Onderweg? Vandaag.be gaat mobiel!

Eline De Munck doet vriendin Anke binnen (video)

Eline De Munck doet vriendin Anke binnen (video)
28 december 2010

In het vtm-programma 'Het Sterke Geslacht' heeft Eline De Munck haar teamgenote Anke Buckinx (Q-Music) innig gezoend. Eerder dit jaar was De Munck ook al goed voor een tongzoen met de vriendin van Sean D'Hondt.

In 'Het Sterke Geslacht', gepresenteerd door Bruno Wyndaele, is het de gewoonte dat de verliezende ploeg afsluit met een tegenprestatie. Anke en Eline kozen dan maar voor een innige kus. Bekijk de vtm-beelden hier.

Begin dit jaar zorgde De Munck, alias Ellektra, nog voor commotie met haar videoclip 'Do You Really Wanna Be With Me?'. Daarin was te zien hoe de actrice en een zekere Allison elkaar een stevige tongzoen gaven.

Bekijk deze videoclip hier via YouTube:
Tags:Anke BuckinxEline De Munckkus

promo 


Mensen verkleden zich als apen tegen apenplaag in New Delhi

Mensen verkleden zich als apen tegen apenplaag in New Delhi
1 augustus / 16u25 Om de apenplaag in de Indiase hoofdstad New Delhi meester te worden, schreeuwen en springen nu mensen verkleed als boze apen rond in de regeringswijk.


Geschifte sprong door de ogen van de stuntman

Geschifte sprong door de ogen van de stuntman 1 augustus / 14u52 Veel gekker dan deze sprong hebben we het nog niet gezien. Stuntman Ethan Swanson filmt een onmogelijke sprong met zijn helmcamera. En als u zich afvraagt wat hij in het begin van het filmpje doet, dat is extra bescherming om de klap op te…


Foto: Natalia ensceneert eigen moord

Foto: Natalia ensceneert eigen moord 1 augustus / 09u56 Nadat gisteren geruchten opdoken dat de zangeres Natalia dood zou zijn teruggevonden, vond de dame er zelf niets beter om dan haar eigen dood in scène te zetten.


Dries Van Noten ontwerpt voor Snoopy

Dries Van Noten ontwerpt voor Snoopy 1 augustus / 09u58 Stripfiguur Snoopy viert dit jaar zijn 65ste verjaardag. Naar aanleiding daarvan zullen enkele modeontwerpers een outfit ontwerpen voor het schattige hondje.


Spanje opent school voor zeemeerminnen

Spanje opent school voor zeemeerminnen
1 augustus / 09u13 Wanneer u het Spaanse stadje Tarragona bezoekt, kan u op een zeemeermin of zeemeerman botsen. De Sirenas Mediterranean Academy opent er namelijk de allereerste school voor zeemeerminnen en –mannen.


Onervaren bestuurder rijdt van brug af

1 reactieOnervaren bestuurder rijdt van brug af31 juli / 16u45 Een jonge bestuurder die pas zijn rijbewijs heeft behaald, drukte bij een manoeuvre op het gaspedaal in plaats van de rem.


Foto: Sumoworstelaars kunnen amper allemaal in vliegtuig

Foto: Sumoworstelaars kunnen amper allemaal in vliegtuig31 juli / 10u54 De sumoworstelaars van het Hakku-team hadden gisteren een wel erg hachelijk reisje voor de boeg.


Steward: “Het vliegtuig gaat landen, spoel alle drugs maar snel door het toilet”

Steward: “Het vliegtuig gaat landen, spoel alle drugs maar snel door het toilet”
30 juli / 17u01 Een Australische steward heeft bakken kritiek over zich gekregen toen hij de inzittenden waarschuwde voor een naderende drugscontrole.


Amerikaanse rapper schreeuwt als klein kind in pretparkattractie

Amerikaanse rapper schreeuwt als klein kind in pretparkattractie30 juli / 09u46 DMX is in het dagelijkse leven een stoere rapper, maar in een pretpark verandert de Amerikaan in een ware angsthaas.


“Mario Kart” rijdt Nintendo niet uit de rode cijfers

“Mario Kart” rijdt Nintendo niet uit de rode cijfers30 juli / 05u00 Spelconsolefabrikant Nintendo liet het laatste kwartaal een verlies optekenen van 9,9 miljard yen (ongeveer 72,5 miljoen euro). Het Japanse bedrijf had gehoopt om met een nieuwe versie van het legendarische spel “Mario Kart” de verkoop…
Aangereden koala klampt zich 90 kilometer lang vast aan auto

Aangereden koala klampt zich 90 kilometer lang vast aan auto29 juli / 13u27 In de Australische deelstaat Queensland heeft een koala zich na een aanrijding met een auto een uur lang vastgeklampt aan de grille van de wagen.Vlaamse ‘vergeet’ bikinitopje tijdens selfie met Will Smith

Vlaamse ‘vergeet’ bikinitopje tijdens selfie met Will Smith

Tom Van Dyck strikt opnieuw Jan Decleir voor tv-reeks

Tom Van Dyck strikt opnieuw Jan Decleir voor tv-reeks


Bevestigd: “Lieven Scheire maakt overstap van Woestijnvis naar VRT”

Bevestigd: “Lieven Scheire maakt overstap van Woestijnvis naar VRT”29 juli / 08u30 Lieven Scheire trekt de deur van Woestijnvis definitief achter zich dicht. Volgens eerdere geruchten wou de VRT koste wat het kost de wetenschapper en tv-maker binnenhalen. Die geruchten worden nu bevestigd door de VRT zelf. “Lieven…


