Onderweg? Vandaag.be gaat mobiel!

Eugène is beste fragment ooit uit 'Man Bijt Hond' (video)

2 reactiesEugène is beste fragment ooit uit 'Man Bijt Hond' (video)
1 juni 2012

Vanavond vindt de allerlaatste aflevering van 'Man Bijt Hond' plaats, althans in zijn huidige vorm. Na vijftien seizoenen op de VRT zal het legendarische tv-programma naar VT4 en Woestijnvis verhuizen waar het nog slechts enkel op zaterdag zal worden uitgezonden.

Maar wat was nu het beste fragment ooit? Wat was de repo die het meeste aandacht kreeg. Wel, die van de 88-jarige Eugène uit Liedekerke die zijn autootje parkeert in een garage die eigenlijk veel te klein is. Het werd een regelrechte internethit met miljoenen views.

Bekijk hier de prachtige parkeerprestatie van Eugène nog een keer:

Foto YouTubeTags:beste fragmentEugèneman bij hond

promo 


Daklozen halen inkomen uit hun handschrift

Daklozen halen inkomen uit hun handschrift
12 september / 16u41 Mensen die op straat leven hebben zo goed als niets behalve een karton om een boodschap op te schrijven voor de voorbijgangers. Wat uniek is bij elk bordje, is het handschrift. De organisatie Arrels Foundation besloot om dat te gebruiken om…


Ook panda’s moeten naar de tandarts

Ook panda’s moeten naar de tandarts12 september / 15u46 De reuzenpanda Bai Yun moest vrijdag langs bij de tandartskliniek in de zoo van San Diego. Daarvoor moest het dier volledig verdoofd worden. Net zoals bij de mens gaan hun tanden er met de jaren op achteruit maar panda’s die in…


Maker van megaspin-video bedankt kijkers

Maker van megaspin-video bedankt kijkers12 september / 12u50 De video van een hond verkleed als een gigantische spin en mensen op die manier liet schrikken, ging in een razend tempo de wereld rond. Omdat het filmpje al bijna 80 miljoen keer bekeken is, postte de maker een bedankingsvideo op Facebook…


Café Corsari moet andere locatie zoeken

Café Corsari moet andere locatie zoeken12 september / 08u01 Het Zuiderpershuis in Antwerpen, waar ‘Café Corsari’ sinds oktober 2012 gehuisvest is, heeft plannen om haar ruimte anders in te vullen. Met andere woorden: de talkshow zou moeten opkrassen.


Conchita Wurst geeft optreden aan Europees Parlement

Conchita Wurst geeft optreden aan Europees Parlement
11 september / 18u49 Op uitnodiging van een aantal Europarlementsleden geeft de Oostenrijkse travestiet Conchita Wurst op 8 oktober een show op de esplanade van het Europees Parlement.


‘Festivalorganisatoren kunnen bier niet bewerken’

‘Festivalorganisatoren kunnen bier niet bewerken’11 september / 18u31 Het circuit van bier op grote festivals is een gesloten circuit en de organisatoren kunnen dat bier niet bewerken. Dat meldt de Federatie van Muziekfestivals in Vlaanderen in een reactie op het onderzoek van het één-programma Volt waaruit…


Dode rat krijgt tweede leven als drone

Dode rat krijgt tweede leven als drone11 september / 16u43 Een 14-jarige jongen uit het Nederlandse Ede heeft zijn overleden huisdier laten ombouwen tot een drone. Pepijn Bruins wilde geen afscheid nemen van zijn Ratjetoe nadat het beestje een spuitje kreeg van de dierenarts.


Van deze gigantische waterglijbaan kan je alleen maar dromen

Van deze gigantische waterglijbaan kan je alleen maar dromen
11 september / 12u21 In de Amerikaanse staat Ohio vind je de Slip N Fly, een grote waterglijbaan die op een helling gebouwd is. Vooral de schansen op het einde maken deze glijbaan speciaal. Ze doen je meters de lucht in vliegen en dat levert spectaculaire beelden op.


