Onderweg? Vandaag.be gaat mobiel!

Kal Penn werkt tijdelijk weer voor Barack Obama (video)

1 reactieKal Penn werkt tijdelijk weer voor Barack Obama (video)
4 september 2012

De Amerikaanse president Barack Obama heeft de hulp van Kal Penn ingeschakeld voor zijn campagne tijdens de presidentsverkiezingen. De acteur werkte eerder al voor het Witte Huis.

Penn verliet in 2009 de tv-reeks 'House' om voor de communicatieafdeling van de Democraat te gaan werken. Vorig jaar besloot de Amerikaan weer te gaan acteren, maar Obama kan nog steeds op zijn hulp rekenen. Penn wordt de gastheer voor een online conventie. Ook andere celebrities zoals Marc Anthony, Olivia Wilde, Fran Drescher en Alexis Bledel maken hun opwachting.

Obama is alvast enthousiast, zo blijkt uit een reclamespot. Penn daarentegen… Bekijk de commercial via YouTube:


Beeld (Penn met Michelle Obama): AFPTags:Barack ObamaHouseKal Pennpresidentsverkiezingen

promo 


Voor het eerst een Rode Duivel op het doosje van een FIFA-game

Voor het eerst een Rode Duivel op het doosje van een FIFA-game
21 augustus / 16u53 Eden Hazard siert straks de Britse covers van FIFA 15. Nooit eerder was voor een Rode Duivel die eer weggelegd. In het shirt van Chelsea staat hij te blinken naast die andere balgoochelaar, Lionel Messi.


Dit is de enige ijsemmervideo die u gezien moet hebben

1 reactieDit is de enige ijsemmervideo die u gezien moet hebben21 augustus / 12u46 Hebt u het nu wel gehad met die Ice Bucket Challenges? Wij eerlijk gezegd ook een beetje. Toch moet u deze video van Anthony Carbajal (26) gezien hebben. Carbajal kreeg 5 maanden geleden de harde diagnose: ALS.


Kürt Rogiers verlaat Sven Ornelis

Kürt Rogiers verlaat Sven Ornelis21 augustus / 10u06 Kürt Rogiers en Sven Ornelis zullen niet langer de ochtend samen presenteren. Kürt krijgt zijn eigen programma op QMusic. Sven Ornelis zal in de ochtend worden bijgestaan door Maarten Vancoillie.


Dit zijn ze: de topics waarover Geert Hoste het gaat hebben tijdens zijn eindejaarsconference

Dit zijn ze: de topics waarover Geert Hoste het gaat hebben tijdens zijn eindejaarsconference21 augustus / 08u21 “Een topjaar voor comedy”, zo omschrijft Geert Hoste 2014 tot nog toe.


Nederland wil Philippe Geubels voltijds bij hen

Nederland wil Philippe Geubels voltijds bij hen
21 augustus / 08u05 Als het aan onze noorderburen lag, gaat Philippe Geubels (33) voltijds in Nederland aan de slag.


‘Tien om tegen de sterren op te zien’ doet Nieuwpoort bulderlachen

‘Tien om tegen de sterren op te zien’ doet Nieuwpoort bulderlachen21 augustus / 08u06 VTM tekende woensdag voor een nieuwe dosis nostalgie met een knipoog, tijdens de opnames van de tweede aflevering van Tien om tegen de sterren op te zien op het strand van Nieuwpoort.


Simon Mignolet ondergaat Ice Bucket Challenge met de glimlach (video)

Simon Mignolet ondergaat Ice Bucket Challenge met de glimlach (video)20 augustus / 16u26 Brustemnaar Simon Mignolet heeft zich laten nomineren voor de Ice Bucket Challenge. Wetende wat komen gaat, blijft de Liverpool-goalie er zijn stoïcijnse zelf bij.


Indiase jongen heeft enorme handen van 12 kilogram (video)

Indiase jongen heeft enorme handen van 12 kilogram (video)
20 augustus / 14u02 De achtjarige Kaleem heeft een onwaarschijnlijke aandoening. De Indiase jongen is immers geboren met enorme handen die intussen dertig centimeter groot en twaalf kilogram zwaar zijn. De artsen tasten voorlopig in het duister. Zo meldt The…


Deze hond heeft een even grote hekel aan de alarmklok als u (video)

Deze hond heeft een even grote hekel aan de alarmklok als u (video)20 augustus / 13u42 Iedereen heeft het ochtendalarm van de wekkerradio wel eens verwenst, en deze hond is daar geen uitzondering op.


Sven Pichal wordt nieuwe Radio 2-inspecteur

Sven Pichal wordt nieuwe Radio 2-inspecteur20 augustus / 10u36 Nadat Sven Pichal eerder Radio 1 verliet om voor het Eén-programma Volt te gaan werken, maakt de man nu een korte terugkeer naar de radiowereld.
BV’s stemmen DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike naar wereldtop

1 reactieBV’s stemmen DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike naar wereldtop20 augustus / 10u12 Het Willebroekse dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike dingt al enkele jaren mee naar de titel van beste dj’s ter wereld. Vorig jaar eindigden de residentdj’s van Tomorrowland nog op een 6de plaats, maar daar wil een resem BV’s…Sporten doet je sneller aan lief raken

Sporten doet je sneller aan lief raken

Steven Defour verzoent zich met ouders

Steven Defour verzoent zich met ouders


Natalia dringend op zoek naar nieuwe manager

Natalia dringend op zoek naar nieuwe manager20 augustus / 07u25 Natalia’s internationale carrière komt minder snel van de grond dan verhoopt, en daar speelt het ontbreken van een ervaren manager een rol in.


