Onderweg? Vandaag.be gaat mobiel!

Mark Zuckerberg maakt huwelijk bekend via Facebook

1 reactieMark Zuckerberg maakt huwelijk bekend via Facebook
20 mei 2012

Een dag na de veelbesproken beursgang van zijn sociale netwerksite is Facebook-stichter Mark Zuckerberg gehuwd met zijn vriendin Priscilla Chan. Het verrassende nieuws werd wereldkundig gemaakt via -hoe kan het ook anders- de Facebookpagina van de twee tortelduifjes.

De 28-jarige Zuckerberg postte zaterdag een foto van het huwelijk in Palo Alto in Californië op zijn pagina. Ook op die van de 27-jarige Chan werd de echtelijke status gewijzigd: sinds 19 mei 2012 getrouwd met Mark Zuckerberg, zo staat er nu.

Zuckerberg en Chan ontmoetten elkaar negen jaar geleden op de universiteit van Harvard, waar Zuckerberg in 2004 Facebook uit de grond stampte.

Het huwelijk was naar verluidt ook voor de aanwezigen een complete verrassing. Ze dachten dat ze uitgenodigd waren om het glas te heffen op het medische diploma dat Chan deze week behaalde aan de universiteit van Californië.

Foto ReutersTags:FacebookhuwelijkMark Zuckerberg

promo 


Gaan Harry en Olga trouwen?

Gaan Harry en Olga trouwen?
22 juli / 06u49 Harry en Olga zullen dit najaar dan toch volop te zien zijn op VIER en VIJF, de twee stappen alvast mee in het nieuwe seizoen van ‘The Sky is the Limit’, maar er is meer: zo zullen ze ook te zien zijn op VIJF in een gloednieuw, eigen…


Tot 40 graden heet op Tomorrowland

Tot 40 graden heet op Tomorrowland18 juli / 19u23 Onder een loden zon is het eerste weekend van het tot in de puntjes gedecoreerde festival Tomorrowland intussen een halve dag aan de gang. Volgens de politie loopt de temperatuur op het terrein op tot wel 40 graden.


Babypanda’s stelen de harten met hun gerollebol

Babypanda’s stelen de harten met hun gerollebol17 juli / 15u49 Niets zo lief als een pluizig bolletje panda, zo dachten enkele internetfanatiekelingen er althans over.


Tomorrowland houdt hagelkanonnen in gereedheid

Tomorrowland houdt hagelkanonnen in gereedheid17 juli / 14u43 Het voorspelde warme weer met kans op zwaar onweer wordt ook tijdens Tomorrowland constant in de gaten gehouden, onder meer door een weerman ter plaatse. Op basis van verwachtingen worden maatregelen genomen en krijgt het publiek informatie…


BBC wil 415 banen schrappen op nieuwsdienst

2 reacties17 juli / 13u40 De Britse openbare omroep BBC gaat in de komende twee jaar 415 banen schrappen op zijn nieuwsdienst. Netto zouden er wel maar 220 banen verdwijnen, want de directie wil ook 195 nieuwe arbeidsplaatsen creëren. Dat heeft directeur James…


Nieuwe MTV-realityreeks mikt op ontmaagding jongeren

Nieuwe MTV-realityreeks mikt op ontmaagding jongeren17 juli / 11u58 MTV Amerika heeft gisteren de eerste aflevering van ‘Virgin Territory’ uitgezonden, een realityreeks waarin 15 jonge maagden op de voet gevolgd worden.


Jurk gemaakt van Loom-elastiekjes brengt 170.000 dollar op

Jurk gemaakt van Loom-elastiekjes brengt 170.000 dollar op17 juli / 11u32 Een jurk gemaakt van Loom-elastiekjes is voor 170.000 dollar verkocht op de veilingwebsite eBay. Het hebbeding, dat eigenlijk maar 50 dollar moest opbrengen om winst te maken, werd op 3,5 week gevlochten.


