Onderweg? Vandaag.be gaat mobiel!

voeg toe als vriend

Reacties van Angelo Martens

Honderden betogen in Amsterdam tegen Zwarte Piet

commentPas op, binnen enkele weken komen ze erachter dat er een van de driekoningen ook donker van huidskleur is en gaan ze terug op straat! Belachelijk gewoon! Een mens zou wel racistisch worden door zulke onnozele akties!
17 november om 18:35

Vader bouwt cockpit Boeing 737 na in slaapkamer zoontje (video)

commentNiets ongewoons! In heel europa zijn er al zo een dertig tal simulatoren privaat gebouwd! En voor de correctheid van het artikel, het gaat hier over een Boeing 737 NGX en geen 747 zoals vermeld.
31 juli om 22:48

Ruim 800 bestuurders geflitst op E411

commentGoei zaak, want ik erger me telkens weer aan die veel te snelle voertuigen die in mijn gat komen hangen als ik tegen 120 een vrachtwagen voorbijsteek! En speciaal op de E411 valt op dat de fransen en luxemburgers er een sport van maken! Goed initiatiev dat ze dagelijks zouden mogen toepassen!

11 juli om 18:27


sharedGedeeld door Angelo Martens

Winterweer zorgt voor ongevallenWinterweer zorgt voor ongevallen

Het Verkeerscentrum Vlaanderen waarschuwt voor gladde wegen door regen en smeltende sneeuw zondagochtend in het noorden van het land. Momenteel zijn er wel geen meldingen van ijzel. In het zuiden daarentegen is er wel gevaar voor plaatselijk hevige sneeuwbuien.
shared 02 december om 08:35

"Mannen die naar borsten staren, leven 5 jaar langer""Mannen die naar borsten staren, leven 5 jaar langer"

Een bizarre studie wijst uit dat mannen die staren naar vrouwenborsten een langere levensverwachting hebben. "Tien minuten naar de rondingen van een welgevormde vrouw kijken, staat min of meer gelijk aan een aerobicssessie van 30 minuten", beweert onderzoekster Karen Weatherby.
shared 13 augustus om 17:18

Leger screent Facebook van soldaten op missieLeger screent Facebook van soldaten op missie

Het Belgische leger controleert de Facebookprofielen, Twitterberichten en blogs van militairen in het buitenland op hun inhoud. Indien nodig, laat Defensie ook geplaatste foto’s en berichten verwijderen. “Dit is geen censuur, wél een middel om onze militaire veiligheid te garanderen”, klinkt het. Dat schrijven Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.
shared 13 januari om 06:43


Vindt Angelo Martens leuk

Angelo Martens heeft nog geen artikels leuk gevonden op vandaag.be.

Zoek een profiel

Je kan zoeken op naam of postcode.

Bekijk alle profielen


Meest actieve gebruiker

Rudy De3 artikels gedeeld

Vic Van Aelst verwekt kind tijdens proces-Clottemans

commentik ben 60 maar daar begin ik niet meer aan zulle !!
27 januari om 14:07