Onderweg? Vandaag.be gaat mobiel!

Goedele Liekens: "Nanny ingehuurd om kinderschoenen te gaan kopen"

2 reactiesGoedele Liekens: Nanny ingehuurd om kinderschoenen te gaan kopen
16 mei 2012

Goedele Liekens stopt voorlopig met tv maken en geeft alle aandacht aan haar magazine en haar kinderen. "Ik heb er spijt van dat ik ooit een nanny inhuurde."

"Ik heb beslist dat ik geen wekelijks tv-programma meer zal presenteren. Voor je het weet, zit ik weer op zo'n trein waar je niet af kan. Weinigen hebben begrip voor die beslissing, maar na 20 jaar mag ik toch wel even van de trein stappen om van het landschap te genieten. Ik wil die tijd maken voor mezelf en mijn dochters. Ze zijn nu tieners en hebben me voor van alles nodig. Ik heb er nu spijt van dat ik vroeger een nanny betaald heb om met mijn dochters schoenen te gaan kopen. Ik heb door mijn werk veel mogen meemaken en mogen doen, maar ik heb ook veel gemist besef ik nu."

"Vandaar dat ik lang getwijfeld heb of ik dit nog wel moest doen: een nieuw blad maken. Ik wilde eerst zelf helemaal uit beeld verdwijnen. Maar ik ben nu vennoot met een eigen financiële inbreng en mag echt alles zelf beslissen. Ik kan niet meer voor voldongen feiten geplaatst worden", aldus Liekens in TvFamilie.

Photo NewsTags:Goedele Liekensnanny

promo 


Belg ontbijt massaal buitenshuis (en dat mag wat kosten!)

Belg ontbijt massaal buitenshuis (en dat mag wat kosten!)
vandaag / 10u49 De economische crisis? Daar liggen de Belgen blijkbaar niet wakker van. In plaats van een goedkoop pak ontbijtgranen uit de supermarkt aan te schaffen, gaan ze massaal voor chique ontbijtjes die ze ergens aankopen op de dag zelf. Zo blijkt…


Nieuw: deze panty moet mannen verliefd op je doen worden!

Nieuw: deze panty moet mannen verliefd op je doen worden!15 april / 09u57 Panty's zijn voor heel wat vrouwen in de eerste plaats een dagelijks gevecht om aan te krijgen zonder ladders. Maar het Poolse merk Ballerina ziet in de panty ook de ideale manier om mannen te verleiden.


Penélope Cruz duwt Uma Thurman van Shweppes-troon

Penélope Cruz duwt Uma Thurman van Shweppes-troon
14 april / 11u05 Wie dacht dat enkel Uma Thurman op een verrassende wijze Schweppes kon promoten, heeft het danig mis. Penélope Cruz neemt het roer van de blondine over en verrast met een bijzonder sensuele aanpak van de typische 'What dit you expect'-campagne.


Graatmagere Victoria Beckham viert 40ste verjaardag met nieuw dieet

Graatmagere Victoria Beckham viert 40ste verjaardag met nieuw dieet
14 april / 08u43 Victoria Beckham mag dan magerder dan ooit zijn, de vrouw vreest toch om een rimpelig velletje te krijgen. Zeker nu ze deze week ook nog eens 40 wordt. Daarom is de vrouw met een intensieve afslankingskuur gestart.


Vrouwen dromen vooral over ... dode mensen

Vrouwen dromen vooral over ... dode mensen
14 april / 08u24 Vrouwen- en mannendromen verschillen nogal van elkaar. Daar waar mannen tijdens hun nachtelijke dromen vooral aan seks denken, tobben vrouwen in hun dromen vooral over dode mensen.


"Will Tura jarenlang verbannen uit Nederland"

Will Tura jarenlang verbannen uit Nederland
14 april / 07u59 Will Tura mag in de jaren '80 dan doorgebroken zijn in Nederland, de man werd jaren daarvoor lange tijd geweerd uit Nederland. Reden: zijn plaat '797204'.


Toon is gezet: deze trends zie je deze zomer op de festivals

Toon is gezet: deze trends zie je deze zomer op de festivals14 april / 07u38 Het Amerikaanse muziekfestival Coachella geeft traditiegetrouw de aftrap voor het festivalseizoen. Het is ook meteen het festival bij uitstek om de nieuwste trends voor de festivalweide te spotten.