“Miljoenen krijgen foutief label van diabetespatiënt opgeplakt”

“Miljoenen krijgen foutief label van diabetespatiënt opgeplakt”
16 juli / 09u17 Volgens enkele Britse onderzoekers zijn er miljoenen mensen die foutief het label van diabetespatiënt opgeplakt krijgen. “Enkel de farmareuzen hebben baat bij dergelijke diagnoses”, zo staat te lezen in het British Medical Journal.


“Scheetjes laten is voordelig voor je gezondheid”

<B></B>“Scheetjes laten is voordelig voor je gezondheid”16 juli / 08u01 Een wel erg opmerkelijk onderzoek van de universiteit van Exeter toont aan dat scheetjes laten, voordelig voor je gezondheid kan zijn. Vooral wanneer je de geur nadien flink opsnuift.


‘Tomorrowland in 2015 in São Paulo’

‘Tomorrowland in 2015 in São Paulo’15 juli / 13u38 De geruchten over een Braziliaanse editie van Tomorrowland worden steeds hardnekkiger. Er zou nu ook al een locatie bekend zijn, met name de miljoenenstad São Paulo. Dat meldt de Braziliaanse radiozender Jovem Pan .
Dolly Parton: “Volgende album gaat een dance-cd worden”

Dolly Parton: “Volgende album gaat een dance-cd worden”15 juli / 12u47 Nadat de dancewereld steeds meer invloeden uit de countrywereld toevoegde aan hun liedjes, maakt Dolly Parton nu de omgekeerde beweging. Zij gaat van countrymuziek naar dance.1 reactieJapanse maakt kajak van eigen vagina

Japanse maakt kajak van eigen vagina

Astrid Bryan: “Ja ik ben opnieuw verliefd”

Astrid Bryan: “Ja ik ben opnieuw verliefd”


Jonas Geirnaert verlaat zijn ‘Ideale wereld’

Jonas Geirnaert verlaat zijn ‘Ideale wereld’15 juli / 07u13 De ideale wereld neemt komend seizoen afscheid van Jonas Geirnaert. Die trekt zich terug uit het VIER-programma om samen met zijn vriendin aan zijn eigen fictiereeks te schrijven.


Israëli’s zeggen massaal af voor Tomorrowland

Israëli’s zeggen massaal af voor Tomorrowland15 juli / 06u26 Het Palestijns-Israëlisch conflict laat zich zelfs tot in het dancefestival Tomorrowland in Boom voelen. “We krijgen een massa Israëlische annulaties binnen wegens oproepingen voor de militaire dienst”, zegt woordvoerster Debby Wilmsen.


VRM verklaart klacht over jodengrappen Alex Agnew ongegrond

VRM verklaart klacht over jodengrappen Alex Agnew ongegrond15 juli / 05u00 De Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) heeft de klacht tegen de jodengrappen van stand-upcomedian Agnew ongegrond verklaard. Agnew maakte de grappen tijdens zijn zaalshow “Interesting Times”, die op 22 mei door VIER in het programma…


Café in Minnesota pronkt met Grote Markt als muurschildering

Café in Minnesota pronkt met Grote Markt als muurschildering14 juli / 15u12 In Rochester, Minnesota (VS) prijkt de Antwerpse Grote Markt aan de muur van een eetcafé. Artiest Andy Vercnocke maakte het schilderij als ode aan zijn Belgische roots.


3 reactiesVideo: Ongeziene school ansjovis omgeeft kust

Video: Ongeziene school ansjovis omgeeft kust

David Guetta neemt toevlucht tot countrymuziek

David Guetta neemt toevlucht tot countrymuziek


Inbrekers slaan toe in appartement Jacky Lafon

Inbrekers slaan toe in appartement Jacky Lafon12 juli / 15u31 Jacky Lafon heeft enkele bange momenten beleefd. De VTM-actrice kreeg donderdagnacht namelijk inbrekers over de vloer.


