Onderweg? Vandaag.be gaat mobiel!

Bobbejaanland opent speeltuin Ukiland

Bobbejaanland opent speeltuin Ukiland
26 juni 2012

Pretpark Bobbejaanland krijgt er vanaf 7 juli een nieuwe attractie bij. Dan opent de indoor speeltuin Ukiland, naar het populaire tv-figuurtje Uki.

De belevenissen van Uki en zijn vriendjes Konijn, Egel, Eekhoorn, Schildpad, Eend & Bloemen zijn al twee jaar te volgen op Ketnet. De serie is gemaakt voor kinderen tot vier jaar.

De kinderen zullen vanaf 7 juli dus zelf de wereld van Uki kunnen ontdekken.Tags:bobbejaanlandUkiUkiland

promo 


Dit is de enige ijsemmervideo die u gezien moet hebben

Dit is de enige ijsemmervideo die u gezien moet hebbenvandaag / 12u46 Hebt u het nu wel gehad met die Ice Bucket Challenges? Wij eerlijk gezegd ook een beetje. Toch moet u deze video van Anthony Carbajal (26) gezien hebben. Carbajal kreeg 5 maanden geleden de harde diagnose: ALS.


Tips: Zo overleef je een langdurige stroomonderbreking

3 reactiesTips: Zo overleef je een langdurige stroomonderbrekingvandaag / 11u36 Niets zo vervelend als een stroompanne, zeker als ze dagelijks gedurende enkele uren zou voorkomen omdat er nu eenmaal te weinig stroom voorhanden is. Het lijkt een noodscenario, maar volgens enkele doemdenkers is het toch dat scenario dat…


Nederland wil Philippe Geubels voltijds bij hen

Nederland wil Philippe Geubels voltijds bij henvandaag / 08u05 Als het aan onze noorderburen lag, gaat Philippe Geubels (33) voltijds in Nederland aan de slag.


Dit zijn ze: de topics waarover Geert Hoste het gaat hebben tijdens zijn eindejaarsconference

Dit zijn ze: de topics waarover Geert Hoste het gaat hebben tijdens zijn eindejaarsconferencevandaag / 08u21 “Een topjaar voor comedy”, zo omschrijft Geert Hoste 2014 tot nog toe.


‘Tien om tegen de sterren op te zien’ doet Nieuwpoort bulderlachen

‘Tien om tegen de sterren op te zien’ doet Nieuwpoort bulderlachen
vandaag / 08u06 VTM tekende woensdag voor een nieuwe dosis nostalgie met een knipoog, tijdens de opnames van de tweede aflevering van Tien om tegen de sterren op te zien op het strand van Nieuwpoort.


Simon Mignolet ondergaat Ice Bucket Challenge met de glimlach (video)

Simon Mignolet ondergaat Ice Bucket Challenge met de glimlach (video)20 augustus / 16u26 Brustemnaar Simon Mignolet heeft zich laten nomineren voor de Ice Bucket Challenge. Wetende wat komen gaat, blijft de Liverpool-goalie er zijn stoïcijnse zelf bij.


Makers Flappy Bird komen met verticale versie ‘Swing Copters’ (video)

Makers Flappy Bird komen met verticale versie ‘Swing Copters’ (video)20 augustus / 15u52 De game waar smartphonespelers een haat-liefderelatie mee opbouwden krijgt een officieuze opvolger. Bedenker Dong Nguyen gaat ‘Swing Copters’ uitbrengen, een verticale variant op ‘Flappy Bird’.


Deze hond heeft een even grote hekel aan de alarmklok als u (video)

Deze hond heeft een even grote hekel aan de alarmklok als u (video)
20 augustus / 13u42 Iedereen heeft het ochtendalarm van de wekkerradio wel eens verwenst, en deze hond is daar geen uitzondering op.


Dit brengt VIER voor u dit najaar

1 reactieDit brengt VIER voor u dit najaar20 augustus / 12u08 Wie wel eens van een tv-avondje houdt, kan dit najaar bij VIER onderuit zakken. VIER-gezichten Steven Van Herreweghe, Evy Gruyaert, Philippe Geubels en Erik Van Looy maken er samen met een resem andere sterren weer een uiterst boeiend…


BV’s stemmen DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike naar wereldtop

1 reactieBV’s stemmen DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike naar wereldtop20 augustus / 10u12 Het Willebroekse dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike dingt al enkele jaren mee naar de titel van beste dj’s ter wereld. Vorig jaar eindigden de residentdj’s van Tomorrowland nog op een 6de plaats, maar daar wil een resem BV’s…
Sporten doet je sneller aan lief raken

Sporten doet je sneller aan lief raken20 augustus / 09u47 Wie regelmatig gaat sporten, vindt sneller een lief, zo blijkt uit een enquête van de datingwebsite ‘Elite Dating’.Steven Defour verzoent zich met ouders

Steven Defour verzoent zich met ouders

Natalia dringend op zoek naar nieuwe manager

Natalia dringend op zoek naar nieuwe manager


Japanse 111-jarige is nu oudste man ter wereld

Japanse 111-jarige is nu oudste man ter wereld20 augustus / 05u00 Een 111-jarige Japanner is woensdag door Guinness World Records erkend als de oudste op aarde levende man.


