Onderweg? Vandaag.be gaat mobiel!

Onthuld: beelden van Gert Verhulst z'n Evanna

3 reactiesOnthuld: beelden van Gert Verhulst z'n Evanna
7 juni 2012

Gert Verhulst zit er warmpjes in en dus is een schip van 1,5 miljoen euro een peulschil voor de 'Don Juan van Vlaanderen'.

Zijn Love Boat, Evanna genaamd, is maar liefst 36 meter lang en er zijn acht suites aan boord. Een feestzaal, een bar en een jacuzzi konden uiteraard niet ontbreken. Uitermate geschikt voor romantische uitjes met Josje!

Bekijk een rondleiding op het schip via Clint.be.Beeld: ClintTags:Gert VerhulstjosjeschipStudio 100yacht

promo 


Dit zijn ze: de topics waarover Geert Hoste het gaat hebben tijdens zijn eindejaarsconference

Dit zijn ze: de topics waarover Geert Hoste het gaat hebben tijdens zijn eindejaarsconference
vandaag / 08u21 “Een topjaar voor comedy”, zo omschrijft Geert Hoste 2014 tot nog toe.


‘Tien om tegen de sterren op te zien’ doet Nieuwpoort bulderlachen

‘Tien om tegen de sterren op te zien’ doet Nieuwpoort bulderlachenvandaag / 08u06 VTM tekende woensdag voor een nieuwe dosis nostalgie met een knipoog, tijdens de opnames van de tweede aflevering van Tien om tegen de sterren op te zien op het strand van Nieuwpoort.


Makers Flappy Bird komen met verticale versie ‘Swing Copters’ (video)

Makers Flappy Bird komen met verticale versie ‘Swing Copters’ (video)20 augustus / 15u52 De game waar smartphonespelers een haat-liefderelatie mee opbouwden krijgt een officieuze opvolger. Bedenker Dong Nguyen gaat ‘Swing Copters’ uitbrengen, een verticale variant op ‘Flappy Bird’.


Britney Spears gaat Ice Bucket Challenge niet uit de weg (video)

1 reactieBritney Spears gaat Ice Bucket Challenge niet uit de weg (video)20 augustus / 15u32 De Ice Bucket Challenge blijft zich als een lopend vuurtje verspreiden en zo werd uiteindelijk ook Britney Spears genomineerd. Het zelfverzekerde popidool ging de uitdaging niet uit de weg.


Indiase jongen heeft enorme handen van 12 kilogram (video)

Indiase jongen heeft enorme handen van 12 kilogram (video)
20 augustus / 14u02 De achtjarige Kaleem heeft een onwaarschijnlijke aandoening. De Indiase jongen is immers geboren met enorme handen die intussen dertig centimeter groot en twaalf kilogram zwaar zijn. De artsen tasten voorlopig in het duister. Zo meldt The…


Deze hond heeft een even grote hekel aan de alarmklok als u (video)

Deze hond heeft een even grote hekel aan de alarmklok als u (video)20 augustus / 13u42 Iedereen heeft het ochtendalarm van de wekkerradio wel eens verwenst, en deze hond is daar geen uitzondering op.


Dit brengt VIER voor u dit najaar

1 reactieDit brengt VIER voor u dit najaar20 augustus / 12u08 Wie wel eens van een tv-avondje houdt, kan dit najaar bij VIER onderuit zakken. VIER-gezichten Steven Van Herreweghe, Evy Gruyaert, Philippe Geubels en Erik Van Looy maken er samen met een resem andere sterren weer een uiterst boeiend…


BV’s stemmen DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike naar wereldtop

1 reactieBV’s stemmen DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike naar wereldtop
20 augustus / 10u12 Het Willebroekse dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike dingt al enkele jaren mee naar de titel van beste dj’s ter wereld. Vorig jaar eindigden de residentdj’s van Tomorrowland nog op een 6de plaats, maar daar wil een resem BV’s…


Sporten doet je sneller aan lief raken

Sporten doet je sneller aan lief raken20 augustus / 09u47 Wie regelmatig gaat sporten, vindt sneller een lief, zo blijkt uit een enquête van de datingwebsite ‘Elite Dating’.


Japanse 111-jarige is nu oudste man ter wereld

Japanse 111-jarige is nu oudste man ter wereld20 augustus / 05u00 Een 111-jarige Japanner is woensdag door Guinness World Records erkend als de oudste op aarde levende man.
Brits gezin schoenlepelt afgedankte sofa in veel te kleine auto (video)

1 reactieBrits gezin schoenlepelt afgedankte sofa in veel te kleine auto (video)19 augustus / 16u34 Een Brits gezin trok in een buurt van Sheffield even alle aandacht toen het een afgedankte auto in een veel te kleine wagen wilden proppen. De buurman filmde het grappige tafereel en geloofde niet in een succesvolle afloop.Lukaku nomineert Rode Duivels na Ice Bucket Challenge (video)

Lukaku nomineert Rode Duivels na Ice Bucket Challenge (video)

Kreupele eend kan weer lopen dankzij 3D-geprinte poot


‘Ice Bucket’-uitdaging van Ben Affleck levert koddig familiefilmpje op

‘Ice Bucket’-uitdaging van Ben Affleck levert koddig familiefilmpje op19 augustus / 11u40 Nu ook onze eigenste Jean-Marie Pfaff is bezweken voor de ‘Ice Bucket Challenge’ om aandacht te vragen voor de neurologische ziekte ALS, lijkt het wel of de halve wereld al een koude emmer over zich heen heeft gekregen. De volgende in…


Ging koning Filip de uitdaging aan?

