Onderweg? Vandaag.be gaat mobiel!

Deens blad publiceert morgen naaktfoto's Kate

1 reactieDeens blad publiceert morgen naaktfoto's Kate
19 september 2012

Het Deense blad Se og Hoer meldt woensdag dat het donderdag foto's publiceert waarop Kate Middleton topless staat, en dat een week nadat het Franse magazine Closer er afdrukte.

"Se og Hoer is er exclusief voor Denemarken in geslaagd foto's te bemachtigen van de hertogin van Cambridge, Kate", schrijft het blad op zijn website.

Het blad preciseert ook dat er zestien pagina's aan het onderwerp gewijd worden en dat de foto's niet op internet te zien zullen zijn. Se og Hoer zal het vierde blad zijn dat de controversiële foto's publiceert, na Closer, het Ierse Daily Star zaterdag en het Italiaanse magazine Chi maandag.

Se og Hoer maakt niet bekend hoe het aan de foto's is gekomen, en de woordvoerder van het magazine was woensdagnamiddag niet bereikbaar voor commentaar.

Nieuwsgierigheid bevredigen

"We moeten de nieuwsgierigheid van onze lezers bevredigen. Bijgevolg is het voor ons relevant wanneer een hertogin en toekomstige koningin van Engeland uit eigen beweging haar borsten toont op een plaats die zichtbaar is vanaf de openbare weg", stelde hoofdredacteur Kim Henningsen.

Het Franse gerecht verbood dinsdag de overdracht en iedere nieuwe verspreiding van de foto's die in de Luberon, in het zuiden van Frankrijk, getrokken werden. Wie de foto's nam, is niet geweten.

Foto Reuters: Closer was het eerste blad dat de foto's van Kate publiceerde.Tags:Kate Middletonnaaktfoto'sSe og Hoer

promo 


Video: Huwelijksgetuige brengt hilarische remake van Frozens ‘Let it Go’

Video: Huwelijksgetuige brengt hilarische remake van Frozens ‘Let it Go’
vandaag / 12u55 Joey Boyes vond het een eer toen zijn beste vriend hem als getuige vroeg op zijn huwelijk, maar voor zijn speech wou hij niet langer afgezaagd en oud klinken. De man bedacht daarop een remake van de hit ‘Let it Go’ uit de Disney-film…


Video: angstaanjagende rat valt bezoeker New Yorkse metro aan

vandaag / 13u07 De metrolijnen van New York kampen al decennia lang met een ware rattenplaag. Alle verdelgingspogingen ten spijt leven de diertjes nog steeds onder de straten van New York als ware het hun eigen terrein.


DJ’s verdienen meer dan Jay-Z en Rihanna

DJ’s verdienen meer dan Jay-Z en Rihannavandaag / 09u49 Wie dacht dat Beyoncé de grootverdiener was in muziekland heeft het mis. Het zijn vooral de DJ’s die extreem veel geld cashen, zo blijkt uit een lijst die het magazine Forbes vrijgaf.


Europa wil verplicht etiket op flesjes Westvleteren

1 reactieEuropa wil verplicht etiket op flesjes Westvleterenvandaag / 08u33 Het flesje van Westvleteren 12 wordt gekenmerkt door de afwezigheid van een etiket. Al zou daar in 2015 verandering in moeten komen door een nieuwe Europese wet.


Jan Becaus: ‘Ik doe niet mee aan die Ice Buckets’

8 reactiesJan Becaus: ‘Ik doe niet mee aan die Ice Buckets’
vandaag / 08u51 Jan Becaus is niet van plan zijn pak nat te laten worden door een Ice Bucket, ondanks het feit dat hij genomineerd werd door zijn partijgenoot Annick De Ridder.


Te kleine mosselen al weken verkocht als jumbo’s

Te kleine mosselen al weken verkocht als jumbo’svandaag / 08u12 Wie mosselen in huis heeft gehaald, heeft het misschien al gemerkt: de jumbo-mosselen lijken dit jaar wel erg klein, dat komt omdat de veel kleinere variant verkeerdelijk werd verkocht als jumbo’s.


