Onderweg? Vandaag.be gaat mobiel!

voeg toe als vriend

Reacties van Johan Vissers

Onenigheid tussen N-VA en CD&V in laatste rechte lijn

commentIk snap het probleem niet: DEMOCRATIE betekent dat men gaat kiezen en de grootste partij wint. Enkel in Belgie probeert men alles om te voorkomen dat de winnende partij iets kan doen. Waarom heeft dit "geevolueerde" land 2 jaar zonder regering gezeten? Omdat de meeste tjeven enkel aan hun salaris denken. Belgie is een politieke schande, zelfs 3de wereld landen zijn minder corrupt. En dan zijn er nog altijd "geleerde" mensen die denken dat NVA een fout is. Hoe dom en ondemocratisch kan je zijn? Lijkt verdacht hard op een of andere radicale extremisten groepering.
18 juli om 16:25

“Brazilië verliest elke dag met 1-7”

commentHet mag gezegd worden dat de toestanden hier in Brazilië niet goed zijn en dat door het WK alles top lijkt. De realiteit zegt dat er veel werk is om verbeteringen te brengen. Een degelijke educatie en hospitalen zouden een basis moeten zijn. Maar de mensen die de macht en het geld hebben willen enkel meer geld dus de andere 150miljoen brazilianen moeten tevreden zijn met ondermaatse instellingen. Het paradijs is hier (qua natuur) maar de mensheid moet eraan werken om het te realizeren. Hoeveel miljoenen verdient een speler als Neymar terwijl zijn buren sterven van de honger?
10 juli om 15:58

Steeds meer Belgen gaan in het buitenland wonen

commentIk ben 1 van hen die weggegaan is. Ik ben autochtoon en ja ik werkte reeds 10jaar. Ik heb nooit "gedopt". Het punt is dat ik van de arme middenklasse kom wat wil zeggen dat ik geen valscherm had. Hard werken om veel belastingen te betalen en een toekomst zo zwart als roet. Hoewel ik geen slecht werk had werd de druk zo hoog dat ik me echt zag eindigen als een landloper. Ik heb dan alles verkocht wat ik had en ben verhuisd naar Brazillië. Hier ben ik ook van de middenklasse en niet rijk maar wel gelukkig met een mooie toekomst. Allochtoon of autochtoon doet op dat vlak hetzelfde.
18 april om 16:24


sharedGedeeld door Johan Vissers

Kat redt kind van agressieve hond (video)Kat redt kind van agressieve hond (video)

Beelden van een heldhaftige kat gaan de wereld rond. Het dier redde een jongetje dinsdag van een wel erg agressieve hond.
shared 15 mei om 16:02

Nu ook Nutella met cannabis<br />
Nu ook Nutella met cannabis

U bent wel fan van een boterham met choco in de ochtend? Dan kan u dat ochtendritueel binnenkort nog net iets interessanter maken.
shared 23 augustus om 17:30

Oudste horloge van Europa werd in Vlaanderen gemaaktOudste horloge van Europa werd in Vlaanderen gemaakt

Het oudste horloge van Europa, dat in april bij opgravingen in de Nederlandse gemeente Zutphen is gevonden, is gemaakt in Vlaanderen.
shared 24 juli om 20:03


Vindt Johan Vissers leuk

Johan Vissers heeft nog geen artikels leuk gevonden op vandaag.be.

Zoek een profiel

Je kan zoeken op naam of postcode.

Bekijk alle profielen


Meest actieve gebruiker30 september 2014
14°C 21°C
Poll:

Jihad-strijders moeten voor alles uitgeschakeld worden (opgesloten, toegang tot het land ontzegd, sneuvelen...) met het oog op onze veiligheid.


Lees ook:
Brusselse jihadstrijder roept op om ‘elke ongelovige te doden’


schrijf je in voor de nieuwsbrief