Brits gezin schoenlepelt afgedankte sofa in veel te kleine auto (video)

1 reactieBrits gezin schoenlepelt afgedankte sofa in veel te kleine auto (video)19 augustus / 16u34 Een Brits gezin trok in een buurt van Sheffield even alle aandacht toen het een afgedankte auto in een veel te kleine wagen wilden proppen. De buurman filmde het grappige tafereel en geloofde niet in een succesvolle afloop.


Lukaku nomineert Rode Duivels na Ice Bucket Challenge (video)

Lukaku nomineert Rode Duivels na Ice Bucket Challenge (video)19 augustus / 14u09 Rode Duivel Romelu Lukaku doet zijn duit in het zakje voor ALS-patiënten en kiepert een ijsemmer over zich uit.


Kreupele eend kan weer lopen dankzij 3D-geprinte poot

19 augustus / 12u16 In Taiwan heeft een veeartsenteam het leven van een eend weer zin gegeven met een kunstmatige poot. De technologie van 3D prints toont zich nog maar eens bijzonder nuttig.


‘Ice Bucket’-uitdaging van Ben Affleck levert koddig familiefilmpje op

‘Ice Bucket’-uitdaging van Ben Affleck levert koddig familiefilmpje op

Ging koning Filip de uitdaging aan?

Ging koning Filip de uitdaging aan?


Die Antwoord maakt memorabele stage dive op Pukkelpop (video)

Die Antwoord maakt memorabele stage dive op Pukkelpop (video)18 augustus / 15u13 En plots was daar de stage dive van Ninja, de ene helft van Die Antwoord. Festivalganger Stijn De Grauwe kon het spektakel vastleggen met zijn Go Pro-stick om zo het memorabele moment vast te leggen.


Big Ben blinkt binnenkort opnieuw

Big Ben blinkt binnenkort opnieuw18 augustus / 05u00 Een ploeg van experts in abseilen is maandag begonnen met de jaarlijkse poetsbeurt van de Big Ben, de klok in de klokkentoren van het Britse parlementsgebouw.


Sven Ornelis geflitst door eigen ‘vallende ster’

Sven Ornelis geflitst door eigen ‘vallende ster’18 augustus / 03u00 Radiopresentator Sven Ornelis (41) heeft op Q-Music al honderden ‘vallende sterren’ of flitscontroles gemeld, maar dit weekend had hij zelf prijs. Via Twitter meldde hij dat hij een ‘flitsende afsluiter’ maakte van een bomvol…


Vriend van initiatiefnemer ‘Ice Bucket Challenge’ sterft na viering succes

Vriend van initiatiefnemer ‘Ice Bucket Challenge’ sterft na viering succes17 augustus / 19u05 De vriend van een ALS-patiënt die aan de basis lag voor de immens populaire ‘Ice Bucket Challenge’ is verongelukt enkele uren nadat hij een cheque van 100.000 dollar had ontvangen voor ALS-onderzoek. Corey Griffin dook van een gebouw in…


Japanse man wou wel 1.000 kinderen verwekken

Japanse man wou wel 1.000 kinderen verwekken16 augustus / 09u52 Een Japanse jongeman die ervan verdacht wordt zeker vijftien kinderen verwekt te hebben bij draagmoeders in Thailand, was van plan om daarmee verder te gaan tot wel duizend kinderen, zo heeft The Japan Times vrijdag gemeld.21 augustus 2014
7°C 18°C
Poll:

Als ze mij nomineren voor de 'ijsemmer uitdaging' (Ice Bucket Challenge)...Lees ook:
Britney Spears gaat Ice Bucket Challenge niet uit de weg (video)


schrijf je in voor de nieuwsbrief


Papieren schietschijf van Elvis Presley geveild voor 27.500 dollar

Papieren schietschijf van Elvis Presley geveild voor 27.500 dollar

Sociale media drijven spot met ‘Downton Abbey’ na fotoblunder

Sociale media drijven spot met ‘Downton Abbey’ na fotoblunderThomas Vermaelen verrast Editors-zanger op Pukkelpop

Thomas Vermaelen verrast Editors-zanger op Pukkelpop
15 augustus / 13u23 Tom Smith, de frontman van Editors, heeft op Pukkelpop een truitje gekregen van Rode Duivel Thomas Vermaelen. Een aangename verrassing voor de Arsenal-fan.


Boiler party zet Pukkelpop eerste avond al in vuur en vlam

Boiler party zet Pukkelpop eerste avond al in vuur en vlam
14 augustus / 06u55 Pukkelpop heeft zijn 29ste editie met de nodige beats ingezet. Op de eerste festivalavond trokken de bezoekers al stevig op gang met een heuse danceavond.


Pukkelpop kondigt extra veiligheidsmaatregelen aan

Pukkelpop kondigt extra veiligheidsmaatregelen aan

5 reactiesAbou Jahjah in de running voor ‘De slimste mens’

Abou Jahjah in de running voor ‘De slimste mens’


Ian Thomas verhuist voorgoed naar VS

Ian Thomas verhuist voorgoed naar VS
13 augustus / 08u06 Het wordt een emotionele week voor Ian Thomas: na een jaar heen en weer pendelen verkast hij definitief naar Los Angeles met het oog op zijn muzikale carrière. Vanaf volgende week volgt hij ook les aan een Amerikaanse school. “Gedaan met…


Actrice Lauren Bacall overleden

Actrice Lauren Bacall overleden
13 augustus / 06u55 De Amerikaanse actrice Lauren Bacall is op 89-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de showbizzwebsite TMZ op basis van informatie van de familie. Bacall zou thuis overleden zijn aan een beroerte.