Onderweg? Vandaag.be gaat mobiel!

Begon Kristen Stewart affaire uit angst voor paarden?

Begon Kristen Stewart affaire uit angst voor paarden?
8 augustus 2012

De affaire van Kristen Stewart blijft het nieuws domineren. Volgens de laatste geruchten begon ze een relatie met regisseur Rupert Sanders omdat hij haar van haar angst voor paarden afhielp.

Dat schrijft de Britse tabloid Daily Star. Het duo leerde elkaar kennen op de set van 'Snow White and the Huntsman'. In die film moest Kristen in een dramatische scène spelen terwijl honderden soldaten op paarden voorbijreden. De 22-jarige 'Twilight'-actrice was echter doodsbang voor de dieren na een ongeluk van enkele jaren geleden.

"Rupert spendeerde uren met Kristen om haar zelfvertrouwen te geven en aan te moedigen. Dit leidde uiteindelijk tot de liefdesverhouding", vertelt een insider.

Beeld (Stewart met tegenspeler Chris Hemsworth): PhotonewsTags:affaireKristen StewartRobert PattinsonRupert SandersSnow White and the Huntsman

promo 


Studenten bouwen ‘onsteelbare’ fiets

Studenten bouwen ‘onsteelbare’ fiets
vandaag / 10u39 Drie Chileense studenten van de Universidad Adolfo Ibáñez hebben een fietskader ontworpen dat ervoor zou zorgen dat tweewielers bijna niet meer gestolen kunnen worden. Bij de ‘Yerkafiets’ worden de onderste buis van het kader en de…


Kürt Rogiers verlaat Sven Ornelis

Kürt Rogiers verlaat Sven Ornelisvandaag / 10u06 Kürt Rogiers en Sven Ornelis zullen niet langer de ochtend samen presenteren. Kürt krijgt zijn eigen programma op QMusic. Sven Ornelis zal in de ochtend worden bijgestaan door Maarten Vancoillie.


‘Tien om tegen de sterren op te zien’ doet Nieuwpoort bulderlachen

‘Tien om tegen de sterren op te zien’ doet Nieuwpoort bulderlachenvandaag / 08u06 VTM tekende woensdag voor een nieuwe dosis nostalgie met een knipoog, tijdens de opnames van de tweede aflevering van Tien om tegen de sterren op te zien op het strand van Nieuwpoort.


Simon Mignolet ondergaat Ice Bucket Challenge met de glimlach (video)

Simon Mignolet ondergaat Ice Bucket Challenge met de glimlach (video)20 augustus / 16u26 Brustemnaar Simon Mignolet heeft zich laten nomineren voor de Ice Bucket Challenge. Wetende wat komen gaat, blijft de Liverpool-goalie er zijn stoïcijnse zelf bij.


Makers Flappy Bird komen met verticale versie ‘Swing Copters’ (video)

Makers Flappy Bird komen met verticale versie ‘Swing Copters’ (video)
20 augustus / 15u52 De game waar smartphonespelers een haat-liefderelatie mee opbouwden krijgt een officieuze opvolger. Bedenker Dong Nguyen gaat ‘Swing Copters’ uitbrengen, een verticale variant op ‘Flappy Bird’.


Britney Spears gaat Ice Bucket Challenge niet uit de weg (video)

1 reactieBritney Spears gaat Ice Bucket Challenge niet uit de weg (video)20 augustus / 15u32 De Ice Bucket Challenge blijft zich als een lopend vuurtje verspreiden en zo werd uiteindelijk ook Britney Spears genomineerd. Het zelfverzekerde popidool ging de uitdaging niet uit de weg.


Indiase jongen heeft enorme handen van 12 kilogram (video)

Indiase jongen heeft enorme handen van 12 kilogram (video)20 augustus / 14u02 De achtjarige Kaleem heeft een onwaarschijnlijke aandoening. De Indiase jongen is immers geboren met enorme handen die intussen dertig centimeter groot en twaalf kilogram zwaar zijn. De artsen tasten voorlopig in het duister. Zo meldt The…


Is deze motorrijder een acrobaat, een gelukzak of een faker?