"Elke chirurg heeft zijn eigen kerkhof"

Elke chirurg heeft zijn eigen kerkhof
10 april / 11u58 Wie wel houdt van een beetje drama en in zwijm valt bij series als Grey's Anatomy, Private Practice en ER zapt vanavond best naar VIER. Daar start met 'Topdokters' namelijk de levensechte versie van vooraf genoemde series.


Le Petit Marseillais pakt uit met hydraterende balsems

Le Petit Marseillais pakt uit met hydraterende balsems
8 april / 13u41 Fans van de zomerse geuren van Le Petit Marseillais kunnen zich sinds dit voorjaar verwennen met een nieuw gamma doucheproducten. Het merk pakt namelijk uit met douchebalsems die extra hydraterend zouden werken.


Zorgwekkend: Jean-Luc Dehaene 20 kilo vermagerd en diabetespatiënt sinds operatie

Zorgwekkend: Jean-Luc Dehaene 20 kilo vermagerd en diabetespatiënt sinds operatie
8 april / 09u34 Het gaat niet al te best met Jean-Luc Dehaene. De man vecht moedig tegen pancreaskanker, maar krijgt het alsmaar moeilijker. Zo viel de man op zeer korte tijd 20 kilogram af en heeft hij sinds de operatie ook last van diabetes.
Topmodelabel Marc Jacobs rekruteert nieuw model via selfie-wedstrijd!

Topmodelabel Marc Jacobs rekruteert nieuw model via selfie-wedstrijd! 
8 april / 09u06 Het gerenommeerde modehuis Marc Jacobs is op zoek naar een nieuw gezicht voor hun campagnes. In plaats van alle modellenbureaus af te lopen, gaan ze op zoek naar straattalent door een selfiewedstrijd te organiseren.Die kritiek van Sergio Herman ... Alle leven stroomde uit me weg, het is geen mooie mens

"Die kritiek van Sergio Herman ... Alle leven stroomde uit me weg, het is geen mooie mens"

Joy Anna Thielemans: Eindelijk heb ik een echte papa

Joy Anna Thielemans: "Eindelijk heb ik een echte papa"


Hanne Troonbeeckx is rijbewijs kwijt door overdreven snelheid

Hanne Troonbeeckx is rijbewijs kwijt door overdreven snelheid
7 april / 09u02 Hanne Troonbeecxk moet het een tijdje zonder rijbewijs stellen. De dame werd geflitst in de bebouwde kom terwijl ze 78 kilometer per uur reed.


Tip van topchef Peter Goossens: zo mislukt je mayonaise nooit!

Tip van topchef Peter Goossens: zo mislukt je mayonaise nooit! 
7 april / 08u41 Heel wat Belgen houden van een frietje met mayonaise, zeker als de mayo zelfgemaakt is. Maar dat hebbeding wil ook nogal eens mislukken. Al heeft Peter Goossens een tip om altijd de perfecte mayonaise op je bord te toveren.


Joke Van de Velde: "Tienduizenden euro's geweigerd voor expliciete naaktfoto's van mezelf"

Joke Van de Velde: Tienduizenden euro's geweigerd voor expliciete naaktfoto's van mezelf
6 april / 05u00 Joke Van de Velde slaagt er iedere week opnieuw in om Wim Oosterlinck versteld te doen staan in de rubriek 'Joke onthult' op Q-Music. Ook deze week was dat niet anders, toen de vrouw vertelde over een aanbod voor expliciete naaktfoto's dat…


Jummie: David Beckham showt piepkleine zwembroekjes

Jummie: David Beckham showt piepkleine zwembroekjes
4 april / 09u51 David Beckham heeft een lichaam om u tegen te zeggen, dat beseffen ze bij H&M maar al te goed. Na een ondergoedlijn krijgt de man nu ook een zwembroekencollectie bij de keten.


Tandartsbezoeken zijn onbetaalbaar geworden: 4 op 10 Belgen plant geen afspraak meer in!

Tandartsbezoeken zijn onbetaalbaar geworden: 4 op 10 Belgen plant geen afspraak meer in!

Superkortingen: Lidl lanceert outletshop

Superkortingen: Lidl lanceert outletshop


Zo vindt iedereen de ware liefde!