Met deze 10 geboden word je ‘gegarandeerd gelukkig’

8 reactiesMet deze 10 geboden word je ‘gegarandeerd gelukkig’29 juli / 08u18 Paus Franciscus is ervan overtuigd dat we allen een pak gelukkiger kunnen leven. Het enige wat we moeten doen is 10 simpele geboden hanteren. Hij liet de richtlijnen optekenen in een Argentijns weekblad:


Blokken krijgt nieuw decor

4 reactiesBlokken krijgt nieuw decor29 juli / 08u04 Blokken krijgt een facelift. Ben Crabbé ruilt na drie seizoenen zijn bekende rood-oranje decor, waarvan sommige kijkers in het begin zeiden dat de bewegende animaties hen misselijk maakten, voor iets compleet nieuw.


“Morning after pill werkt wel, ook voor obese vrouwen”

“Morning after pill werkt wel, ook voor obese vrouwen”28 juli / 16u41 De morning after pill werkt wel, zowel voor slanke dames als obese vrouwen. Dat is de conclusie van een Europees onderzoeksbureau. Het onderzoek kwam er nadat de Franse producent beweerde dat het noodpilletje eigenlijk helemaal niet…


Foto: zo ziet de oorlog in Gaza eruit vanuit de hemel

Foto: zo ziet de oorlog in Gaza eruit vanuit de hemel

25 seconden voor de perfecte thee

25 seconden voor de perfecte thee


Gezond leven? Dat is iets voor als we 36 jaar oud zijn

Gezond leven? Dat is iets voor als we 36 jaar oud zijn28 juli / 09u17 Pas als we 36 jaar zijn, overwegen we om gezonder door het leven te stappen, zo blijkt uit een Britse enquête van een ziekenhuis in Bristol.


Tomorrowland denkt aan nieuwe dubbeleditie in 2019

Tomorrowland denkt aan nieuwe dubbeleditie in 201928 juli / 06u40 Ze zijn verteerd, die zes dolle dagen in Boom. Tomorrowland serveerde voor zijn tiende verjaardag een dubbele portie festival. Veroorzaakt zoveel dancevreugde een indigestie, of smaakt dit naar meer? De organisatoren denken er alvast aan om…


Matthias Schoenaerts zegt af voor film Felix van Groeningen

Matthias Schoenaerts zegt af voor film Felix van Groeningen25 juli / 10u50 Matthias Schoenaerts speelt toch niet mee in Belgica , de nieuwe film van regisseur Felix van Groeningen. Dat meldt het productiehuis Menuet. Hij verkiest een nieuw Amerikaans project.


Manneken Pis in de ban van Tomorrowland

Manneken Pis in de ban van Tomorrowland24 juli / 13u35 Manneken Pis kreeg donderdagmiddag met een Tomorrowland-outfit zijn 923ste kostuum aangetrokken. Het Manneken is maar één dag te bewonderen in zijn magische uitrusting, die erna verhuist naar het Broodhuis, op de Brusselse Grote Markt. De…


Duran Duran eist 23.000 euro van fanclub

Duran Duran eist 23.000 euro van fanclub24 juli / 12u46 Het zit er bovenarms op tussen popgroep Duran Duran en Worldwide Fan Clubs, het bedrijf dat de fanclub van de band beheert. Omdat enkele betalingen niet gebeurd zouden zijn, eist Duran Duran bijna 30.000 euro voor de rechter.2 augustus 2014
18°C 25°C
Poll:

Jan Kriekels en Kirsten Janssens zijn...Lees ook:
Jan Kriekels: ”Kans dat ik en Kirsten weer samenkomen”


schrijf je in voor de nieuwsbrief


5 reacties“Bill Clinton heeft nieuwe maîtresse”

“Bill Clinton heeft nieuwe maîtresse”

Met dj Jos naar Tomorrowland

Met dj Jos naar TomorrowlandGaan Harry en Olga trouwen?

Gaan Harry en Olga trouwen?
22 juli / 06u49 Harry en Olga zullen dit najaar dan toch volop te zien zijn op VIER en VIJF, de twee stappen alvast mee in het nieuwe seizoen van ‘The Sky is the Limit’, maar er is meer: zo zullen ze ook te zien zijn op VIJF in een gloednieuw, eigen…


Tot 40 graden heet op Tomorrowland

Tot 40 graden heet op Tomorrowland
18 juli / 19u23 Onder een loden zon is het eerste weekend van het tot in de puntjes gedecoreerde festival Tomorrowland intussen een halve dag aan de gang. Volgens de politie loopt de temperatuur op het terrein op tot wel 40 graden.


Tomorrowland: politie houdt controles in Antwerpen-Centraal

Tomorrowland: politie houdt controles in Antwerpen-Centraal

Apen getrakteerd op avondje cinema

Apen getrakteerd op avondje cinema


Babypanda’s stelen de harten met hun gerollebol

Babypanda’s stelen de harten met hun gerollebol
17 juli / 15u49 Niets zo lief als een pluizig bolletje panda, zo dachten enkele internetfanatiekelingen er althans over.


Tomorrowland houdt hagelkanonnen in gereedheid

Tomorrowland houdt hagelkanonnen in gereedheid
17 juli / 14u43 Het voorspelde warme weer met kans op zwaar onweer wordt ook tijdens Tomorrowland constant in de gaten gehouden, onder meer door een weerman ter plaatse. Op basis van verwachtingen worden maatregelen genomen en krijgt het publiek informatie…