Onderweg? Vandaag.be gaat mobiel!

voeg toe als vriend

Reacties van Verontwaardigde Vlaming

Milquet: "Ik wist niet dat ik met een radicale imam op de foto stond"

commentdat is wel de rode draad in onze regering hé, ik weet wel hoeveel ik ontvang elke maand als loon maar ik wist niets van wie er nu op die foto staat of ik weet niets van mijn medewerker die in mijn naam 100den amendementen indiende. die politiekers weten hier nooit van niets, waarom blijven we ze dan eigenlijk zo riant betalen?
30 november om 11:21

"Diabolo kost NMBS 1 miljard euro"

commentBinnenkort rijden de treinen van Gent naar Oostende ook via de luchthaven enkel en alleen al omdat ze dan die €4,44 Diabolo-taks kunnen rekenen om zo aan hun geld te geraken om aan de privépartner te betalen. als er geen geld is om zo'n projecten te betalen blijf er dan af.
30 november om 11:17

Fikse boete voor wie zorgpremie vergeet

commentBetalen moeten we dus waarom dat niet gewoon integreren in de betaling via de bijdrage voor ziekenkas of personenbelasting, een hele rompslomp minder. langs de andere kant ken ik een oudere zwaar zorgbehoevend en die ziet niets van dat geld, de levensnoodzakelijke medicatie moet ze volledig zelf betalen dus waarom betalen wij weeral die 25 euro?
10 oktober om 09:15


sharedGedeeld door Verontwaardigde Vlaming

Verontwaardigde Vlaming heeft nog geen artikels gedeeld op vandaag.be.


Vindt Verontwaardigde Vlaming leuk

Verontwaardigde Vlaming heeft nog geen artikels leuk gevonden op vandaag.be.

Zoek een profiel

Je kan zoeken op naam of postcode.

Bekijk alle profielen


Meest actieve gebruiker


‘Wateroverlast is schuld van de mens’

commentHet is algemeen geweten dat door de opwarming uit de zeeën meer water verdamp en zo de orkanen en tornado's toenemen in kracht en steeds groter en talrijker worden. Wie dit de laatste een paar jaar heeft gevolgd kan dat niet ontkennen, daar hoef je niets eens voor te gaan zoeken op Google, hoor je op het nieuws vaak genoeg. Ook is het geweten dat de gletsjers, de Noordpool, ook het ijs op Groenland in snelvaart aan het smelten is. De opwarming meet je wereldwijd af, een beetje verder kijken dan België alleen. Voor sommige is verder kijken dan ons land al niet meer te bevatten.
7 uur geleden


29 juli 2014
16°C 21°C
Poll:

Als studenten enkele dagen kunnen feesten op Tomorrowland, mag 1.000 euro inschrijvingsgeld geen probleem zijn.


Lees ook:
Rector Verschoren: “Laat bedrijven mee betalen voor inschrijvingsgeld”


schrijf je in voor de nieuwsbrief