Is deze motorrijder een acrobaat, een gelukzak of een faker?
20 augustus / 10u46 Dashcams, het lijkt zowat de trend van het voorbije jaar. De camera’s op een dashboard van een wagen hebben er al voor gezorgd dat menig wegpiraat tegen de lamp liep. Maar deze dashcamvideo is van een heel andere orde.


Sven Pichal wordt nieuwe Radio 2-inspecteur

Sven Pichal wordt nieuwe Radio 2-inspecteur20 augustus / 10u36 Nadat Sven Pichal eerder Radio 1 verliet om voor het Eén-programma Volt te gaan werken, maakt de man nu een korte terugkeer naar de radiowereld.


Steven Defour verzoent zich met ouders

Steven Defour verzoent zich met ouders20 augustus / 08u38 Steven Defour leefde lange tijd op oorlogsvoet met zijn ouders, nadat zij in enkele media hun bezorgdheid over hun zoon hadden uitgedrukt, maar de tijd heelt blijkbaar alle wonden.
Natalia dringend op zoek naar nieuwe manager

Natalia dringend op zoek naar nieuwe manager20 augustus / 07u25 Natalia’s internationale carrière komt minder snel van de grond dan verhoopt, en daar speelt het ontbreken van een ervaren manager een rol in.Japanse 111-jarige is nu oudste man ter wereld

Japanse 111-jarige is nu oudste man ter wereld

1 reactieBrits gezin schoenlepelt afgedankte sofa in veel te kleine auto (video)

Brits gezin schoenlepelt afgedankte sofa in veel te kleine auto (video)


Lukaku nomineert Rode Duivels na Ice Bucket Challenge (video)

Lukaku nomineert Rode Duivels na Ice Bucket Challenge (video)19 augustus / 14u09 Rode Duivel Romelu Lukaku doet zijn duit in het zakje voor ALS-patiënten en kiepert een ijsemmer over zich uit.


Kreupele eend kan weer lopen dankzij 3D-geprinte poot

19 augustus / 12u16 In Taiwan heeft een veeartsenteam het leven van een eend weer zin gegeven met een kunstmatige poot. De technologie van 3D prints toont zich nog maar eens bijzonder nuttig.


‘Ice Bucket’-uitdaging van Ben Affleck levert koddig familiefilmpje op

‘Ice Bucket’-uitdaging van Ben Affleck levert koddig familiefilmpje op19 augustus / 11u40 Nu ook onze eigenste Jean-Marie Pfaff is bezweken voor de ‘Ice Bucket Challenge’ om aandacht te vragen voor de neurologische ziekte ALS, lijkt het wel of de halve wereld al een koude emmer over zich heen heeft gekregen. De volgende in…


Ging koning Filip de uitdaging aan?

Ging koning Filip de uitdaging aan?19 augustus / 09u11 Koning Filip werd gisteren door Sven Ornelis genomineerd voor de ‘Ice Bucket Challenge’. De Twitter-account van het Paleis liet vanmiddag uitschijnen dat de koning de uitdaging heeft aanvaard.


Die Antwoord maakt memorabele stage dive op Pukkelpop (video)

Die Antwoord maakt memorabele stage dive op Pukkelpop (video)

Big Ben blinkt binnenkort opnieuw

Big Ben blinkt binnenkort opnieuw


Sven Ornelis geflitst door eigen ‘vallende ster’

Sven Ornelis geflitst door eigen ‘vallende ster’18 augustus / 03u00 Radiopresentator Sven Ornelis (41) heeft op Q-Music al honderden ‘vallende sterren’ of flitscontroles gemeld, maar dit weekend had hij zelf prijs. Via Twitter meldde hij dat hij een ‘flitsende afsluiter’ maakte van een bomvol…