Voor het eerst een Rode Duivel op het doosje van een FIFA-game

Voor het eerst een Rode Duivel op het doosje van een FIFA-game21 augustus / 16u53 Eden Hazard siert straks de Britse covers van FIFA 15. Nooit eerder was voor een Rode Duivel die eer weggelegd. In het shirt van Chelsea staat hij te blinken naast die andere balgoochelaar, Lionel Messi.


Studenten bouwen ‘onsteelbare’ fiets

3 reactiesStudenten bouwen ‘onsteelbare’ fiets
21 augustus / 10u39 Drie Chileense studenten van de Universidad Adolfo Ibáñez hebben een fietskader ontworpen dat ervoor zou zorgen dat tweewielers bijna niet meer gestolen kunnen worden. Bij de ‘Yerkafiets’ worden de onderste buis van het kader en de…


Kürt Rogiers verlaat Sven Ornelis

Kürt Rogiers verlaat Sven Ornelis21 augustus / 10u06 Kürt Rogiers en Sven Ornelis zullen niet langer de ochtend samen presenteren. Kürt krijgt zijn eigen programma op QMusic. Sven Ornelis zal in de ochtend worden bijgestaan door Maarten Vancoillie.


‘Tien om tegen de sterren op te zien’ doet Nieuwpoort bulderlachen

‘Tien om tegen de sterren op te zien’ doet Nieuwpoort bulderlachen21 augustus / 08u06 VTM tekende woensdag voor een nieuwe dosis nostalgie met een knipoog, tijdens de opnames van de tweede aflevering van Tien om tegen de sterren op te zien op het strand van Nieuwpoort.
Simon Mignolet ondergaat Ice Bucket Challenge met de glimlach (video)

Simon Mignolet ondergaat Ice Bucket Challenge met de glimlach (video)20 augustus / 16u26 Brustemnaar Simon Mignolet heeft zich laten nomineren voor de Ice Bucket Challenge. Wetende wat komen gaat, blijft de Liverpool-goalie er zijn stoïcijnse zelf bij.Makers Flappy Bird komen met verticale versie ‘Swing Copters’ (video)

Makers Flappy Bird komen met verticale versie ‘Swing Copters’ (video)

1 reactieBritney Spears gaat Ice Bucket Challenge niet uit de weg (video)

Britney Spears gaat Ice Bucket Challenge niet uit de weg (video)


Indiase jongen heeft enorme handen van 12 kilogram (video)

Indiase jongen heeft enorme handen van 12 kilogram (video)20 augustus / 14u02 De achtjarige Kaleem heeft een onwaarschijnlijke aandoening. De Indiase jongen is immers geboren met enorme handen die intussen dertig centimeter groot en twaalf kilogram zwaar zijn. De artsen tasten voorlopig in het duister. Zo meldt The…


Deze hond heeft een even grote hekel aan de alarmklok als u (video)

Deze hond heeft een even grote hekel aan de alarmklok als u (video)20 augustus / 13u42 Iedereen heeft het ochtendalarm van de wekkerradio wel eens verwenst, en deze hond is daar geen uitzondering op.


Dit brengt VIER voor u dit najaar

1 reactieDit brengt VIER voor u dit najaar20 augustus / 12u08 Wie wel eens van een tv-avondje houdt, kan dit najaar bij VIER onderuit zakken. VIER-gezichten Steven Van Herreweghe, Evy Gruyaert, Philippe Geubels en Erik Van Looy maken er samen met een resem andere sterren weer een uiterst boeiend…


Is deze motorrijder een acrobaat, een gelukzak of een faker?

Is deze motorrijder een acrobaat, een gelukzak of een faker?20 augustus / 10u46 Dashcams, het lijkt zowat de trend van het voorbije jaar. De camera’s op een dashboard van een wagen hebben er al voor gezorgd dat menig wegpiraat tegen de lamp liep. Maar deze dashcamvideo is van een heel andere orde.


