Onderweg? Vandaag.be gaat mobiel!

Actrice Sylvia Kristel in ziekenhuis na herseninfarct

2 reactiesActrice Sylvia Kristel in ziekenhuis na herseninfarct
30 juni 2012

De Nederlandse actrice Sylvia Kristel is in kritieke toestand opgenomen in een Amsterdams ziekenhuis, nadat ze thuis getroffen werd door een herseninfarct. Dat staat zaterdag in een krant van De Persgroep.

De 59-jarige actrice was lange tijd de partner van schrijver Hugo Claus en is bekend van de zacht-erotische 'Emmanuelle'-films.

"Ik zou willen dat ik kon zeggen dat er nog hoop op snelle beterschap is", aldus haar zoon Arthur. "Maar we moeten realistisch zijn." Haar behandeling tegen kanker is voorlopig stopgezet, omdat Kristel te zwak is.

Foto: Sylvia Kristel op de begrafenis van Hugo Claus in 2008

Foto Wim HendrixTags:herseninfarctHugo ClausSylvia Kristel

promo 


Europa wil verplicht etiket op flesjes Westvleteren

Europa wil verplicht etiket op flesjes Westvleterenvandaag / 08u33 Het flesje van Westvleteren 12 wordt gekenmerkt door de afwezigheid van een etiket. Al zou daar in 2015 verandering in moeten komen door een nieuwe Europese wet.


Te kleine mosselen al weken verkocht als jumbo’s

Te kleine mosselen al weken verkocht als jumbo’svandaag / 08u12 Wie mosselen in huis heeft gehaald, heeft het misschien al gemerkt: de jumbo-mosselen lijken dit jaar wel erg klein, dat komt omdat de veel kleinere variant verkeerdelijk werd verkocht als jumbo’s.


Tips: Zo overleef je een langdurige stroomonderbreking

5 reactiesTips: Zo overleef je een langdurige stroomonderbreking21 augustus / 11u36 Niets zo vervelend als een stroompanne, zeker als ze dagelijks gedurende enkele uren zou voorkomen omdat er nu eenmaal te weinig stroom voorhanden is. Het lijkt een noodscenario, maar volgens enkele doemdenkers is het toch dat scenario dat…


Studenten bouwen ‘onsteelbare’ fiets

1 reactieStudenten bouwen ‘onsteelbare’ fiets21 augustus / 10u39 Drie Chileense studenten van de Universidad Adolfo Ibáñez hebben een fietskader ontworpen dat ervoor zou zorgen dat tweewielers bijna niet meer gestolen kunnen worden. Bij de ‘Yerkafiets’ worden de onderste buis van het kader en de…


Kürt Rogiers verlaat Sven Ornelis

Kürt Rogiers verlaat Sven Ornelis
21 augustus / 10u06 Kürt Rogiers en Sven Ornelis zullen niet langer de ochtend samen presenteren. Kürt krijgt zijn eigen programma op QMusic. Sven Ornelis zal in de ochtend worden bijgestaan door Maarten Vancoillie.


Dit zijn ze: de topics waarover Geert Hoste het gaat hebben tijdens zijn eindejaarsconference

Dit zijn ze: de topics waarover Geert Hoste het gaat hebben tijdens zijn eindejaarsconference21 augustus / 08u21 “Een topjaar voor comedy”, zo omschrijft Geert Hoste 2014 tot nog toe.


Nederland wil Philippe Geubels voltijds bij hen

Nederland wil Philippe Geubels voltijds bij hen21 augustus / 08u05 Als het aan onze noorderburen lag, gaat Philippe Geubels (33) voltijds in Nederland aan de slag.


Makers Flappy Bird komen met verticale versie ‘Swing Copters’ (video)

Makers Flappy Bird komen met verticale versie ‘Swing Copters’ (video)
20 augustus / 15u52 De game waar smartphonespelers een haat-liefderelatie mee opbouwden krijgt een officieuze opvolger. Bedenker Dong Nguyen gaat ‘Swing Copters’ uitbrengen, een verticale variant op ‘Flappy Bird’.


Britney Spears gaat Ice Bucket Challenge niet uit de weg (video)

1 reactieBritney Spears gaat Ice Bucket Challenge niet uit de weg (video)20 augustus / 15u32 De Ice Bucket Challenge blijft zich als een lopend vuurtje verspreiden en zo werd uiteindelijk ook Britney Spears genomineerd. Het zelfverzekerde popidool ging de uitdaging niet uit de weg.


Dit brengt VIER voor u dit najaar

1 reactieDit brengt VIER voor u dit najaar20 augustus / 12u08 Wie wel eens van een tv-avondje houdt, kan dit najaar bij VIER onderuit zakken. VIER-gezichten Steven Van Herreweghe, Evy Gruyaert, Philippe Geubels en Erik Van Looy maken er samen met een resem andere sterren weer een uiterst boeiend…
Is deze motorrijder een acrobaat, een gelukzak of een faker?

Is deze motorrijder een acrobaat, een gelukzak of een faker?20 augustus / 10u46 Dashcams, het lijkt zowat de trend van het voorbije jaar. De camera’s op een dashboard van een wagen hebben er al voor gezorgd dat menig wegpiraat tegen de lamp liep. Maar deze dashcamvideo is van een heel andere orde.Sven Pichal wordt nieuwe Radio 2-inspecteur

Sven Pichal wordt nieuwe Radio 2-inspecteur

1 reactieBV’s stemmen DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike naar wereldtop

BV’s stemmen DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike naar wereldtop


Sporten doet je sneller aan lief raken

Sporten doet je sneller aan lief raken20 augustus / 09u47 Wie regelmatig gaat sporten, vindt sneller een lief, zo blijkt uit een enquête van de datingwebsite ‘Elite Dating’.


