Onderweg? Vandaag.be gaat mobiel!

Bobbejaanland opent speeltuin Ukiland

Bobbejaanland opent speeltuin Ukiland
26 juni 2012

Pretpark Bobbejaanland krijgt er vanaf 7 juli een nieuwe attractie bij. Dan opent de indoor speeltuin Ukiland, naar het populaire tv-figuurtje Uki.

De belevenissen van Uki en zijn vriendjes Konijn, Egel, Eekhoorn, Schildpad, Eend & Bloemen zijn al twee jaar te volgen op Ketnet. De serie is gemaakt voor kinderen tot vier jaar.

De kinderen zullen vanaf 7 juli dus zelf de wereld van Uki kunnen ontdekken.Tags:bobbejaanlandUkiUkiland

promo 


Olivia Wilde verwelkomt zoontje Otis

Olivia Wilde verwelkomt zoontje Otis
vandaag / 07u31 De Amerikaanse actrice Olivia Wilde is voor het eerst moeder geworden. Zij beviel van een zoon.


Chris Hemsworth plant geen gezinsuitbreiding meer

Chris Hemsworth plant geen gezinsuitbreiding meervandaag / 07u26 De Australische acteur Chris Hemsworth ziet een gezinsuitbreiding niet meer zitten. Zijn vrouw beviel onlangs van een tweeling.


Lupita Nyong'o uitgeroepen tot mooiste vrouw ter wereld

Lupita Nyong'o uitgeroepen tot mooiste vrouw ter wereld23 april / 19u49 De Keniaanse actrice Lupita Nyong'o is door People magazine verkozen tot mooiste vrouw ter wereld.


Guy Mortier ontvangt prijs voor Culturele Verdienste

Guy Mortier ontvangt prijs voor Culturele Verdienste23 april / 17u55 Guy Mortier is de eerste laureaat van de Vlaamse Cultuurprijs voor Algemene Culturele Verdienste 2013-2014. Mortier ontving de prijs woensdag in de Leuvense stadsschouwburg aan het slot van het vijfde publieksmoment Cultuurforum 2020…


Judith uit 'Thuis' is zwanger

Judith uit 'Thuis' is zwanger
23 april / 13u47 Katrien De Ruysscher, beter bekend als Judith in de Eén -serie 'Thuis', is zwanger van haar derde kindje. Dat raakte woensdag bekend.


Miss België mag 25 zijn (maar geen man hebben)

Miss België mag 25 zijn (maar geen man hebben)23 april / 13u44 De maximumleeftijd voor vrouwen om zich in te schrijven voor Miss België is verhoogd van 23 naar 25 jaar. Dat meldt het Nationaal Comité Miss België woensdag.


Fashion Revolution Day: draag uw kleren binnenstebuiten

Fashion Revolution Day: draag uw kleren binnenstebuiten23 april / 13u12 Morgen, donderdag 24 april, is omgedoopt tot Fashion Revolution Day. De initiatiefnemers roepen iedereen om op hun kleren die dag binnenstebuiten te dragen. Zo willen ze de mensen die onze kleding maken in de schijnwerpers zetten.


VRT-journalist lacht met vertrek Jos Willems

VRT-journalist lacht met vertrek Jos Willems
23 april / 11u43 Het ontslag van de iconische radiostem Jos Willems bij Sporza-radio raakt een gevoelige snaar bij vele voetbalfans. Dat blijkt eens te meer uit een twitterruzie die in gang werd gezet door Stijn Vlaeminck, medewerker bij VRT-radio.


Katy Perry bevestigt breuk met John Mayer (video)

Katy Perry bevestigt breuk met John Mayer (video)23 april / 09u27 De Amerikaanse zangeres Katy Perry is opnieuw vrijgezel. Dat heeft ze bevestigd tijdens de show 'Jimmy Kimmel Live'.


"Ik wil een job waar ik vrouwen niet moet vastbinden op bed"

Ik wil een job waar ik vrouwen niet moet vastbinden op bed23 april / 07u30 De Ierse acteur Jamie Dornan heeft op de sets heel wat bijgeleerd. Zo kan hij zonder problemen knopen leggen.
Kate Upton over bikiniscène: "Ik kon er beter uitzien"

Kate Upton over bikiniscène: Ik kon er beter uitzien23 april / 07u02 Het Amerikaanse model Kate Upton is in de film 'The Other Woman' in bikini te zien. Zij zag er naar eigen zeggen niet op haar best uit.Meer dan 30 bedrijven steunen Tomorrowland voor rechter

Meer dan 30 bedrijven steunen Tomorrowland voor rechter

Cameron Diaz voelt zich niet kinderloos

Cameron Diaz voelt zich niet kinderloos


Drew Barrymore bevallen van dochter Frankie

Drew Barrymore bevallen van dochter Frankie23 april / 06u09 De Amerikaanse actrice Drew Barrymore is opnieuw moeder geworden. Zij beviel van een tweede dochter.


Maarten Van den Bossche maakt comeback in 'Familie'

Maarten Van den Bossche maakt comeback in 'Familie'22 april / 17u20 Acteur Michael Vroemans en zijn personage Maarten Van den Bossche keren terug in VTM-soap 'Familie'. Dat is opmerkelijk, want in 2012 werd de acteur nog ontslagen uit zijn rol. Dat meldt Story .


