Onderweg? Vandaag.be gaat mobiel!

voeg toe als vriend

Reacties van Johan Vissers

Cannabis voor het eerst belangrijkste drug in Verslaafdenzorg

commentIk heb jaren gerookt en mensen zeiden me altijd dat ik een probleem had. Op een dag had ik gewoon geen zin meer om alle dagen te roken. Nu rook ik nog af en toe. Ik ben van mening dat je mij geen verslaafde kan noemen.
3 dagen geleden

Meerderheid sp.a-leden wil legalisering cannabis

commentPierre, ik heb 15 jaar gerookt en nu doe ik het nog af en toe. Ik spreek vlot Nederlands, Portugees, Engels en praat ook genoeg Frans, Duits, Noors en Zweeds. Praat ook een paar woorden Turks, Arabisch, Kinyarwanda en Hongaars. Ik kan genoeg logisch denken om de structuur uit talen snel te herkenne. Cannabis is geen drug zoals cocaine of heroine of crack. Leer ermee leven dat natuur niets fout doet als de mens er niets verkeerd mee doet. Recht van de plant om te roken is niet verkeerd.
22 februari om 15:42

Cannabis in ons land bevat steeds meer THC

commentIk heb 15 jaar elke dag gerookt en zoals ik alle reageerde op Pierre in een ander bericht, Ik spreek vele talen en heb nog altijd geen problemen om nieuwe te leren. Ik ben geen genie maar ik ben ook geen junkie vol van 'drugs'. Cannabis is en blijft een plant. En ja, je word er lekker rustig van. Mijn concentratie is veel alerter als ik gerookt heb. De gedachten gaan dieper dan het oppervlakkige. Ik wil ook niet zeggen dan cannabis super is maar zoals het gaat er ver over zoals sommigen reageren. Leer kennen en oordeel daarna. Al de vooroordelen (op eender welk vlak) zijn een moordenaar.
22 februari om 15:49


sharedGedeeld door Johan Vissers

Nu ook Nutella met cannabis<br />
Nu ook Nutella met cannabis

U bent wel fan van een boterham met choco in de ochtend? Dan kan u dat ochtendritueel binnenkort nog net iets interessanter maken.
shared 23 augustus om 17:30

Oudste horloge van Europa werd in Vlaanderen gemaaktOudste horloge van Europa werd in Vlaanderen gemaakt

Het oudste horloge van Europa, dat in april bij opgravingen in de Nederlandse gemeente Zutphen is gevonden, is gemaakt in Vlaanderen.
shared 24 juli om 20:03

Naaktprotest tegen stierengevechten als cultureel erfgoedNaaktprotest tegen stierengevechten als cultureel erfgoed

Een vijftiental jonge vrouwen hebben in het Spaanse Barcelona naakt op straat geprotesteerd tegen de bescherming van stierengevechten met belastinggeld.
shared 25 mei om 16:59


Vindt Johan Vissers leuk

Johan Vissers heeft nog geen artikels leuk gevonden op vandaag.be.

Zoek een profiel

Je kan zoeken op naam of postcode.

Bekijk alle profielen


Meest actieve gebruiker

Rudy De6 artikels gedeeld

Vic Van Aelst verwekt kind tijdens proces-Clottemans

commentik ben 60 maar daar begin ik niet meer aan zulle !!
27 januari om 14:07