Vriend van initiatiefnemer ‘Ice Bucket Challenge’ sterft na viering succes

Vriend van initiatiefnemer ‘Ice Bucket Challenge’ sterft na viering succes17 augustus / 19u05 De vriend van een ALS-patiënt die aan de basis lag voor de immens populaire ‘Ice Bucket Challenge’ is verongelukt enkele uren nadat hij een cheque van 100.000 dollar had ontvangen voor ALS-onderzoek. Corey Griffin dook van een gebouw in…


Japanse man wou wel 1.000 kinderen verwekken

Japanse man wou wel 1.000 kinderen verwekken16 augustus / 09u52 Een Japanse jongeman die ervan verdacht wordt zeker vijftien kinderen verwekt te hebben bij draagmoeders in Thailand, was van plan om daarmee verder te gaan tot wel duizend kinderen, zo heeft The Japan Times vrijdag gemeld.


Papieren schietschijf van Elvis Presley geveild voor 27.500 dollar

Papieren schietschijf van Elvis Presley geveild voor 27.500 dollar16 augustus / 06u14 Een papieren schietschijf die doorzeefd is met kogels die door Elvis Presley werden afgevuurd, is voor 27.500 dollar (ongeveer 20.500 euro) onder de hamer gegaan. De schietschijf werd verkocht tijdens een veiling van Elvis-bezittingen die…


Sociale media drijven spot met ‘Downton Abbey’ na fotoblunder

Sociale media drijven spot met ‘Downton Abbey’ na fotoblunder15 augustus / 16u07 “De grootste foto-fail van de eeuw”. Zo wordt de pijnlijke fout in een nieuwe promofoto voor de Britse reeks ‘Downton Abbey’ genoemd.21 augustus 2014
7°C 18°C
Poll:

Als ze mij nomineren voor de 'ijsemmer uitdaging' (Ice Bucket Challenge)...Lees ook:
Britney Spears gaat Ice Bucket Challenge niet uit de weg (video)


schrijf je in voor de nieuwsbrief


Thomas Vermaelen verrast Editors-zanger op Pukkelpop

Thomas Vermaelen verrast Editors-zanger op Pukkelpop

Boiler party zet Pukkelpop eerste avond al in vuur en vlam

Boiler party zet Pukkelpop eerste avond al in vuur en vlamPukkelpop kondigt extra veiligheidsmaatregelen aan

Pukkelpop kondigt extra veiligheidsmaatregelen aan
13 augustus / 12u02 Nadat een zeer lokale valwind ervoor zorgde dat de Club-tent tegen de vlakte ging, besloot de Pukkelpop-organisatie nog meer veiligheidsmaatregelen te nemen. ‘Pukkelpop moet een feest zijn voor de duizenden bezoekers, het is onze taak om…


Abou Jahjah in de running voor ‘De slimste mens’

5 reactiesAbou Jahjah in de running voor ‘De slimste mens’
13 augustus / 08u49 Abou Jahjah, de omstreden gewezen leider van de Arabisch Europese Liga (AEL), is in de running om mee te doen aan aan het VIER-programma De slimste mens .


Ian Thomas verhuist voorgoed naar VS

Ian Thomas verhuist voorgoed naar VS

Actrice Lauren Bacall overleden

Actrice Lauren Bacall overleden


Leverancier: “Tent was volledig in orde”

Leverancier: “Tent was volledig in orde”
12 augustus / 21u29 Top Tents uit Lommel, de firma die de omgewaaide tent op Pukkelpop heeft geleverd, heeft voordien nog nooit problemen gehad met deze constructie. “De attesten dat onze tent aan alle normen voldoet, zijn meegeleverd”, aldus de echtgenote…


Tent ingestort op Pukkelpop

Tent ingestort op Pukkelpop
12 augustus / 15u49 Amper twee dagen voor de start van Pukkelpop is op de festivalweide in Kiewit een tent ingestort door hevige rukwinden. Volgens de organisatie zijn daarbij geen gewonden gevallen.