Onderweg? Vandaag.be gaat mobiel!

Man bedreigt Nederlandse school via twitter

Man bedreigt Nederlandse school via twitter
5 april 2012

Opnieuw zijn er twee berichten op Twitter verschenen waarin het REA-college in Wijk aan Zee, in de provincie Noord-Holland, wordt bedreigd. Dat meldt de regionale omroep RTV Noord-Holland.

De Twitteraar noemt zich "Antirea" en schreef woensdagavond: "Toch maar niet geschoten, want maar één uitgang. Morgen dan maar?" Maar ook: "Dit is nog maar het begin. Houten of witte kist?"

De politie was woensdag al uit voorzorg aanwezig op het REA College Nederland in Wijk aan Zee, vanwege een dreigtweet die maandagavond was verstuurd. De politie onderzoekt de tweets van woensdagavond en de eerdere dreigementen, maar ziet geen reden om de lessen af te blazen of de school te sluiten.

Of ook donderdag agenten op de school aanwezig zijn, is niet bekend.Tags:bedreidingNederlandschooltwitter

promo 


Foto: Sumoworstelaars kunnen amper allemaal in vliegtuig

Foto: Sumoworstelaars kunnen amper allemaal in vliegtuigvandaag / 10u54 De sumoworstelaars van het Hakku-team hadden gisteren een wel erg hachelijk reisje voor de boeg.


Weer grote rol voor Matthias Schoenaerts

Weer grote rol voor Matthias Schoenaertsvandaag / 06u59 Matthias Schoenaerts heeft weer een nieuwe hoofdrol beet. De Antwerpse acteur speelt in ‘Galveston’ van de veertigjarige Deense regisseur Janus Metz Pedersen de rol van Roy Cady, een huurmoordenaar van New Orleans die op dezelfde dag te…


Amerikaanse rapper schreeuwt als klein kind in pretparkattractie

Amerikaanse rapper schreeuwt als klein kind in pretparkattractie30 juli / 09u46 DMX is in het dagelijkse leven een stoere rapper, maar in een pretpark verandert de Amerikaan in een ware angsthaas.


Nijntje-tekenaar met pensioen

Nijntje-tekenaar met pensioen30 juli / 08u05 De Nederlandse tekenaar Dick Bruna zet een punt achter zijn loopbaan. De 86-jarige geestelijk vader van Nijntje was al lange tijd niet meer actief, maar zijn uitgever bevestigt nu dat hij zijn tekenspullen definitief opbergt, zo meldt de…


Anke Buckinx verwacht eerste kindje

Anke Buckinx verwacht eerste kindje30 juli / 06u45 De vakantie van Anke Buckinx en haar vriend Tom Francois werd vorige week plots heel wat specialer. Dankzij een zwangerschapstest kwamen ze te weten dat ze niet met twee, maar met drie in de Provence vertoefden. “Die twee roze streepjes op…


“Mario Kart” rijdt Nintendo niet uit de rode cijfers

“Mario Kart” rijdt Nintendo niet uit de rode cijfers30 juli / 05u00 Spelconsolefabrikant Nintendo liet het laatste kwartaal een verlies optekenen van 9,9 miljard yen (ongeveer 72,5 miljoen euro). Het Japanse bedrijf had gehoopt om met een nieuwe versie van het legendarische spel “Mario Kart” de verkoop…


Aangereden koala klampt zich 90 kilometer lang vast aan auto

Aangereden koala klampt zich 90 kilometer lang vast aan auto29 juli / 13u27 In de Australische deelstaat Queensland heeft een koala zich na een aanrijding met een auto een uur lang vastgeklampt aan de grille van de wagen.


Bevestigd: “Lieven Scheire maakt overstap van Woestijnvis naar VRT”

Bevestigd: “Lieven Scheire maakt overstap van Woestijnvis naar VRT”
29 juli / 08u30 Lieven Scheire trekt de deur van Woestijnvis definitief achter zich dicht. Volgens eerdere geruchten wou de VRT koste wat het kost de wetenschapper en tv-maker binnenhalen. Die geruchten worden nu bevestigd door de VRT zelf. “Lieven…


Met deze 10 geboden word je ‘gegarandeerd gelukkig’

8 reactiesMet deze 10 geboden word je ‘gegarandeerd gelukkig’29 juli / 08u18 Paus Franciscus is ervan overtuigd dat we allen een pak gelukkiger kunnen leven. Het enige wat we moeten doen is 10 simpele geboden hanteren. Hij liet de richtlijnen optekenen in een Argentijns weekblad:


Foto: zo ziet de oorlog in Gaza eruit vanuit de hemel

Foto: zo ziet de oorlog in Gaza eruit vanuit de hemel28 juli / 13u33 De Duitse astronaut Alexander Gerst verblijft momenteel op het ruimtestation ISS. Een plek waar hij de meest adembenemende verzichten over de aarde heeft, al is het nu voornamelijk droefheid dat zijn gezichtsveld vult.
25 seconden voor de perfecte thee

25 seconden voor de perfecte thee28 juli / 09u40 25 seconden, langer moet je thee niet trekken wil je het perfecte kopje thee maken. Dat beweert een Britse expert althans.Gezond leven? Dat is iets voor als we 36 jaar oud zijn

Gezond leven? Dat is iets voor als we 36 jaar oud zijn

Tomorrowland denkt aan nieuwe dubbeleditie in 2019

Tomorrowland denkt aan nieuwe dubbeleditie in 2019


Matthias Schoenaerts zegt af voor film Felix van Groeningen

Matthias Schoenaerts zegt af voor film Felix van Groeningen25 juli / 10u50 Matthias Schoenaerts speelt toch niet mee in Belgica , de nieuwe film van regisseur Felix van Groeningen. Dat meldt het productiehuis Menuet. Hij verkiest een nieuw Amerikaans project.


