Onderweg? Vandaag.be gaat mobiel!

Nog maar 1 Pukkelpopper gearresteerd

Nog maar 1 Pukkelpopper gearresteerd
16 augustus 2012

De lokale politie HaZoDii heeft een rustige start gekend van het driedaags muziekfestival Pukkelpop in Kiewit. Dat heeft commissaris Rohnny Biets van de zone Hazodi donderdagavond gemeld.

"Eigenlijk was voor ons woensdag het festival al begonnen. Tot nu toe is er een arrestatie verricht. Dat gebeurde woensdagavond, toen op een camping een persoon wat te hevig uit de bol ging en iemand anders klappen had gegeven. Die hebben we even in bewaring genomen," zei Rohnny Biets.

"Buiten alle verwachtingen verloopt het verkeer heel goed, zoals de oversteek op de Kempische Steenweg van de campings naar het festivalterrein. De interne shuttle tussen de campings en festivalterrein werkt ook heel goed. Soms gaat de politie mee de bus op om erop toe te zien dat iedereen op zijn plek kan zitten.

Inzake vechtpartijen en dronkenschap is er nog niet echt iets noemenswaardigs gebeurd. Mensen, die te veel gedronken hebben, worden in eerste instantie opgevangen door de mensen van het Vlaamse Kruis. Er zijn tot nu toe drie voertuigen weggetakeld, die echt in de weg stonden. Andere jaren hadden we meer takelingen. Inzake geluidsoverlast hebben we ook nog geen klachten gekregen. Dat valt dus reuze mee. Voor de politie is Pukkelpop heel goed van start gegaan," aldus Biets van de politie HaZoDi.

Belga
Foto TPTags:PolitiePukkelpopRohnny Biets

promo 


Onervaren bestuurder rijdt van brug af

Onervaren bestuurder rijdt van brug af
31 juli / 16u45 Een jonge bestuurder die pas zijn rijbewijs heeft behaald, drukte bij een manoeuvre op het gaspedaal in plaats van de rem.


Foto: Sumoworstelaars kunnen amper allemaal in vliegtuig

Foto: Sumoworstelaars kunnen amper allemaal in vliegtuig31 juli / 10u54 De sumoworstelaars van het Hakku-team hadden gisteren een wel erg hachelijk reisje voor de boeg.


Steward: “Het vliegtuig gaat landen, spoel alle drugs maar snel door het toilet”

Steward: “Het vliegtuig gaat landen, spoel alle drugs maar snel door het toilet”30 juli / 17u01 Een Australische steward heeft bakken kritiek over zich gekregen toen hij de inzittenden waarschuwde voor een naderende drugscontrole.


Amerikaanse rapper schreeuwt als klein kind in pretparkattractie

Amerikaanse rapper schreeuwt als klein kind in pretparkattractie30 juli / 09u46 DMX is in het dagelijkse leven een stoere rapper, maar in een pretpark verandert de Amerikaan in een ware angsthaas.


Nijntje-tekenaar met pensioen

Nijntje-tekenaar met pensioen
30 juli / 08u05 De Nederlandse tekenaar Dick Bruna zet een punt achter zijn loopbaan. De 86-jarige geestelijk vader van Nijntje was al lange tijd niet meer actief, maar zijn uitgever bevestigt nu dat hij zijn tekenspullen definitief opbergt, zo meldt de…


Anke Buckinx verwacht eerste kindje

Anke Buckinx verwacht eerste kindje30 juli / 06u45 De vakantie van Anke Buckinx en haar vriend Tom Francois werd vorige week plots heel wat specialer. Dankzij een zwangerschapstest kwamen ze te weten dat ze niet met twee, maar met drie in de Provence vertoefden. “Die twee roze streepjes op…


“Mario Kart” rijdt Nintendo niet uit de rode cijfers

“Mario Kart” rijdt Nintendo niet uit de rode cijfers30 juli / 05u00 Spelconsolefabrikant Nintendo liet het laatste kwartaal een verlies optekenen van 9,9 miljard yen (ongeveer 72,5 miljoen euro). Het Japanse bedrijf had gehoopt om met een nieuwe versie van het legendarische spel “Mario Kart” de verkoop…


