voeg toe als vriend

sharedGedeeld door Ronny Willaert

Brandstoffen en stookolie 31 procent duurder op 10 jaar tijdBrandstoffen en stookolie 31 procent duurder op 10 jaar tijd

De factuur voor brandstoffen en stookolie is op 10 jaar tijd 31 procent zwaarder geworden voor de Belg, zo schrijft Le Soir zaterdag op basis van cijfers van de federale overheidsdienst Economie. Waar die factuur in 2002 nog uitkwam op 1.000 euro, was dat eind 2012 1.771 euro. De uitgaven aan deze brandstoffen waren goed voor 5 procent van het hele jaarbudget van de Belg. Tien jaar eerder was dit 3 procent.
shared 02 november om 15:52

'Respect voor A' is rode draad doorheen bestuursakkoord'Respect voor A' is rode draad doorheen bestuursakkoord

In het MAS in Antwerpen is maandagavond het bestuursakkoord tussen N-VA, CD&V en Open Vld voorgesteld. Volgens toekomstig burgemeester Bart De Wever is de rode draad 'Respect voor A', ook al de titel van de formateursnota.
shared 10 december om 18:58

Vijftiger probeert meisje mee te lokkenVijftiger probeert meisje mee te lokken

In Sint-Katelijne-Waver heeft een vijftiger geprobeerd om een veertienjarig meisje mee te lokken in zijn witte bestelwagen. Het voorval heeft heel wat ongerustheid veroorzaakt bij de ouders van de scholen in de buurt, al is het maar de vraag of die vrees terecht is.
shared 10 december om 18:57


Vindt Ronny Willaert leuk


Zoek een profiel

Je kan zoeken op naam of postcode.

Bekijk alle profielen


Meest actieve gebruiker27 juni 2016
°C °C
Poll:

De stakingen tegen het regeringsbeleid zijn...Lees ook:
Havenbaas Eddy Bruyninckx vreest imagoschade


schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meest gelezen: