Onderweg? Vandaag.be gaat mobiel!

Vlaamse studente poseert naakt in Playboy

Vlaamse studente poseert naakt in Playboy
27 maart 2013

Al van haar zestiende droomt de twintigjarige Stefania Paulussen uit Riemst ervan om in de Playboy te schitteren. Binnenkort wordt die droom werkelijkheid en prijkt Stefania helemaal naakt in de rubriek ‘Blootgeefster van de maand’. “Mijn volgende droom is om met Playboybaas Hugh Hefner in de jacuzzi te zitten”, lacht ze.

Wie op 7 mei een Playboy uit de winkelrekken haalt, zal niet kunnen ontsnappen aan de knaloranje haren van Stefania Paulussen. In de rubriek ‘Blootgeefster van de maand’ zal de laatstejaarsstudente Kantoor en Administratie vier pagina’s vullen met naaktfoto’s en een klein interview.

Vlaamse studente poseert naakt in Playboy

Hoewel Stefania in de wolken is met de kans, heeft ze het heuglijke nieuws tot vandaag voor zich gehouden. “Ik heb het alleen aan mijn beste vriendin en mijn ouders verteld”, zegt Stefania. “Mijn plan was om iedereen eens goed te verrassen.”

Nu deze droom wel heel tastbaar is geworden, droomt ze verder: “Nu wil ik Playmate worden".

Bekijk het fotoalbum: Lesley-Ann Poppe viert Playboy-shoot
Lesley-Ann Poppe viert Playboy-shoot

Bekijk de video's:
Playboymodel probeert te driften (video)
Playboy in turquoise Ferrari maakt Londen onvelig (video)

Silvy Van Son / Het Belang van Limburg / Foto Phil TubbaxTags:PaulussenPlayboyStefaniaStefania Paulussen

promo 


Manneken Pis in de ban van Tomorrowland

Manneken Pis in de ban van Tomorrowland
vandaag / 13u35 Manneken Pis kreeg donderdagmiddag met een Tomorrowland-outfit zijn 923ste kostuum aangetrokken. Het Manneken is maar één dag te bewonderen in zijn magische uitrusting, die erna verhuist naar het Broodhuis, op de Brusselse Grote Markt. De…


“Bill Clinton heeft nieuwe maîtresse”

5 reacties“Bill Clinton heeft nieuwe maîtresse”23 juli / 08u55 Bill Clinton heeft zijn lesje nog niet geleerd na het Monica Lewinsky-schandaal eind jaren ‘90. Volgens de auteur Ronald Kessler zou Clinton er opnieuw een maîtresse op na houden. Een dame die al smalend de bijnaam ‘Energizer’…


Tomorrowland: politie houdt controles in Antwerpen-Centraal

Tomorrowland: politie houdt controles in Antwerpen-Centraal18 juli / 13u51 De spoorwegpolitie van België en Nederland heeft vrijdag controles gehouden in Antwerpen-Centraal. De rugzakken van honderden passagiers werden nagekeken.


Apen getrakteerd op avondje cinema

Apen getrakteerd op avondje cinema18 juli / 06u56 Cinemabezoekers in de VS schrokken zich een euh ... aap. Twee mensapen waren namelijk uitgenodigd door hun verzorgers op de vertoning van ‘Dawn of the Planet of the Apes’.


Babypanda’s stelen de harten met hun gerollebol

Babypanda’s stelen de harten met hun gerollebol
17 juli / 15u49 Niets zo lief als een pluizig bolletje panda, zo dachten enkele internetfanatiekelingen er althans over.