Steven Defour verzoent zich met ouders

Steven Defour verzoent zich met ouders20 augustus / 08u38 Steven Defour leefde lange tijd op oorlogsvoet met zijn ouders, nadat zij in enkele media hun bezorgdheid over hun zoon hadden uitgedrukt, maar de tijd heelt blijkbaar alle wonden.


Natalia dringend op zoek naar nieuwe manager

Natalia dringend op zoek naar nieuwe manager20 augustus / 07u25 Natalia’s internationale carrière komt minder snel van de grond dan verhoopt, en daar speelt het ontbreken van een ervaren manager een rol in.


Japanse 111-jarige is nu oudste man ter wereld

Japanse 111-jarige is nu oudste man ter wereld20 augustus / 05u00 Een 111-jarige Japanner is woensdag door Guinness World Records erkend als de oudste op aarde levende man.


1 reactieBrits gezin schoenlepelt afgedankte sofa in veel te kleine auto (video)

Brits gezin schoenlepelt afgedankte sofa in veel te kleine auto (video)

Lukaku nomineert Rode Duivels na Ice Bucket Challenge (video)

Lukaku nomineert Rode Duivels na Ice Bucket Challenge (video)


Kreupele eend kan weer lopen dankzij 3D-geprinte poot

19 augustus / 12u16 In Taiwan heeft een veeartsenteam het leven van een eend weer zin gegeven met een kunstmatige poot. De technologie van 3D prints toont zich nog maar eens bijzonder nuttig.


‘Ice Bucket’-uitdaging van Ben Affleck levert koddig familiefilmpje op

‘Ice Bucket’-uitdaging van Ben Affleck levert koddig familiefilmpje op19 augustus / 11u40 Nu ook onze eigenste Jean-Marie Pfaff is bezweken voor de ‘Ice Bucket Challenge’ om aandacht te vragen voor de neurologische ziekte ALS, lijkt het wel of de halve wereld al een koude emmer over zich heen heeft gekregen. De volgende in…


Ging koning Filip de uitdaging aan?

Ging koning Filip de uitdaging aan?19 augustus / 09u11 Koning Filip werd gisteren door Sven Ornelis genomineerd voor de ‘Ice Bucket Challenge’. De Twitter-account van het Paleis liet vanmiddag uitschijnen dat de koning de uitdaging heeft aanvaard.


Die Antwoord maakt memorabele stage dive op Pukkelpop (video)

Die Antwoord maakt memorabele stage dive op Pukkelpop (video)18 augustus / 15u13 En plots was daar de stage dive van Ninja, de ene helft van Die Antwoord. Festivalganger Stijn De Grauwe kon het spektakel vastleggen met zijn Go Pro-stick om zo het memorabele moment vast te leggen.


Big Ben blinkt binnenkort opnieuw

Big Ben blinkt binnenkort opnieuw18 augustus / 05u00 Een ploeg van experts in abseilen is maandag begonnen met de jaarlijkse poetsbeurt van de Big Ben, de klok in de klokkentoren van het Britse parlementsgebouw.22 augustus 2014
9°C 17°C
Poll:

Als ze mij nomineren voor de 'ijsemmer uitdaging' (Ice Bucket Challenge)...Lees ook:
Britney Spears gaat Ice Bucket Challenge niet uit de weg (video)


schrijf je in voor de nieuwsbrief


Sven Ornelis geflitst door eigen ‘vallende ster’

Sven Ornelis geflitst door eigen ‘vallende ster’

Vriend van initiatiefnemer ‘Ice Bucket Challenge’ sterft na viering succes

Vriend van initiatiefnemer ‘Ice Bucket Challenge’ sterft na viering succes


Laatste reacties:

Japanse man wou wel 1.000 kinderen verwekken

Japanse man wou wel 1.000 kinderen verwekken
16 augustus / 09u52 Een Japanse jongeman die ervan verdacht wordt zeker vijftien kinderen verwekt te hebben bij draagmoeders in Thailand, was van plan om daarmee verder te gaan tot wel duizend kinderen, zo heeft The Japan Times vrijdag gemeld.


Papieren schietschijf van Elvis Presley geveild voor 27.500 dollar

Papieren schietschijf van Elvis Presley geveild voor 27.500 dollar
16 augustus / 06u14 Een papieren schietschijf die doorzeefd is met kogels die door Elvis Presley werden afgevuurd, is voor 27.500 dollar (ongeveer 20.500 euro) onder de hamer gegaan. De schietschijf werd verkocht tijdens een veiling van Elvis-bezittingen die…


Sociale media drijven spot met ‘Downton Abbey’ na fotoblunder

Sociale media drijven spot met ‘Downton Abbey’ na fotoblunder

Thomas Vermaelen verrast Editors-zanger op Pukkelpop

Thomas Vermaelen verrast Editors-zanger op Pukkelpop


Boiler party zet Pukkelpop eerste avond al in vuur en vlam

Boiler party zet Pukkelpop eerste avond al in vuur en vlam
14 augustus / 06u55 Pukkelpop heeft zijn 29ste editie met de nodige beats ingezet. Op de eerste festivalavond trokken de bezoekers al stevig op gang met een heuse danceavond.


Pukkelpop kondigt extra veiligheidsmaatregelen aan

Pukkelpop kondigt extra veiligheidsmaatregelen aan
13 augustus / 12u02 Nadat een zeer lokale valwind ervoor zorgde dat de Club-tent tegen de vlakte ging, besloot de Pukkelpop-organisatie nog meer veiligheidsmaatregelen te nemen. ‘Pukkelpop moet een feest zijn voor de duizenden bezoekers, het is onze taak om…