Ging koning Filip de uitdaging aan?19 augustus / 09u11 Koning Filip werd gisteren door Sven Ornelis genomineerd voor de ‘Ice Bucket Challenge’. De Twitter-account van het Paleis liet vanmiddag uitschijnen dat de koning de uitdaging heeft aanvaard.


Die Antwoord maakt memorabele stage dive op Pukkelpop (video)

Die Antwoord maakt memorabele stage dive op Pukkelpop (video)18 augustus / 15u13 En plots was daar de stage dive van Ninja, de ene helft van Die Antwoord. Festivalganger Stijn De Grauwe kon het spektakel vastleggen met zijn Go Pro-stick om zo het memorabele moment vast te leggen.


Big Ben blinkt binnenkort opnieuw

Big Ben blinkt binnenkort opnieuw18 augustus / 05u00 Een ploeg van experts in abseilen is maandag begonnen met de jaarlijkse poetsbeurt van de Big Ben, de klok in de klokkentoren van het Britse parlementsgebouw.


Sven Ornelis geflitst door eigen ‘vallende ster’

Sven Ornelis geflitst door eigen ‘vallende ster’

Vriend van initiatiefnemer ‘Ice Bucket Challenge’ sterft na viering succes

Vriend van initiatiefnemer ‘Ice Bucket Challenge’ sterft na viering succes


Japanse man wou wel 1.000 kinderen verwekken

Japanse man wou wel 1.000 kinderen verwekken16 augustus / 09u52 Een Japanse jongeman die ervan verdacht wordt zeker vijftien kinderen verwekt te hebben bij draagmoeders in Thailand, was van plan om daarmee verder te gaan tot wel duizend kinderen, zo heeft The Japan Times vrijdag gemeld.


Papieren schietschijf van Elvis Presley geveild voor 27.500 dollar

Papieren schietschijf van Elvis Presley geveild voor 27.500 dollar16 augustus / 06u14 Een papieren schietschijf die doorzeefd is met kogels die door Elvis Presley werden afgevuurd, is voor 27.500 dollar (ongeveer 20.500 euro) onder de hamer gegaan. De schietschijf werd verkocht tijdens een veiling van Elvis-bezittingen die…


Sociale media drijven spot met ‘Downton Abbey’ na fotoblunder

Sociale media drijven spot met ‘Downton Abbey’ na fotoblunder15 augustus / 16u07 “De grootste foto-fail van de eeuw”. Zo wordt de pijnlijke fout in een nieuwe promofoto voor de Britse reeks ‘Downton Abbey’ genoemd.


Thomas Vermaelen verrast Editors-zanger op Pukkelpop

Thomas Vermaelen verrast Editors-zanger op Pukkelpop15 augustus / 13u23 Tom Smith, de frontman van Editors, heeft op Pukkelpop een truitje gekregen van Rode Duivel Thomas Vermaelen. Een aangename verrassing voor de Arsenal-fan.


Boiler party zet Pukkelpop eerste avond al in vuur en vlam

Boiler party zet Pukkelpop eerste avond al in vuur en vlam14 augustus / 06u55 Pukkelpop heeft zijn 29ste editie met de nodige beats ingezet. Op de eerste festivalavond trokken de bezoekers al stevig op gang met een heuse danceavond.21 augustus 2014
7°C 18°C
Poll:

Als ze mij nomineren voor de 'ijsemmer uitdaging' (Ice Bucket Challenge)...Lees ook:
Britney Spears gaat Ice Bucket Challenge niet uit de weg (video)


schrijf je in voor de nieuwsbrief


Pukkelpop kondigt extra veiligheidsmaatregelen aan

Pukkelpop kondigt extra veiligheidsmaatregelen aan

5 reactiesAbou Jahjah in de running voor ‘De slimste mens’

Abou Jahjah in de running voor ‘De slimste mens’Ian Thomas verhuist voorgoed naar VS

Ian Thomas verhuist voorgoed naar VS
13 augustus / 08u06 Het wordt een emotionele week voor Ian Thomas: na een jaar heen en weer pendelen verkast hij definitief naar Los Angeles met het oog op zijn muzikale carrière. Vanaf volgende week volgt hij ook les aan een Amerikaanse school. “Gedaan met…


Actrice Lauren Bacall overleden

Actrice Lauren Bacall overleden
13 augustus / 06u55 De Amerikaanse actrice Lauren Bacall is op 89-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de showbizzwebsite TMZ op basis van informatie van de familie. Bacall zou thuis overleden zijn aan een beroerte.


Leverancier: “Tent was volledig in orde”

Leverancier: “Tent was volledig in orde”

Tent ingestort op Pukkelpop

Tent ingestort op Pukkelpop


Talkshowhost Conan O’Brien totaal verslagen door overlijden Robin Williams

Talkshowhost Conan O’Brien totaal verslagen door overlijden Robin Williams
12 augustus / 15u16 Het nieuws over het overlijden van acteur Robin Williams sloeg vanochtend in als een bom. In de Verenigde Staten raakte het trieste nieuws bekend in de vooravond en op die manier kwamen veel Amerikanen het tragische gebeuren te weten terwijl…


Lien Van de Kelder verwacht een tweede kindje

Lien Van de Kelder verwacht een tweede kindje
12 augustus / 06u36 Goed een jaar na de geboorte van Jeanne is er opnieuw heuglijk nieuws voor Lien Van de Kelder (31) en haar partner, regisseur Hans Herbots (44).