag / 07u26 De Australische acteur Chris Hemsworth ziet een gezinsuitbreiding niet meer zitten. Zijn vrouw beviel onlangs van een tweeling.


07u15Jodie Foster is getrouwd

Jodie Foster is getrouwdvandaag / 07u15 De Amerikaanse actrice Jodie Foster is in het huwelijksbootje gestapt. Zij gaf haar jawoord aan Alexandra Hedison.


23 aprilLed Zeppelin brengt nooit eerder verschenen nummers uit

Led Zeppelin brengt nooit eerder verschenen nummers uit23 april /22u43 De legendarische Britse rockband Led Zeppelin gaat al zijn negen studioalbums opnieuw uitgeven. Om die heruitgave op te luisteren, komt de rockband ook naar buiten met tientallen nooit eerder uitgebrachte nummers, die als bonustracks zullen…


23 aprilJudith uit 'Thuis' is zwanger

Judith uit 'Thuis' is zwanger
23 april /13u47 Katrien De Ruysscher, beter bekend als Judith in de Eén -serie 'Thuis', is zwanger van haar derde kindje. Dat raakte woensdag bekend.


23 aprilMiss België mag 25 zijn (maar geen man hebben)

Miss België mag 25 zijn (maar geen man hebben)23 april /13u44 De maximumleeftijd voor vrouwen om zich in te schrijven voor Miss België is verhoogd van 23 naar 25 jaar. Dat meldt het Nationaal Comité Miss België woensdag.


23 aprilVRT-journalist lacht met vertrek Jos Willems

VRT-journalist lacht met vertrek Jos Willems23 april /12u28 Het ontslag van de iconische radiostem Jos Willems bij Sporza-radio raakt een gevoelige snaar bij vele voetbalfans. Dat blijkt eens te meer uit een twitterruzie die in gang werd gezet door Stijn Vlaeminck, medewerker bij VRT-radio.


23 aprilVRT-journalist lacht met vertrek Jos Willems

VRT-journalist lacht met vertrek Jos Willems
23 april /11u43 Het ontslag van de iconische radiostem Jos Willems bij Sporza-radio raakt een gevoelige snaar bij vele voetbalfans. Dat blijkt eens te meer uit een twitterruzie die in gang werd gezet door Stijn Vlaeminck, medewerker bij VRT-radio.


23 aprilKaty Perry bevestigt breuk met John Mayer (video)

Katy Perry bevestigt breuk met John Mayer (video)23 april /09u27 De Amerikaanse zangeres Katy Perry is opnieuw vrijgezel. Dat heeft ze bevestigd tijdens de show 'Jimmy Kimmel Live'.


23 aprilDe Ideale Wereld 'steelt' bij bewoners Kalmthoutse Heide (video)

De Ideale Wereld 'steelt' bij bewoners Kalmthoutse Heide (video)23 april /08u42 De Ideale Wereld heeft enkele buurtbewoners van de Kalmthoutse Heide flink beetgenomen. ‘Vermomd’ als kunstkenners ging een tv-ploeg er met een hoop werken vandoor. Al kwam er nog wel een combi langs.23 aprilKate Upton over bikiniscène: "Ik kon er beter uitzien"

Kate Upton over bikiniscène: Ik kon er beter uitzien23 april /07u02 Het Amerikaanse model Kate Upton is in de film 'The Other Woman' in bikini te zien. Zij zag er naar eigen zeggen niet op haar best uit.Meer dan 30 bedrijven steunen Tomorrowland voor rechter

23 aprilMeer dan 30 bedrijven steunen Tomorrowland voor rechter

Cameron Diaz voelt zich niet kinderloos

23 aprilCameron Diaz voelt zich niet kinderloos


23 aprilDrew Barrymore bevallen van dochter Frankie

Drew Barrymore bevallen van dochter Frankie23 april /06u09 De Amerikaanse actrice Drew Barrymore is opnieuw moeder geworden. Zij beviel van een tweede dochter.


22 aprilMaarten Van den Bossche maakt comeback in 'Familie'

Maarten Van den Bossche maakt comeback in 'Familie'22 april /17u20 Acteur Michael Vroemans en zijn personage Maarten Van den Bossche keren terug in VTM-soap 'Familie'. Dat is opmerkelijk, want in 2012 werd de acteur nog ontslagen uit zijn rol. Dat meldt Story .


22 aprilJazz Middelheim brengt ode aan Toots Thielemans

Jazz Middelheim brengt ode aan Toots Thielemans22 april /16u56 Het Antwerpse festival Jazz Middelheim zal dit jaar festivalpeter Toots Thielemans uitgebreid in de bloemetjes zetten naar aanleiding van zijn afscheid van het podium.


22 aprilLindsay Lohan had miskraam

Lindsay Lohan had miskraam22 april /12u37 Lindsay Lohan, de 27-jarige Amerikaanse actrice, kreeg een miskraam. Dat vertelde ze zelf in de laatste aflevering van haar realityserie, te zien op het Oprah Winfrey Network.