Jazz Middelheim brengt ode aan Toots Thielemans

Jazz Middelheim brengt ode aan Toots Thielemans22 april / 16u56 Het Antwerpse festival Jazz Middelheim zal dit jaar festivalpeter Toots Thielemans uitgebreid in de bloemetjes zetten naar aanleiding van zijn afscheid van het podium.


Lindsay Lohan had miskraam

Lindsay Lohan had miskraam22 april / 12u37 Lindsay Lohan, de 27-jarige Amerikaanse actrice, kreeg een miskraam. Dat vertelde ze zelf in de laatste aflevering van haar realityserie, te zien op het Oprah Winfrey Network.


Oplichters boeken dure tickets om naar goedkope plaatsen (oproep)

Oplichters boeken dure tickets om naar goedkope plaatsen (oproep)

Craig Zadan en Neil Meron blijven aan als Oscars-producers

Craig Zadan en Neil Meron blijven aan als Oscars-producers


Kelly Clarkson toont flinke zwangerschapsbuik

Kelly Clarkson toont flinke zwangerschapsbuik22 april / 07u20 De Amerikaanse zangeres Kelly Clarkson bevalt weldra van een dochter. Zij toonde onlangs haar zwangerschapsbuik.


Lindsay Lohan had miskraam

Lindsay Lohan had miskraam22 april / 07u11 De Amerikaanse actrice Lindsay Lohan heeft een miskraam gehad. Dat bekende ze tijdens haar realityreeks.


Familie en vrienden nemen afscheid van Peaches Geldof

Familie en vrienden nemen afscheid van Peaches Geldof21 april / 17u04 Zanger Bob Geldof, zijn familie en talrijke vrienden hebben maandag in een kerk in het graafschap Kent bij Londen afscheid genomen van Peaches Geldof. Onder meer de vroegere bassist van The Rolling Stones, Bill Wyman, en Sarah Ferguson,…


Evelien Bosmans: "Kussen met beste vriend Simoni is doodnormaal"

Evelien Bosmans: Kussen met beste vriend Simoni is doodnormaal21 april / 10u51 Evelien Bosmans (24) heeft een zéér hectisch jaar achter de rug. “Mijn studies combineren met een overvolle werkagenda was heel zwaar.” En tóch blijft ze ervoor gaan: de Kempense actrice, die nu te zien is in ‘Achter De Feiten’,…


Evelien Bosmans: "Kussen met beste vriend Simoni is doodnormaal"

Evelien Bosmans: Kussen met beste vriend Simoni is doodnormaal21 april / 10u51 Evelien Bosmans (24) heeft een zéér hectisch jaar achter de rug. “Mijn studies combineren met een overvolle werkagenda was heel zwaar.” En tóch blijft ze ervoor gaan: de Kempense actrice, die nu te zien is in ‘Achter De Feiten’,…24 april 2014
8°C 19°C
Poll:

Vindt u een belastingverhoging terecht voor Belgen die hun belastingaangifte niet indienen?


Lees ook:
Wie belastingaangifte 'vergeet' in te dienen riskeert megaboete


schrijf je in voor de nieuwsbrief


Laatste roman Gabriel García Márquez verschijnt mogelijk postuum

Laatste roman Gabriel García Márquez verschijnt mogelijk postuum

Oud-frontman The White Stripes brengt plaat in recordtempo uit

Oud-frontman The White Stripes brengt plaat in recordtempo uitTv-tip: 'Vind Mijn Familie' herenigt moeder met vondelinge

Tv-tip: 'Vind Mijn Familie' herenigt moeder met vondelinge
21 april / 08u02 'Vind Mijn Familie’ heeft maandag het bijzondere verhaal van een moeder en haar te vondeling gelegd kindje die worden herenigd. Het VTM-programma slaagde er in het afgestane kind te traceren.


Musical '14-18' in première gegaan in Nekkerhal (album)

Musical '14-18' in première gegaan in Nekkerhal (album)
20 april / 21u08 Zondagavond is de veel besproken musical van Studio 100 in première gegaan. '14-18' brengt een spektakel rond de Eerste Wereldoorlog, waarbij de tribunes bewegen zodat de toeschouwers de scènes heel intens kunnen ervaren. Voor de première…


Nederlandse actrice Mimi Kok (80) overleden

Nederlandse actrice Mimi Kok (80) overleden

Ex-bokser Rubin 'Hurricane' Carter overleden

Ex-bokser Rubin 'Hurricane' Carter overleden


Joke Van de Velde kampt met stalker

Joke Van de Velde kampt met stalker
20 april / 12u09 Ex-Miss België en presentatrice op Q-Music Joke Van de Velde wordt belaagd door een stalker. Vier maanden geleden begon de ellende en intussen is ze ook al naar de politie gestapt. "Ik ontving eerder al bizarre post, maar nu loopt het de…


Tatiana Silva: "Ik moest steun vragen aan het OCMW"

Tatiana Silva: Ik moest steun vragen aan het OCMW
20 april / 08u28 Het leven van een Miss België loopt blijkbaar niet altijd over rozen. Tatiana Silva (29), die het kroontje bijna tien jaar geleden mocht dragen, kan erover meespreken. Tijdens haar Miss-jaar moest ze aankloppen bij het OCMW voor steun, omdat…