Tom Van Dyck strikt opnieuw Jan Decleir voor tv-reeks

Tom Van Dyck strikt opnieuw Jan Decleir voor tv-reeks29 juli / 08u45 In september beginnen de opnames van Den Elfde van den Elfde , de nieuwe achtdelige reeks van Tom Van Dyck en zijn vrouw Alice Reijs, die hun eigen productiehuis hebben opgericht. Jan Decleir zal daarin pater familias Hubert Geunings spelen.


Bevestigd: “Lieven Scheire maakt overstap van Woestijnvis naar VRT”

Bevestigd: “Lieven Scheire maakt overstap van Woestijnvis naar VRT”29 juli / 08u30 Lieven Scheire trekt de deur van Woestijnvis definitief achter zich dicht. Volgens eerdere geruchten wou de VRT koste wat het kost de wetenschapper en tv-maker binnenhalen. Die geruchten worden nu bevestigd door de VRT zelf. “Lieven…


“Morning after pill werkt wel, ook voor obese vrouwen”

“Morning after pill werkt wel, ook voor obese vrouwen”28 juli / 16u41 De morning after pill werkt wel, zowel voor slanke dames als obese vrouwen. Dat is de conclusie van een Europees onderzoeksbureau. Het onderzoek kwam er nadat de Franse producent beweerde dat het noodpilletje eigenlijk helemaal niet…
Foto: zo ziet de oorlog in Gaza eruit vanuit de hemel

Foto: zo ziet de oorlog in Gaza eruit vanuit de hemel28 juli / 13u33 De Duitse astronaut Alexander Gerst verblijft momenteel op het ruimtestation ISS. Een plek waar hij de meest adembenemende verzichten over de aarde heeft, al is het nu voornamelijk droefheid dat zijn gezichtsveld vult.25 seconden voor de perfecte thee

25 seconden voor de perfecte thee

Gezond leven? Dat is iets voor als we 36 jaar oud zijn

Gezond leven? Dat is iets voor als we 36 jaar oud zijn


Tomorrowland denkt aan nieuwe dubbeleditie in 2019

Tomorrowland denkt aan nieuwe dubbeleditie in 201928 juli / 06u40 Ze zijn verteerd, die zes dolle dagen in Boom. Tomorrowland serveerde voor zijn tiende verjaardag een dubbele portie festival. Veroorzaakt zoveel dancevreugde een indigestie, of smaakt dit naar meer? De organisatoren denken er alvast aan om…


Matthias Schoenaerts zegt af voor film Felix van Groeningen

Matthias Schoenaerts zegt af voor film Felix van Groeningen25 juli / 10u50 Matthias Schoenaerts speelt toch niet mee in Belgica , de nieuwe film van regisseur Felix van Groeningen. Dat meldt het productiehuis Menuet. Hij verkiest een nieuw Amerikaans project.


Manneken Pis in de ban van Tomorrowland

Manneken Pis in de ban van Tomorrowland24 juli / 13u35 Manneken Pis kreeg donderdagmiddag met een Tomorrowland-outfit zijn 923ste kostuum aangetrokken. Het Manneken is maar één dag te bewonderen in zijn magische uitrusting, die erna verhuist naar het Broodhuis, op de Brusselse Grote Markt. De…


Duran Duran eist 23.000 euro van fanclub

Duran Duran eist 23.000 euro van fanclub24 juli / 12u46 Het zit er bovenarms op tussen popgroep Duran Duran en Worldwide Fan Clubs, het bedrijf dat de fanclub van de band beheert. Omdat enkele betalingen niet gebeurd zouden zijn, eist Duran Duran bijna 30.000 euro voor de rechter.


