Onderweg? Vandaag.be gaat mobiel!

Man bedreigt Nederlandse school via twitter

Man bedreigt Nederlandse school via twitter
5 april 2012

Opnieuw zijn er twee berichten op Twitter verschenen waarin het REA-college in Wijk aan Zee, in de provincie Noord-Holland, wordt bedreigd. Dat meldt de regionale omroep RTV Noord-Holland.

De Twitteraar noemt zich "Antirea" en schreef woensdagavond: "Toch maar niet geschoten, want maar één uitgang. Morgen dan maar?" Maar ook: "Dit is nog maar het begin. Houten of witte kist?"

De politie was woensdag al uit voorzorg aanwezig op het REA College Nederland in Wijk aan Zee, vanwege een dreigtweet die maandagavond was verstuurd. De politie onderzoekt de tweets van woensdagavond en de eerdere dreigementen, maar ziet geen reden om de lessen af te blazen of de school te sluiten.

Of ook donderdag agenten op de school aanwezig zijn, is niet bekend.Tags:bedreidingNederlandschooltwitter

promo 


"Elke man heeft wel eens op zijn eigen gezicht geplast"

Elke man heeft wel eens op zijn eigen gezicht geplast
vandaag / 07u36 De Amerikaanse actrice Olivia Wilde moet volop wennen aan haar leven als kersverse moeder. Bij het verversen van de luier kan het al eens fout lopen.


Miley Cyrus heeft ziekenhuis verlaten

Miley Cyrus heeft ziekenhuis verlatenvandaag / 07u24 De Amerikaanse zangeres Miley Cyrus stelt het beter. Zij mocht het ziekenhuis inmiddels verlaten.


Seth Meyers presenteert de Emmy Awards

Seth Meyers presenteert de Emmy Awardsvandaag / 06u39 De Amerikaanse komiek Seth Meyers gaat de Emmy Awards presenteren. Die vinden deze zomer plaats.


TV Limburg viert 20-jarig bestaan met marathonuitzending (video)

TV Limburg viert 20-jarig bestaan met marathonuitzending (video)24 april / 18u50 De regionale tv-omroep TV Limburg bestaat precies 20 jaar. De zender viert die verjaardag vrijdag met een marathonuitzending van 20 uur live-tv.


"Maximum 3 uur per dag muziek op Tomorrowland"

Maximum 3 uur per dag muziek op Tomorrowland
24 april / 12u34 Uiterlijk 8 mei doet de kort gedingrechter een uitspraak in de zaak van de buurtbewoners rond De Schorre in Boom tegen Tomorrowland. De buurtbewoners eisen dat er slechts drie uur per dag muziek wordt gespeeld.


Zwangere Ginnifer Goodwin: "Mensen komen niet aan mijn buik"

Zwangere Ginnifer Goodwin: Mensen komen niet aan mijn buik24 april / 12u35 De Amerikaanse actrice Ginnifer Goodwin verwelkomt weldra haar eerste kind. Zij heeft weinig last van nieuwsgierige fans.


Robert Downey Jr. toont set van 'The Avengers: Age of Ultron'

Robert Downey Jr. toont set van 'The Avengers: Age of Ultron'24 april / 11u20 De Amerikaanse acteur Robert Downey Jr. is bezig met de nieuwe 'The Avengers'-film. Dat bewees hij met enkele foto's op Twitter.


Chris Hemsworth plant geen gezinsuitbreiding meer

Chris Hemsworth plant geen gezinsuitbreiding meer
24 april / 07u26 De Australische acteur Chris Hemsworth ziet een gezinsuitbreiding niet meer zitten. Zijn vrouw beviel onlangs van een tweeling.


Jodie Foster is getrouwd

Jodie Foster is getrouwd24 april / 07u15 De Amerikaanse actrice Jodie Foster is in het huwelijksbootje gestapt. Zij gaf haar jawoord aan Alexandra Hedison.


Guy Mortier ontvangt prijs voor Culturele Verdienste

Guy Mortier ontvangt prijs voor Culturele Verdienste23 april / 17u55 Guy Mortier is de eerste laureaat van de Vlaamse Cultuurprijs voor Algemene Culturele Verdienste 2013-2014. Mortier ontving de prijs woensdag in de Leuvense stadsschouwburg aan het slot van het vijfde publieksmoment Cultuurforum 2020…
Judith uit 'Thuis' is zwanger

Judith uit 'Thuis' is zwanger23 april / 13u47 Katrien De Ruysscher, beter bekend als Judith in de Eén -serie 'Thuis', is zwanger van haar derde kindje. Dat raakte woensdag bekend.Miss België mag 25 zijn (maar geen man hebben)

Miss België mag 25 zijn (maar geen man hebben)

Fashion Revolution Day: draag uw kleren binnenstebuiten

Fashion Revolution Day: draag uw kleren binnenstebuiten


De Lau trekt in bij vriendin in Brugge

De Lau trekt in bij vriendin in Brugge23 april / 12u48 Na elf jaar in Los Angeles te hebben gewoond, keert Laurens Nuyens terug naar ons land. 'De Lau' gaat met zijn vriendin, Leen Van Loocke samenwonen, in Brugge. Dat vertelt de vrouw zelf aan Het Laatste Nieuws .


