Onderweg? Vandaag.be gaat mobiel!

voeg toe als vriend

Reacties van Tom Devos

Leona Detiège keert na 17 jaar terug naar de Senaat

commentNieuw bloed is altijd welkom, zeker voor een 'job' die men tot zijn 90e zonder probleem kan doen. Nu, wie zou niet met haar willen ruilen? Een vorstelijke vergoeding en geen enkele verantwoordelijkheid. Daar willen we allemaal wel voor tekenen. Was er enkele jaren terug trouwens geen sprake om die overbodige organisatie, de Senaat, af te schaffen? Heb er daarna niet veel meer over gehoord.
18 oktober om 17:04

"Kiesplicht wordt niet afgeschaft"

commentHoeft het te verwonderen dat er zoiets is als een Belgenmop? Als mensen niet willen gaan stemmen, dan is dat dikwijls omdat het hun om een of andere reden niet interesseert. En welke straf riskeren ze? Dat ze tien jaar van de kieslijsten worden geschrapt, dus dat men ze tien jaar compleet met rust gaat laten. Haha!
18 oktober om 17:01

Groen staat open voor coalitie met Stadslijst en N-VA

commentExtreem-links wil van Antwerpen een soort Bokrijkistan aan de Schelde maken, iets wat 'de stadslijst' perfect beseft. Maar alle middelen zijn goed om de NVA in de wielen te rijden, ook al moet Antwerpen economisch en cultureel ten onder gaan. Trieste mentaliteit. En zeggen dat er ooit socialisten met een visie waren, zoals Huysmans en later Craeybeckx.
18 oktober om 15:49


sharedGedeeld door Tom Devos

Tom Devos heeft nog geen artikels gedeeld op vandaag.be.


Vindt Tom Devos leuk

Tom Devos heeft nog geen artikels leuk gevonden op vandaag.be.

Zoek een profiel

Je kan zoeken op naam of postcode.

Bekijk alle profielen


Meest actieve gebruiker30 september 2014
14°C 21°C
Poll:

Jihad-strijders moeten voor alles uitgeschakeld worden (opgesloten, toegang tot het land ontzegd, sneuvelen...) met het oog op onze veiligheid.


Lees ook:
Brusselse jihadstrijder roept op om ‘elke ongelovige te doden’


schrijf je in voor de nieuwsbrief