Tomorrowland houdt hagelkanonnen in gereedheid

Tomorrowland houdt hagelkanonnen in gereedheid17 juli / 14u43 Het voorspelde warme weer met kans op zwaar onweer wordt ook tijdens Tomorrowland constant in de gaten gehouden, onder meer door een weerman ter plaatse. Op basis van verwachtingen worden maatregelen genomen en krijgt het publiek informatie…


BBC wil 415 banen schrappen op nieuwsdienst

2 reacties17 juli / 13u40 De Britse openbare omroep BBC gaat in de komende twee jaar 415 banen schrappen op zijn nieuwsdienst. Netto zouden er wel maar 220 banen verdwijnen, want de directie wil ook 195 nieuwe arbeidsplaatsen creëren. Dat heeft directeur James…


Jurk gemaakt van Loom-elastiekjes brengt 170.000 dollar op

Jurk gemaakt van Loom-elastiekjes brengt 170.000 dollar op17 juli / 11u32 Een jurk gemaakt van Loom-elastiekjes is voor 170.000 dollar verkocht op de veilingwebsite eBay. Het hebbeding, dat eigenlijk maar 50 dollar moest opbrengen om winst te maken, werd op 3,5 week gevlochten.


Eddy Wally is weer thuis

Eddy Wally is weer thuis17 juli / 10u50 Eddy Wally (82) heeft het ziekenhuis verlaten en is weer thuis, op zijn kamer in het Zelzaatse woonzorgcentrum Bloemenbos.


“Scheetjes laten is voordelig voor je gezondheid”

<B></B>“Scheetjes laten is voordelig voor je gezondheid”16 juli / 08u01 Een wel erg opmerkelijk onderzoek van de universiteit van Exeter toont aan dat scheetjes laten, voordelig voor je gezondheid kan zijn. Vooral wanneer je de geur nadien flink opsnuift.
Beluister hier alvast enkele sets van Tomorrowland

Beluister hier alvast enkele sets van Tomorrowland16 juli / 08u13 Wie dit of volgend weekend afzakt naar Boom om er drie dagen op de beats van de grootste internationaal gerenommeerde dj’s te shaken, kan zijn dansroutines nu al inoefenen. De meeste dj’s hebben er namelijk al enkele grote festivals…Zoon Arnold Schwarzenegger schittert als topmodel

Zoon Arnold Schwarzenegger schittert als topmodel

‘Tomorrowland in 2015 in São Paulo’

‘Tomorrowland in 2015 in São Paulo’


Dolly Parton: “Volgende album gaat een dance-cd worden”

Dolly Parton: “Volgende album gaat een dance-cd worden”15 juli / 12u47 Nadat de dancewereld steeds meer invloeden uit de countrywereld toevoegde aan hun liedjes, maakt Dolly Parton nu de omgekeerde beweging. Zij gaat van countrymuziek naar dance.


Japanse maakt kajak van eigen vagina

1 reactieJapanse maakt kajak van eigen vagina15 juli / 10u55 De Japanse kunstenares Megumi Igarashi vond het tijd om haar vagina te vereeuwigen. Met behulp van een 3D-printer lukte het haar om haar edele delen zelfs op een wel erg openbare plek te laten schitteren.


Astrid Bryan: “Ja ik ben opnieuw verliefd”

Astrid Bryan: “Ja ik ben opnieuw verliefd”15 juli / 08u28 Een jaar nadat Astrid Bryan aankondigde te gaan scheiden van ‘Den John’, heeft de Vlaamse ster een nieuwe liefde in haar leven mogen verwelkomen. En het is meteen een oude bekende.


Jonas Geirnaert verlaat zijn ‘Ideale wereld’

Jonas Geirnaert verlaat zijn ‘Ideale wereld’15 juli / 07u13 De ideale wereld neemt komend seizoen afscheid van Jonas Geirnaert. Die trekt zich terug uit het VIER-programma om samen met zijn vriendin aan zijn eigen fictiereeks te schrijven.


Israëli’s zeggen massaal af voor Tomorrowland

Israëli’s zeggen massaal af voor Tomorrowland

VRM verklaart klacht over jodengrappen Alex Agnew ongegrond

VRM verklaart klacht over jodengrappen Alex Agnew ongegrond


Café in Minnesota pronkt met Grote Markt als muurschildering

Café in Minnesota pronkt met Grote Markt als muurschildering14 juli / 15u12 In Rochester, Minnesota (VS) prijkt de Antwerpse Grote Markt aan de muur van een eetcafé. Artiest Andy Vercnocke maakte het schilderij als ode aan zijn Belgische roots.