5 reacties“Bill Clinton heeft nieuwe maîtresse”

“Bill Clinton heeft nieuwe maîtresse”

Met dj Jos naar Tomorrowland

Met dj Jos naar Tomorrowland


Gaan Harry en Olga trouwen?

Gaan Harry en Olga trouwen?22 juli / 06u49 Harry en Olga zullen dit najaar dan toch volop te zien zijn op VIER en VIJF, de twee stappen alvast mee in het nieuwe seizoen van ‘The Sky is the Limit’, maar er is meer: zo zullen ze ook te zien zijn op VIJF in een gloednieuw, eigen…


Tot 40 graden heet op Tomorrowland

Tot 40 graden heet op Tomorrowland18 juli / 19u23 Onder een loden zon is het eerste weekend van het tot in de puntjes gedecoreerde festival Tomorrowland intussen een halve dag aan de gang. Volgens de politie loopt de temperatuur op het terrein op tot wel 40 graden.


Tomorrowland: politie houdt controles in Antwerpen-Centraal

Tomorrowland: politie houdt controles in Antwerpen-Centraal18 juli / 13u51 De spoorwegpolitie van België en Nederland heeft vrijdag controles gehouden in Antwerpen-Centraal. De rugzakken van honderden passagiers werden nagekeken.


Apen getrakteerd op avondje cinema

Apen getrakteerd op avondje cinema18 juli / 06u56 Cinemabezoekers in de VS schrokken zich een euh ... aap. Twee mensapen waren namelijk uitgenodigd door hun verzorgers op de vertoning van ‘Dawn of the Planet of the Apes’.


Babypanda’s stelen de harten met hun gerollebol

Babypanda’s stelen de harten met hun gerollebol17 juli / 15u49 Niets zo lief als een pluizig bolletje panda, zo dachten enkele internetfanatiekelingen er althans over.1 augustus 2014
11°C 24°C
Poll:

Jan Kriekels en Kirsten Janssens zijn...Lees ook:
Jan Kriekels: ”Kans dat ik en Kirsten weer samenkomen”


schrijf je in voor de nieuwsbrief


Tomorrowland houdt hagelkanonnen in gereedheid

Tomorrowland houdt hagelkanonnen in gereedheid

2 reacties

BBC wil 415 banen schrappen op nieuwsdienstNieuwe MTV-realityreeks mikt op ontmaagding jongeren

Nieuwe MTV-realityreeks mikt op ontmaagding jongeren
17 juli / 11u58 MTV Amerika heeft gisteren de eerste aflevering van ‘Virgin Territory’ uitgezonden, een realityreeks waarin 15 jonge maagden op de voet gevolgd worden.


Jurk gemaakt van Loom-elastiekjes brengt 170.000 dollar op

Jurk gemaakt van Loom-elastiekjes brengt 170.000 dollar op
17 juli / 11u32 Een jurk gemaakt van Loom-elastiekjes is voor 170.000 dollar verkocht op de veilingwebsite eBay. Het hebbeding, dat eigenlijk maar 50 dollar moest opbrengen om winst te maken, werd op 3,5 week gevlochten.


Eddy Wally is weer thuis

Eddy Wally is weer thuis

10 onvergetelijke Tomorrowlandhits

10 onvergetelijke Tomorrowlandhits


“Miljoenen krijgen foutief label van diabetespatiënt opgeplakt”

“Miljoenen krijgen foutief label van diabetespatiënt opgeplakt”
16 juli / 09u17 Volgens enkele Britse onderzoekers zijn er miljoenen mensen die foutief het label van diabetespatiënt opgeplakt krijgen. “Enkel de farmareuzen hebben baat bij dergelijke diagnoses”, zo staat te lezen in het British Medical Journal.


“Scheetjes laten is voordelig voor je gezondheid”

<B></B>“Scheetjes laten is voordelig voor je gezondheid”
16 juli / 08u01 Een wel erg opmerkelijk onderzoek van de universiteit van Exeter toont aan dat scheetjes laten, voordelig voor je gezondheid kan zijn. Vooral wanneer je de geur nadien flink opsnuift.