Panda wil geen afscheid nemen van verzorger

2 reactiesPanda wil geen afscheid nemen van verzorger11 september / 11u37 Dierenverzorgers hebben vaak een bijzondere band met hun dieren en al helemaal als ze de rol van ouder op zich moeten nemen. Deze pandawelp uit China wil duidelijk niet terug zijn kooi in en klampt zich vast aan het been van zijn verzorger.


Fan maakt appartementen ‘Friends’ na in De Sims 4

Fan maakt appartementen ‘Friends’ na in De Sims 411 september / 09u26 Wat krijg je als je een diehard fan van de Amerikaanse sitcom ‘Friends’ interieurarchitect laat spelen in De Sims 4? Virtuele versies van Ross’, Rachels, Joeys, Chandlers, Monica’s en Phoebe’s appartementen natuurlijk.
Kobe Ilsen 'steelt' televisiester van ‘De Ideale Wereld’

Kobe Ilsen 'steelt' televisiester van ‘De Ideale Wereld’10 september / 17u12 Wie deze week aandachtig heeft gekeken naar ‘De Ideale Wereld’, heeft misschien opgemerkt dat de Televisiester die de makers in maart ontvingen, werd weggehaald uit het decor. “Dit moet wel diefstal zijn”, dachten ze bij Woestijnvis.…Limburgers lanceren Nice Bucket Challenge (video)

Limburgers lanceren Nice Bucket Challenge (video)

Sterf een eenzame dood in Alien Isolation (video)

Sterf een eenzame dood in Alien Isolation (video)


iPhone 6 overtreft alle verwachtingen

iPhone 6 overtreft alle verwachtingen10 september / 11u11 Gisterenavond was het eindelijk zover. Het moment waar talloze iPhone diehards zo naar uitkeken, de voorstelling van de iPhone 6. Voor Qbanguy, een acteur die wel vaker parodies maakt, de uitgelezen kans om eens goed te lachen met wat de…


Johan Heldenbergh moet maandenlange rust nemen: ‘Ik ben gewoon moe’

Johan Heldenbergh moet maandenlange rust nemen: ‘Ik ben gewoon moe’10 september / 08u21 Johan Heldenbergh, bij het grote publiek onder meer bekend dankzij zijn glansrol in ‘The Broken Circle Breakdown’, moet enkele maanden rust nemen. Hij moet daardoor afzeggen voor het theaterstuk ‘De Soldaat-facteur en Rachel’.


Ella Leyers imiteert papa Jan in ‘Lang leve’

Ella Leyers imiteert papa Jan in ‘Lang leve’ 9 september / 15u16 Alles komt in orde , zo heet de nieuwe single van Jan Leyers (56). Al is dat nog maar de vraag, want vanavond houdt de serieuze helft van Soulsister zijn hart vast voor Lang Leve , waarin zijn dochter Ella hem imiteert.


91-jarige lesbiennes trouwen na 72 jaar samen zijn

91-jarige lesbiennes trouwen na 72 jaar samen zijn 9 september / 13u18 Vivian Boyack (91) en Alice ‘Nonie’ Dubes (91), beiden uit Davenport, vormen al 72 jaar een koppel. Tijd voor een huwelijk, vonden de dames.


Zo kan het ook: agent geeft schoenen aan dakloze

Zo kan het ook: agent geeft schoenen aan dakloze

‘Spaanse koning Juan Carlos en Sofia gaan scheiden’

‘Spaanse koning Juan Carlos en Sofia gaan scheiden’


Jacky Lafon heeft zich bedacht: ‘Zatte Rita zal toch niet uit Familie verdwijnen’

Jacky Lafon heeft zich bedacht: ‘Zatte Rita zal toch niet uit Familie verdwijnen’ 9 september / 08u20 Ze kondigde het met veel bombarie aan: het was genoeg geweest voor Jacky Lafon. De actrice kon de lange draaidagen bij Familie niet meer aan en opteerde daarom om uit de soap te stappen. Maar enkele weken later denkt Jacky daar alweer anders over.