Oplichters boeken dure tickets om naar goedkope plaatsen (oproep)

22 aprilOplichters boeken dure tickets om naar goedkope plaatsen (oproep)

Craig Zadan en Neil Meron blijven aan als Oscars-producers

22 aprilCraig Zadan en Neil Meron blijven aan als Oscars-producers


22 aprilKelly Clarkson toont flinke zwangerschapsbuik

Kelly Clarkson toont flinke zwangerschapsbuik22 april /07u20 De Amerikaanse zangeres Kelly Clarkson bevalt weldra van een dochter. Zij toonde onlangs haar zwangerschapsbuik.


22 aprilLindsay Lohan had miskraam

Lindsay Lohan had miskraam22 april /07u11 De Amerikaanse actrice Lindsay Lohan heeft een miskraam gehad. Dat bekende ze tijdens haar realityreeks.


21 aprilFamilie en vrienden nemen afscheid van Peaches Geldof

Familie en vrienden nemen afscheid van Peaches Geldof21 april /17u04 Zanger Bob Geldof, zijn familie en talrijke vrienden hebben maandag in een kerk in het graafschap Kent bij Londen afscheid genomen van Peaches Geldof. Onder meer de vroegere bassist van The Rolling Stones, Bill Wyman, en Sarah Ferguson,…


21 aprilEvelien Bosmans: "Kussen met beste vriend Simoni is doodnormaal"

Evelien Bosmans: Kussen met beste vriend Simoni is doodnormaal21 april /10u51 Evelien Bosmans (24) heeft een zéér hectisch jaar achter de rug. “Mijn studies combineren met een overvolle werkagenda was heel zwaar.” En tóch blijft ze ervoor gaan: de Kempense actrice, die nu te zien is in ‘Achter De Feiten’,…


21 aprilEvelien Bosmans: "Kussen met beste vriend Simoni is doodnormaal"

Evelien Bosmans: Kussen met beste vriend Simoni is doodnormaal21 april /10u51 Evelien Bosmans (24) heeft een zéér hectisch jaar achter de rug. “Mijn studies combineren met een overvolle werkagenda was heel zwaar.” En tóch blijft ze ervoor gaan: de Kempense actrice, die nu te zien is in ‘Achter De Feiten’,…


24 april 2014
8°C 19°C

promo
Poll:

Vindt u een belastingverhoging terecht voor Belgen die hun belastingaangifte niet indienen?


Lees ook:
Wie belastingaangifte 'vergeet' in te dienen riskeert megaboeteLaatste roman Gabriel García Márquez verschijnt mogelijk postuum

21 aprilLaatste roman Gabriel García Márquez verschijnt mogelijk postuum

Oud-frontman The White Stripes brengt plaat in recordtempo uit

21 aprilOud-frontman The White Stripes brengt plaat in recordtempo uit21 aprilTv-tip: 'Vind Mijn Familie' herenigt moeder met vondelinge

Tv-tip: 'Vind Mijn Familie' herenigt moeder met vondelinge
21 april /08u02 'Vind Mijn Familie’ heeft maandag het bijzondere verhaal van een moeder en haar te vondeling gelegd kindje die worden herenigd. Het VTM-programma slaagde er in het afgestane kind te traceren.


20 aprilMusical '14-18' in première gegaan in Nekkerhal (album)

Musical '14-18' in première gegaan in Nekkerhal (album)
20 april /21u08 Zondagavond is de veel besproken musical van Studio 100 in première gegaan. '14-18' brengt een spektakel rond de Eerste Wereldoorlog, waarbij de tribunes bewegen zodat de toeschouwers de scènes heel intens kunnen ervaren. Voor de première…


Nederlandse actrice Mimi Kok (80) overleden

20 aprilNederlandse actrice Mimi Kok (80) overleden

Ex-bokser Rubin 'Hurricane' Carter overleden

20 aprilEx-bokser Rubin 'Hurricane' Carter overleden


20 aprilJoke Van de Velde kampt met stalker

Joke Van de Velde kampt met stalker
20 april /12u09 Ex-Miss België en presentatrice op Q-Music Joke Van de Velde wordt belaagd door een stalker. Vier maanden geleden begon de ellende en intussen is ze ook al naar de politie gestapt. "Ik ontving eerder al bizarre post, maar nu loopt het de…


20 aprilTatiana Silva: "Ik moest steun vragen aan het OCMW"

Tatiana Silva: Ik moest steun vragen aan het OCMW
20 april /08u28 Het leven van een Miss België loopt blijkbaar niet altijd over rozen. Tatiana Silva (29), die het kroontje bijna tien jaar geleden mocht dragen, kan erover meespreken. Tijdens haar Miss-jaar moest ze aankloppen bij het OCMW voor steun, omdat…