Zo vindt iedereen de ware liefde! 3 april / 13u52 De liefde van je leven vinden is spannend en leuk. Natuurlijk moet je hem of haar eerst wel vinden. Deze meest bekende ontmoetingsplaatsen kunnen een goede tip zijn voor jou als je de liefde nog niet hebt gevonden. Maar dit kunnen natuurlijk…


Ontdekt: Stromae is eigenlijk modeontwerper!

Ontdekt: Stromae is eigenlijk modeontwerper!
2 april / 04u54 Stromae viel al jaren op door zijn opvallende outfits, maar tot voor kort was het gissen waar de man zijn opvallende hemdjes haalde. Tot nu. Want, zo blijkt, Stromae ontwierp ze gewoon zelf.


"Ook tijdens zwangerschap kan vrouw zonder problemen chemo krijgen"

Ook tijdens zwangerschap kan vrouw zonder problemen chemo krijgen
2 april / 04u42 Vrouwen die zwanger zijn en kanker krijgen, het lijkt een doemscenario wat enkel in films voorkomt. En toch bewijzen cijfers dat maar liefst 1 op de 1.000 vrouwen met zo'n prognose te maken krijgt. Al is er niet meteen reden tot paniek, zo…


Jeroen Meus start nieuw restaurant: "Geen topgastronomie meer"

Jeroen Meus start nieuw restaurant: Geen topgastronomie meer
2 april / 04u28 Jeroen Meus is klaar voor een nieuwe stap in zijn leven: een nieuwe eetgelegenheid, gelegen in het centrum van Leuven. Foodies die zich echter al in de handjes beginnen wrijven om al die topgastronomie met eigen smaakpapillen te gaan…


Zomerhit: de Bellini is de nieuwste it-cocktail!

Zomerhit: de Bellini is de nieuwste it-cocktail!
1 april / 05u00 Wil je deze zomer hip voor de dag komen? Dan drink je een Bellini.16 april 2014
0°C 14°C
Poll:

Gaat u meer dan vroeger naar de huisarts?


Lees ook:
Record: elke dag 90.000 Belgen naar huisarts


schrijf je in voor de nieuwsbrief


Nieuwe schoonheidstrend: laat een baard implanteren

Nieuwe schoonheidstrend: laat een baard implanteren

Bloemkool moet je met chocolade eten, aardbeien met parmezaanse kaas

"Bloemkool moet je met chocolade eten, aardbeien met parmezaanse kaas"Schokkend: Chanel N°5 kost eigenlijk amper 7 euro

Schokkend: Chanel N°5 kost eigenlijk amper 7 euro
31 maart / 08u31 Vijftig milliliter Chanel N°5 kost je al snel 90 euro in de parfumerie, terwijl het geurtje slechts 7 euro kost om te produceren, zo berekende het Nederlandse tv-programma De Rekenkamer.


Recepten uit 1700 weer op de menukaart

Recepten uit 1700 weer op de menukaart
30 maart / 05u00 Er zijn stokoude recepten teruggevonden in een pastorij in Wakefield, West Yorks. Met stokoud bedoelen we dan ook echt stokoud, want de recepten dateren van de 18e eeuw. Een tijd waar ziektes nog werden genezen met het juiste eten.


Hartverscheurend: Terrie werd verkracht door stiefvader: Moeder zei dat ik hem verleid had

Hartverscheurend: Terrie werd verkracht door stiefvader: "Moeder zei dat ik hem verleid had"

Jaak Van Assche: Meer tijd nodig om te recupereren, maar ik blijf doorgaan

Jaak Van Assche: "Meer tijd nodig om te recupereren, maar ik blijf doorgaan"


Virginie Claes kampeert voor school om zoontje ingeschreven te krijgen


25 maart / 13u21 Louis, het zoontje van ex-Miss België Virginie Claes, gaat pas volgend jaar naar school, maar mama moest nu al voor de schoolpoort kamperen. Virginie is trouwens niet de enige, dit fenomeen komt steeds meer voor.


Anoniem donorschap volledig passé

Anoniem donorschap volledig passé
20 maart / 11u11 Anoniem donor zijn is niet meer van deze tijd. Althans, dat zeggen Bruno Vanobbergen, Vlaamse Kinderrechtcommissaris, en Leuvense geneticus Jean-Jacques Cassiman. Volgens de heren moeten de kinderen van een donor ten alle tijden de…