Hanne Decoutere zet eerste babyfoto online

Hanne Decoutere zet eerste babyfoto online12 juli / 12u37 Het VRT-nieuwsanker Hanne Decoutere is vorige week bevallen van haar eerste dochtertje Anna. Gisteren was het tijd om een eerste glimp van het meisje aan de buitenwereld te tonen.


Schattig bejaard koppel entertaint duizenden mensen

2 reactiesSchattig bejaard koppel entertaint duizenden mensen11 juli / 13u29 Samen tellen ze 173 jaar, maar het koppel in dit filmpje zit nog steeds vol passie.


Tomorrowland weert mensen met een stadionverbod

1 reactieTomorrowland weert mensen met een stadionverbod11 juli / 15u41 Wie een stadionverbod heeft en dus geen voetbalwedstrijden mag bijwonen, mag ook niet naar Tomorrowland.


Eigenaar van Lamborghini stelt te veel vertrouwen in hoteljongen (video)

Eigenaar van Lamborghini stelt te veel vertrouwen in hoteljongen (video)11 juli / 12u59 Een hotelgast van het vijfsterrenhotel ‘Le Meridien’ zal zich nog vaak beklagen dat hij zijn sleutels aan de hoteljongen gaf. Beelden van de onstuimige parkeerbeurt gaan vlotjes rond op het net.23 juli 2014
16°C 27°C
Poll:

Ik heb sinds de Malaysia-ramp...


Lees ook:
Familie verloor twee keer familie in Malaysia-ramp


schrijf je in voor de nieuwsbrief


3 reactiesBeyoncé geeft in het geheim miljoenen aan daklozen

Beyoncé geeft in het geheim miljoenen aan daklozen

Seth MacFarlane schittert in opvolger van ‘Ted’

Seth MacFarlane schittert in opvolger van ‘Ted’Ridley Scott verfilmt het verhaal van Mozes

Ridley Scott verfilmt het verhaal van Mozes
10 juli / 19u50 De Britse regisseur Ridley Scott lanceert in het najaar ‘Exodus: Gods and Kings’, het spectaculaire relaas over het leven van Mozes. De bezieler van ‘Gladiator’ en de ‘Alien’- films schaarde een indrukwekkende cast achter zich,…


Game of Thrones grootste favoriet voor Emmy Awards

Game of Thrones grootste favoriet voor Emmy Awards
10 juli / 19u00 ‘Game of Thrones’, de HBO-reeks waarin de families Targaryen, Lannister en Stark vechten om de troon van het rijk, is topfavoriet voor de Emmy Awards, zeg maar de Oscars van de Amerikaanse televisie. De reeks sleepte nominaties in de…


1 reactieStuntpiloot tast de grenzen af in Grand Theft Auto V (video)

Stuntpiloot tast de grenzen af in Grand Theft Auto V (video)

Antwerpse dj mag Tomorrowland openen na wedstrijd op Stubru

Antwerpse dj mag Tomorrowland openen na wedstrijd op Stubru


Koreaanse make-upproducent: ‘Wil je blank zijn?’

Koreaanse make-upproducent: ‘Wil je blank zijn?’
9 juli / 20u44 ‘Wil je blank zijn?’ Dat is de vraag die een Koreaanse producent stelt aan zijn potentiële Amerikaanse klanten. De slogan prijkte op een reclamebord in New York, meldt Lindanieuws.nl.


Blik op de Ruimte: Titan ouder dan Saturnus

Blik op de Ruimte: Titan ouder dan Saturnus
9 juli / 20u29 De grote Saturnusmaan Titan blijkt ouder te zijn dan Saturnus, de planeet waarrond ze draait. Uit metingen van de atmosfeer van Titan blijken de bouwstenen afkomstig te zijn uit de koude materieschijf rond de pasgeboren zon waaruit ook…