Video: Ongeziene school ansjovis omgeeft kust

3 reactiesVideo: Ongeziene school ansjovis omgeeft kust13 juli / 13u20 Wie dezer dagen een duikje wil wagen in de zee van San Diego, zal raar opkijken. Langs de kustlijn hangt een grote olievlek. Alleen is de olie, bij nadere inspectie, een school van miljoenen ansjovisjes.


David Guetta neemt toevlucht tot countrymuziek

David Guetta neemt toevlucht tot countrymuziek13 juli / 12u33 Vorig jaar zorgde Avicii voor een zomerhit om u tegen te zeggen met zijn Wake Me Up. Meteen ook een afscheuring van zijn gekende dj-geluid. Anno 2014 volgt een andere grote dj in zijn voetsporen door country te verwerken in zijn nieuwste single.


Inbrekers slaan toe in appartement Jacky Lafon

Inbrekers slaan toe in appartement Jacky Lafon12 juli / 15u31 Jacky Lafon heeft enkele bange momenten beleefd. De VTM-actrice kreeg donderdagnacht namelijk inbrekers over de vloer.


Hanne Decoutere zet eerste babyfoto online

Hanne Decoutere zet eerste babyfoto online12 juli / 12u37 Het VRT-nieuwsanker Hanne Decoutere is vorige week bevallen van haar eerste dochtertje Anna. Gisteren was het tijd om een eerste glimp van het meisje aan de buitenwereld te tonen.24 juli 2014
14°C 26°C
Poll:

Ik heb sinds de Malaysia-ramp...


Lees ook:
Familie verloor twee keer familie in Malaysia-ramp


schrijf je in voor de nieuwsbrief


2 reactiesSchattig bejaard koppel entertaint duizenden mensen

Schattig bejaard koppel entertaint duizenden mensen

1 reactieTomorrowland weert mensen met een stadionverbod

Tomorrowland weert mensen met een stadionverbodEigenaar van Lamborghini stelt te veel vertrouwen in hoteljongen (video)

Eigenaar van Lamborghini stelt te veel vertrouwen in hoteljongen (video)
11 juli / 12u59 Een hotelgast van het vijfsterrenhotel ‘Le Meridien’ zal zich nog vaak beklagen dat hij zijn sleutels aan de hoteljongen gaf. Beelden van de onstuimige parkeerbeurt gaan vlotjes rond op het net.


Beyoncé geeft in het geheim miljoenen aan daklozen

3 reactiesBeyoncé geeft in het geheim miljoenen aan daklozen
11 juli / 11u39 Supersterren worden wel vaker afgekraakt omdat ze ondanks hun rijkdom maar weinig geld geven aan goede doelen. Dat werd wellicht ook over Beyoncé gezegd, onterecht zo blijkt.


Seth MacFarlane schittert in opvolger van ‘Ted’

Seth MacFarlane schittert in opvolger van ‘Ted’

Ridley Scott verfilmt het verhaal van Mozes

Ridley Scott verfilmt het verhaal van Mozes


Game of Thrones grootste favoriet voor Emmy Awards

Game of Thrones grootste favoriet voor Emmy Awards
10 juli / 19u00 ‘Game of Thrones’, de HBO-reeks waarin de families Targaryen, Lannister en Stark vechten om de troon van het rijk, is topfavoriet voor de Emmy Awards, zeg maar de Oscars van de Amerikaanse televisie. De reeks sleepte nominaties in de…


Stuntpiloot tast de grenzen af in Grand Theft Auto V (video)

1 reactieStuntpiloot tast de grenzen af in Grand Theft Auto V (video)
10 juli / 13u11 Wie al eens in een virtuele cockpit kroop in Grand Theft Auto V, weet hoe moeilijk het is om niet stante pede ergens tegenaan te knallen. YouTuber vSubFire heeft zich de vliegkunst meester gemaakt.