Manneken Pis in de ban van Tomorrowland

Manneken Pis in de ban van Tomorrowland24 juli / 13u35 Manneken Pis kreeg donderdagmiddag met een Tomorrowland-outfit zijn 923ste kostuum aangetrokken. Het Manneken is maar één dag te bewonderen in zijn magische uitrusting, die erna verhuist naar het Broodhuis, op de Brusselse Grote Markt. De…


Duran Duran eist 23.000 euro van fanclub

Duran Duran eist 23.000 euro van fanclub24 juli / 12u46 Het zit er bovenarms op tussen popgroep Duran Duran en Worldwide Fan Clubs, het bedrijf dat de fanclub van de band beheert. Omdat enkele betalingen niet gebeurd zouden zijn, eist Duran Duran bijna 30.000 euro voor de rechter.


“Bill Clinton heeft nieuwe maîtresse”

5 reacties“Bill Clinton heeft nieuwe maîtresse”23 juli / 08u55 Bill Clinton heeft zijn lesje nog niet geleerd na het Monica Lewinsky-schandaal eind jaren ‘90. Volgens de auteur Ronald Kessler zou Clinton er opnieuw een maîtresse op na houden. Een dame die al smalend de bijnaam ‘Energizer’…


Met dj Jos naar Tomorrowland

Met dj Jos naar Tomorrowland

Gaan Harry en Olga trouwen?

Gaan Harry en Olga trouwen?


Tot 40 graden heet op Tomorrowland

Tot 40 graden heet op Tomorrowland18 juli / 19u23 Onder een loden zon is het eerste weekend van het tot in de puntjes gedecoreerde festival Tomorrowland intussen een halve dag aan de gang. Volgens de politie loopt de temperatuur op het terrein op tot wel 40 graden.


Tomorrowland: politie houdt controles in Antwerpen-Centraal

Tomorrowland: politie houdt controles in Antwerpen-Centraal18 juli / 13u51 De spoorwegpolitie van België en Nederland heeft vrijdag controles gehouden in Antwerpen-Centraal. De rugzakken van honderden passagiers werden nagekeken.


Apen getrakteerd op avondje cinema

Apen getrakteerd op avondje cinema18 juli / 06u56 Cinemabezoekers in de VS schrokken zich een euh ... aap. Twee mensapen waren namelijk uitgenodigd door hun verzorgers op de vertoning van ‘Dawn of the Planet of the Apes’.


Babypanda’s stelen de harten met hun gerollebol

Babypanda’s stelen de harten met hun gerollebol17 juli / 15u49 Niets zo lief als een pluizig bolletje panda, zo dachten enkele internetfanatiekelingen er althans over.


Tomorrowland houdt hagelkanonnen in gereedheid

Tomorrowland houdt hagelkanonnen in gereedheid17 juli / 14u43 Het voorspelde warme weer met kans op zwaar onweer wordt ook tijdens Tomorrowland constant in de gaten gehouden, onder meer door een weerman ter plaatse. Op basis van verwachtingen worden maatregelen genomen en krijgt het publiek informatie…31 juli 2014
11°C 24°C
Poll:

Jan Kriekels en Kirsten Janssens zijn...Lees ook:
Jan Kriekels: ”Kans dat ik en Kirsten weer samenkomen”


schrijf je in voor de nieuwsbrief


2 reacties

BBC wil 415 banen schrappen op nieuwsdienst

Nieuwe MTV-realityreeks mikt op ontmaagding jongeren

Nieuwe MTV-realityreeks mikt op ontmaagding jongerenJurk gemaakt van Loom-elastiekjes brengt 170.000 dollar op

Jurk gemaakt van Loom-elastiekjes brengt 170.000 dollar op
17 juli / 11u32 Een jurk gemaakt van Loom-elastiekjes is voor 170.000 dollar verkocht op de veilingwebsite eBay. Het hebbeding, dat eigenlijk maar 50 dollar moest opbrengen om winst te maken, werd op 3,5 week gevlochten.


Eddy Wally is weer thuis

Eddy Wally is weer thuis
17 juli / 10u50 Eddy Wally (82) heeft het ziekenhuis verlaten en is weer thuis, op zijn kamer in het Zelzaatse woonzorgcentrum Bloemenbos.


10 onvergetelijke Tomorrowlandhits

10 onvergetelijke Tomorrowlandhits

“Miljoenen krijgen foutief label van diabetespatiënt opgeplakt”

“Miljoenen krijgen foutief label van diabetespatiënt opgeplakt”


“Scheetjes laten is voordelig voor je gezondheid”

<B></B>“Scheetjes laten is voordelig voor je gezondheid”
16 juli / 08u01 Een wel erg opmerkelijk onderzoek van de universiteit van Exeter toont aan dat scheetjes laten, voordelig voor je gezondheid kan zijn. Vooral wanneer je de geur nadien flink opsnuift.


Beluister hier alvast enkele sets van Tomorrowland

Beluister hier alvast enkele sets van Tomorrowland
16 juli / 08u13 Wie dit of volgend weekend afzakt naar Boom om er drie dagen op de beats van de grootste internationaal gerenommeerde dj’s te shaken, kan zijn dansroutines nu al inoefenen. De meeste dj’s hebben er namelijk al enkele grote festivals…