Sean Dhondt: ‘Zo high dat ik een mango begon te knuffelen’

Sean Dhondt: ‘Zo high dat ik een mango begon te knuffelen’ 9 september / 08u26 Sean Dhondt was één van de getuigen op het trouwfeest van John Miles Jr. en daar hoort traditiegetrouw natuurlijk ook een speech bij. Dhondt gaf er meteen een waarbij hij de controverse niet schuwde.


Pat Krimson: ‘Over drie jaar stop ik met 2Fabiola’

Pat Krimson: ‘Over drie jaar stop ik met 2Fabiola’ 9 september / 06u50 Loredana De Amicis (28) zal op haar eentje - en dus zonder Pat Krimson - naar het buitenland trekken om promo te voeren voor 2Fabiola.


Zesjarige zoontje van Witse-acteur sterft na aanrijding door vrachtwagen

2 reactiesZesjarige zoontje van Witse-acteur sterft na aanrijding door vrachtwagen 9 september / 06u31 Het zesjarig jongetje dat maandagnamiddag om het leven kwam toen hij op zijn fiets werd gegrepen door een vrachtwagen in Deurne is het zoontje (6) van Witse-acteur Marc Stroobants en zijn vriendin Mieke Laureys.


Sporten doen we liefst alleen

Sporten doen we liefst alleen 9 september / 05u00 De populairste sport bij jongeren: dat is en blijft voetbal. Ander ploegsporten als basket en volleybal gaan achteruit of stagneren. Het zijn de meer individuele sporten als dansen en fietsen die sterk aan populariteit winnen. Dat bericht…15 september 2014
10°C 19°C
Poll:

Kirsten beetgenomen door ‘De Ideale Wereld’Lees ook:
Kirsten beetgenomen door ‘De Ideale Wereld’


schrijf je in voor de nieuwsbrief


Amerikaan zingt intro ‘Bassie & Adriaan’

Amerikaan zingt intro ‘Bassie & Adriaan’

Amerikaanse nieuwswebsite (deels) gesloten na verspreiding naaktfoto’s bekendheden

Amerikaanse nieuwswebsite (deels) gesloten na verspreiding naaktfoto’s bekendhedenWijnfles ontkurken? Met een bunzenbrander natuurlijk

Wijnfles ontkurken? Met een bunzenbrander natuurlijk
5 september / 17u52 De flessenopener vergeten, je hebt het vast wel eens meegemaakt. In deze video van Foodbeast krijg je 10 creatieve manieren te zien om een wijnfles te ontkurken. Misschien ken je de truc met de spijker en de tang al maar wist je dat een…


“Gevecht” met schaap loopt verkeerd af (video)

“Gevecht” met schaap loopt verkeerd af (video)
5 september / 16u24 Er zijn zo van die dingen die je beter niet doet, hoeveel je ook gedronken hebt. Neem nu stoeien met een schaap. Allemaal heel fijn, maar besef wel dat het dier uiteindelijk geïrriteerd kan raken en agressief uit de hoek kan komen. Dat…


Nieuwe trend: na luchtgitaar nu luchtseks (video)

Nieuwe trend: na luchtgitaar nu luchtseks (video)

DDT en Oscar mogelijk in nieuwe F.C. De Kampioenen-film

DDT en Oscar mogelijk in nieuwe F.C. De Kampioenen-film


Xbox One officieel te koop in België

Xbox One officieel te koop in België
5 september / 09u00 Hoewel verschillende elektronicawinkels hem al via een omweg te koop aanbieden, ligt de Xbox One pas vandaag officieel in de winkelrekken.


Video: man drinkt fles whiskey leeg in 13 seconden

3 reactiesVideo: man drinkt fles whiskey leeg in 13 seconden
4 september / 18u13 Een fles whiskey, daar komt een gemiddeld man wel ettelijke maanden mee toe, maar de Brit Will Williams zorgde ervoor dat zijn fles op amper 13 seconden leeg was.