VRT-journalist lacht met vertrek Jos Willems

VRT-journalist lacht met vertrek Jos Willems23 april / 12u28 Het ontslag van de iconische radiostem Jos Willems bij Sporza-radio raakt een gevoelige snaar bij vele voetbalfans. Dat blijkt eens te meer uit een twitterruzie die in gang werd gezet door Stijn Vlaeminck, medewerker bij VRT-radio.


VRT-journalist lacht met vertrek Jos Willems

VRT-journalist lacht met vertrek Jos Willems23 april / 11u43 Het ontslag van de iconische radiostem Jos Willems bij Sporza-radio raakt een gevoelige snaar bij vele voetbalfans. Dat blijkt eens te meer uit een twitterruzie die in gang werd gezet door Stijn Vlaeminck, medewerker bij VRT-radio.


Katy Perry bevestigt breuk met John Mayer (video)

Katy Perry bevestigt breuk met John Mayer (video)23 april / 09u27 De Amerikaanse zangeres Katy Perry is opnieuw vrijgezel. Dat heeft ze bevestigd tijdens de show 'Jimmy Kimmel Live'.


De Ideale Wereld 'steelt' bij bewoners Kalmthoutse Heide (video)

De Ideale Wereld 'steelt' bij bewoners Kalmthoutse Heide (video)

Courteney Cox ontkent 'Friends'-reünie (video)

Courteney Cox ontkent 'Friends'-reünie (video)


"Ik wil een job waar ik vrouwen niet moet vastbinden op bed"

Ik wil een job waar ik vrouwen niet moet vastbinden op bed23 april / 07u30 De Ierse acteur Jamie Dornan heeft op de sets heel wat bijgeleerd. Zo kan hij zonder problemen knopen leggen.


Kate Upton over bikiniscène: "Ik kon er beter uitzien"

Kate Upton over bikiniscène: Ik kon er beter uitzien23 april / 07u02 Het Amerikaanse model Kate Upton is in de film 'The Other Woman' in bikini te zien. Zij zag er naar eigen zeggen niet op haar best uit.


Meer dan 30 bedrijven steunen Tomorrowland voor rechter

Meer dan 30 bedrijven steunen Tomorrowland voor rechter23 april / 06u39 Brussels Airlines is één van de 33 bedrijven die Tomorrowland steunen in het kort geding dat buren van het dancefestival in Boom hebben aangespannen. Dat schrijven Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad woensdag.


Cameron Diaz voelt zich niet kinderloos

Cameron Diaz voelt zich niet kinderloos23 april / 06u39 De Amerikaanse actrice Cameron Diaz heeft er geen problemen mee dat ze geen kinderen heeft. Zij kan zich bezighouden met haar nichtjes, neefjes en kinderen van vrienden.


Drew Barrymore bevallen van dochter Frankie

Drew Barrymore bevallen van dochter Frankie23 april / 06u09 De Amerikaanse actrice Drew Barrymore is opnieuw moeder geworden. Zij beviel van een tweede dochter.25 april 2014
9°C 24°C
Poll:

Vindt u een belastingverhoging terecht voor Belgen die hun belastingaangifte niet indienen?


Lees ook:
Wie belastingaangifte 'vergeet' in te dienen riskeert megaboete


schrijf je in voor de nieuwsbrief


Maarten Van den Bossche maakt comeback in 'Familie'

Maarten Van den Bossche maakt comeback in 'Familie'

Jazz Middelheim brengt ode aan Toots Thielemans

Jazz Middelheim brengt ode aan Toots ThielemansLindsay Lohan had miskraam

Lindsay Lohan had miskraam
22 april / 12u37 Lindsay Lohan, de 27-jarige Amerikaanse actrice, kreeg een miskraam. Dat vertelde ze zelf in de laatste aflevering van haar realityserie, te zien op het Oprah Winfrey Network.


Oplichters boeken dure tickets om naar goedkope plaatsen (oproep)

Oplichters boeken dure tickets om naar goedkope plaatsen (oproep)
22 april / 11u22 Bart Beelen (49) uit Opglabbeek is wellicht het slachtoffer geworden van oplichting. Samen met zijn echtgenote en twee vrienden had hij via Giggotickets.nl kaartjes gekocht voor de theatershow 'Riverdance'. Hun dure tickets (546 euro) voor de…


Craig Zadan en Neil Meron blijven aan als Oscars-producers

Craig Zadan en Neil Meron blijven aan als Oscars-producers

Kelly Clarkson toont flinke zwangerschapsbuik

Kelly Clarkson toont flinke zwangerschapsbuik


Lindsay Lohan had miskraam

Lindsay Lohan had miskraam
22 april / 07u11 De Amerikaanse actrice Lindsay Lohan heeft een miskraam gehad. Dat bekende ze tijdens haar realityreeks.


Familie en vrienden nemen afscheid van Peaches Geldof

Familie en vrienden nemen afscheid van Peaches Geldof
21 april / 17u04 Zanger Bob Geldof, zijn familie en talrijke vrienden hebben maandag in een kerk in het graafschap Kent bij Londen afscheid genomen van Peaches Geldof. Onder meer de vroegere bassist van The Rolling Stones, Bill Wyman, en Sarah Ferguson,…