Sven Pichal wordt nieuwe Radio 2-inspecteur

Sven Pichal wordt nieuwe Radio 2-inspecteur

1 reactieBV’s stemmen DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike naar wereldtop

BV’s stemmen DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike naar wereldtop


Sporten doet je sneller aan lief raken

Sporten doet je sneller aan lief raken20 augustus / 09u47 Wie regelmatig gaat sporten, vindt sneller een lief, zo blijkt uit een enquête van de datingwebsite ‘Elite Dating’.


Steven Defour verzoent zich met ouders

Steven Defour verzoent zich met ouders20 augustus / 08u38 Steven Defour leefde lange tijd op oorlogsvoet met zijn ouders, nadat zij in enkele media hun bezorgdheid over hun zoon hadden uitgedrukt, maar de tijd heelt blijkbaar alle wonden.


Natalia dringend op zoek naar nieuwe manager

Natalia dringend op zoek naar nieuwe manager20 augustus / 07u25 Natalia’s internationale carrière komt minder snel van de grond dan verhoopt, en daar speelt het ontbreken van een ervaren manager een rol in.


Japanse 111-jarige is nu oudste man ter wereld

Japanse 111-jarige is nu oudste man ter wereld20 augustus / 05u00 Een 111-jarige Japanner is woensdag door Guinness World Records erkend als de oudste op aarde levende man.


Brits gezin schoenlepelt afgedankte sofa in veel te kleine auto (video)

1 reactieBrits gezin schoenlepelt afgedankte sofa in veel te kleine auto (video)19 augustus / 16u34 Een Brits gezin trok in een buurt van Sheffield even alle aandacht toen het een afgedankte auto in een veel te kleine wagen wilden proppen. De buurman filmde het grappige tafereel en geloofde niet in een succesvolle afloop.22 augustus 2014
9°C 17°C
Poll:

Als ze mij nomineren voor de 'ijsemmer uitdaging' (Ice Bucket Challenge)...Lees ook:
Britney Spears gaat Ice Bucket Challenge niet uit de weg (video)


schrijf je in voor de nieuwsbrief


Lukaku nomineert Rode Duivels na Ice Bucket Challenge (video)

Lukaku nomineert Rode Duivels na Ice Bucket Challenge (video)

Kreupele eend kan weer lopen dankzij 3D-geprinte poot‘Ice Bucket’-uitdaging van Ben Affleck levert koddig familiefilmpje op

‘Ice Bucket’-uitdaging van Ben Affleck levert koddig familiefilmpje op
19 augustus / 11u40 Nu ook onze eigenste Jean-Marie Pfaff is bezweken voor de ‘Ice Bucket Challenge’ om aandacht te vragen voor de neurologische ziekte ALS, lijkt het wel of de halve wereld al een koude emmer over zich heen heeft gekregen. De volgende in…


Ging koning Filip de uitdaging aan?

Ging koning Filip de uitdaging aan?
19 augustus / 09u11 Koning Filip werd gisteren door Sven Ornelis genomineerd voor de ‘Ice Bucket Challenge’. De Twitter-account van het Paleis liet vanmiddag uitschijnen dat de koning de uitdaging heeft aanvaard.


Die Antwoord maakt memorabele stage dive op Pukkelpop (video)

Die Antwoord maakt memorabele stage dive op Pukkelpop (video)

Big Ben blinkt binnenkort opnieuw

Big Ben blinkt binnenkort opnieuw


Sven Ornelis geflitst door eigen ‘vallende ster’

Sven Ornelis geflitst door eigen ‘vallende ster’
18 augustus / 03u00 Radiopresentator Sven Ornelis (41) heeft op Q-Music al honderden ‘vallende sterren’ of flitscontroles gemeld, maar dit weekend had hij zelf prijs. Via Twitter meldde hij dat hij een ‘flitsende afsluiter’ maakte van een bomvol…


Vriend van initiatiefnemer ‘Ice Bucket Challenge’ sterft na viering succes

Vriend van initiatiefnemer ‘Ice Bucket Challenge’ sterft na viering succes
17 augustus / 19u05 De vriend van een ALS-patiënt die aan de basis lag voor de immens populaire ‘Ice Bucket Challenge’ is verongelukt enkele uren nadat hij een cheque van 100.000 dollar had ontvangen voor ALS-onderzoek. Corey Griffin dook van een gebouw in…