Japanse 111-jarige is nu oudste man ter wereld

Japanse 111-jarige is nu oudste man ter wereld20 augustus / 05u00 Een 111-jarige Japanner is woensdag door Guinness World Records erkend als de oudste op aarde levende man.


Brits gezin schoenlepelt afgedankte sofa in veel te kleine auto (video)

1 reactieBrits gezin schoenlepelt afgedankte sofa in veel te kleine auto (video)19 augustus / 16u34 Een Brits gezin trok in een buurt van Sheffield even alle aandacht toen het een afgedankte auto in een veel te kleine wagen wilden proppen. De buurman filmde het grappige tafereel en geloofde niet in een succesvolle afloop.


Lukaku nomineert Rode Duivels na Ice Bucket Challenge (video)

Lukaku nomineert Rode Duivels na Ice Bucket Challenge (video)19 augustus / 14u09 Rode Duivel Romelu Lukaku doet zijn duit in het zakje voor ALS-patiënten en kiepert een ijsemmer over zich uit.


Kreupele eend kan weer lopen dankzij 3D-geprinte poot

‘Ice Bucket’-uitdaging van Ben Affleck levert koddig familiefilmpje op

‘Ice Bucket’-uitdaging van Ben Affleck levert koddig familiefilmpje op


Ging koning Filip de uitdaging aan?

Ging koning Filip de uitdaging aan?19 augustus / 09u11 Koning Filip werd gisteren door Sven Ornelis genomineerd voor de ‘Ice Bucket Challenge’. De Twitter-account van het Paleis liet vanmiddag uitschijnen dat de koning de uitdaging heeft aanvaard.


Die Antwoord maakt memorabele stage dive op Pukkelpop (video)

Die Antwoord maakt memorabele stage dive op Pukkelpop (video)18 augustus / 15u13 En plots was daar de stage dive van Ninja, de ene helft van Die Antwoord. Festivalganger Stijn De Grauwe kon het spektakel vastleggen met zijn Go Pro-stick om zo het memorabele moment vast te leggen.


Big Ben blinkt binnenkort opnieuw

Big Ben blinkt binnenkort opnieuw18 augustus / 05u00 Een ploeg van experts in abseilen is maandag begonnen met de jaarlijkse poetsbeurt van de Big Ben, de klok in de klokkentoren van het Britse parlementsgebouw.


Sven Ornelis geflitst door eigen ‘vallende ster’

Sven Ornelis geflitst door eigen ‘vallende ster’18 augustus / 03u00 Radiopresentator Sven Ornelis (41) heeft op Q-Music al honderden ‘vallende sterren’ of flitscontroles gemeld, maar dit weekend had hij zelf prijs. Via Twitter meldde hij dat hij een ‘flitsende afsluiter’ maakte van een bomvol…


Vriend van initiatiefnemer ‘Ice Bucket Challenge’ sterft na viering succes

Vriend van initiatiefnemer ‘Ice Bucket Challenge’ sterft na viering succes17 augustus / 19u05 De vriend van een ALS-patiënt die aan de basis lag voor de immens populaire ‘Ice Bucket Challenge’ is verongelukt enkele uren nadat hij een cheque van 100.000 dollar had ontvangen voor ALS-onderzoek. Corey Griffin dook van een gebouw in…22 augustus 2014
7°C 18°C
Poll:

Als ze mij nomineren voor de 'ijsemmer uitdaging' (Ice Bucket Challenge)...Lees ook:
Britney Spears gaat Ice Bucket Challenge niet uit de weg (video)


schrijf je in voor de nieuwsbrief


Japanse man wou wel 1.000 kinderen verwekken

Japanse man wou wel 1.000 kinderen verwekken

Papieren schietschijf van Elvis Presley geveild voor 27.500 dollar

Papieren schietschijf van Elvis Presley geveild voor 27.500 dollarSociale media drijven spot met ‘Downton Abbey’ na fotoblunder

Sociale media drijven spot met ‘Downton Abbey’ na fotoblunder
15 augustus / 16u07 “De grootste foto-fail van de eeuw”. Zo wordt de pijnlijke fout in een nieuwe promofoto voor de Britse reeks ‘Downton Abbey’ genoemd.


Thomas Vermaelen verrast Editors-zanger op Pukkelpop

Thomas Vermaelen verrast Editors-zanger op Pukkelpop
15 augustus / 13u23 Tom Smith, de frontman van Editors, heeft op Pukkelpop een truitje gekregen van Rode Duivel Thomas Vermaelen. Een aangename verrassing voor de Arsenal-fan.


Boiler party zet Pukkelpop eerste avond al in vuur en vlam

Boiler party zet Pukkelpop eerste avond al in vuur en vlam

Pukkelpop kondigt extra veiligheidsmaatregelen aan

Pukkelpop kondigt extra veiligheidsmaatregelen aan


Abou Jahjah in de running voor ‘De slimste mens’

5 reactiesAbou Jahjah in de running voor ‘De slimste mens’
13 augustus / 08u49 Abou Jahjah, de omstreden gewezen leider van de Arabisch Europese Liga (AEL), is in de running om mee te doen aan aan het VIER-programma De slimste mens .


Ian Thomas verhuist voorgoed naar VS

Ian Thomas verhuist voorgoed naar VS
13 augustus / 08u06 Het wordt een emotionele week voor Ian Thomas: na een jaar heen en weer pendelen verkast hij definitief naar Los Angeles met het oog op zijn muzikale carrière. Vanaf volgende week volgt hij ook les aan een Amerikaanse school. “Gedaan met…