Onderweg? Vandaag.be gaat mobiel!

voeg toe als vriend

Reacties van Barbara Pas

Barbara Pas heeft nog geen reacties gedeeld op vandaag.be.

sharedGedeeld door Barbara Pas

Geens bevestigt: "België heeft tot 2 miljard te veel betaald voor Dexia"Geens bevestigt: "België heeft tot 2 miljard te veel betaald voor Dexia"

Minister van Financiën Koen Geens (CD&V) heeft donderdag in de Kamer bevestigd dat ons land volgens de Europese Commissie een tot twee miljard euro meer heeft betaald voor het uitkopen van Dexia Bank België dan de prijs die door een privé-investeerder zou kunnen worden betaald.
shared 30 januari om 23:09

Vakbonden gooiden al 200 VB-ers buitenVakbonden gooiden al 200 VB-ers buiten

"In totaal zijn nu al 200 VB-leden uit de vakbond gezet." Dat deelde VB-voorzitter Gerolf Annemans mee naar aanleiding van het feit dat 9 van de 19 kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen in Essen uit de vakbond zijn gezet.
shared 07 september om 22:32

Di Rupo: "Kost monarchie daalt voor het eerst"Di Rupo: "Kost monarchie daalt voor het eerst"

"Voor het eerst in de geschiedenis van België zal de globale kost van de monarchie dalen. Koning Albert II krijgt overigens veel minder dan de Nederlandse Koningin Beatrix." Dat zegde premier Elio Di Rupo (PS) zopas in de Kamer aan Barbara Pas (VB) en Theo Francken (N-VA).
shared 17 juli om 16:06


Vindt Barbara Pas leuk

Barbara Pas heeft nog geen artikels leuk gevonden op vandaag.be.

Zoek een profiel

Je kan zoeken op naam of postcode.

Bekijk alle profielen


Meest actieve gebruiker

Pierre de Langhe16 reacties

Dit zijn de nieuwe adellijke gunsten en eretekens

commentNiks van aantrekken marc, het gaat voor bepaalde posters énkel om het kunnen bashen van de grootste partij van vlaanderen. Noem het gewoon een pavlov-reflex als er ergens te posten valt. Wat z'n post betreft vraag ik me trouwens af: hier fulmineren dat het uitdelen van eretekens middeleeuws is, en in ander artikel errond heel dat circus volop willen verdedigen. Volgen wie volgen kan... tenzij die rose wietwolk het verstand effe vertroebelde natuurlijk.
12 uur geleden